Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cro262
    03. Veljača 2016. 14:08

Ty, tipkat ćemo i dalje, a nadam se i družiti pa ćemo se prisjećati ovog blaženog stanja i tješiti jedna drugu u novim problemima! Hvala ti za lijepe rijeci, bas si me nasmijala...ali narasla sam ja od prosle kave, mislim u sirinu, ne visinu, to i dalje ostaje samo zelja 

Majo, znala sam da postoji nesto još iza te čokse i sarme!  Ali neka, mora se netko i zdravo hraniti na ovom forumu!

Svaka čast vama koje stanete u stare traperice, ja ne želim ni probati, znam da u sve manji broj majci stanem, jer ja ne nosim široke majce na posao

• kokolo5
    03. Veljača 2016. 15:01

Bruna, znaš li ti što će ti uskoro proć kroz taj mali obruč? E, pa obruč se priprema nemaš brige!
    Maja, mislila sam da nisam dobro pročitala za čokoladu i sarmu..ali sad mi je jasnije svaka čast na disciplini!
    ne spominjite mi stepenice...i ja sam u zgradi bez lifta, to je jedino što me drži koliko toliko fit...još uz to nosit malog od 14kg...kese iz dućana ostavim u autu pa se vratim odradit još jednu turu jer ne mogu toliko tereta odjednom

belle28
    03. Veljača 2016. 15:45

Sto se stepenica tice, ja sam na 4. katu bez lifta, i penjem se normalno gore, cak stovise super mi je to rekreacija, nije mi tesko. Vjerojatno vec stvar navike 

Evo stigla sam s kontrole, sve u najboljem redu, kaze doktor da bas imam skolsku trudnocu, krv i mokraca opet super, test na glukozu nije spominjao niti sa ga ja pitala, mozda ce me slati iduci put.  Slusao je otkucaje srca bebe, smije se, kaze da je bas nemirna, malo je lijevo malo je desno.  Ocekivala sam jedino da ce reci nesto za kile, ali nije (iako od pocetka samo rastu i rastu i rastuuu...) Vec vidim da cu biti kao moja mama, 25 kg je dobila u svakoj trudnoci. To me uzasava, jer to bi znacilo da cu na kraju trudnoce imati jedno 90-95 kila  No, ona je svaki put sve brzo skinula, evo je danas kao curetak sa 50 godina, bas je vitka.
    Ja sam si od srece nakon pregleda odmah kupila krafne... da se barem danas malo pocastim, prezivjela sam vagu (svoju najvecu fobiju) jos jedan put.  A od sutra cemo paziti sta sve jedemo, jel da? 

inaj
    03. Veljača 2016. 17:34

Svi su na pregled otisli, sretno curkama 😎😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.