hahahahha, ma debljam se i od zraka koliko vidim! :) trbuh raste ... :) sva sreća ništa okolo ne raste..
molimo Boga još da ne bude strija, pa možemo poslije poroda na moto "svi smo mi Maja" :)
joj meni se jučer tak jeo Subway sendvič, ne znam odakle mi to palo na pamet.
A kažu da kad trudnica nešto poželi, i uhvati se negdje po tijelu, da bebi ostane nekakav "mark" u obliku toga što je poželjela ... :)
U zadnje vrijeme se češem po trbuhu, možda Karlo bude imao "mark" u obliku sendviča ko pravi fast foodaš :)
hahahaha, samo Maja nije napisala da je bila neka zdrava cokolada bez šećera i dijetna sarma :D
Jao, jao, fakat niste normalne, a meni se vec danima jedu palačinke sa linoladom, ali i od njih će me uhvatiti zgaravica pa ništa od toga do vikenda...
Dunya, molim te lijepo a kako ona nije vidjela da si ti trudna? Iako kad ja pogledam cure oko sebe u uredu, ja trudna i dalje imam trbuh manji od nekih koje su se udebljale...
Maja, zeno, ti jos nosis topice!! Ja sam u dva broja vecem grudnjaku!!! 😂😂😂😂😂 Ali, u svoju obranu, narasle su prije nego sto sam se pocela debljati, pa nisu od hrane!!
Ty, mark u obliku sendvica!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hahaha prvo je bila proteinska čokoladica. A onda kod frendica par kockica neke tamne s mintom.
Sarma je bila s ječmom, bez priloga, samo sa salatom.
Jbt, već me znate hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji