hahahahha, ma debljam se i od zraka koliko vidim! :) trbuh raste ... :) sva sreća ništa okolo ne raste..
molimo Boga još da ne bude strija, pa možemo poslije poroda na moto "svi smo mi Maja" :)
joj meni se jučer tak jeo Subway sendvič, ne znam odakle mi to palo na pamet.
A kažu da kad trudnica nešto poželi, i uhvati se negdje po tijelu, da bebi ostane nekakav "mark" u obliku toga što je poželjela ... :)
U zadnje vrijeme se češem po trbuhu, možda Karlo bude imao "mark" u obliku sendviča ko pravi fast foodaš :)
hahahaha, samo Maja nije napisala da je bila neka zdrava cokolada bez šećera i dijetna sarma :D
Jao, jao, fakat niste normalne, a meni se vec danima jedu palačinke sa linoladom, ali i od njih će me uhvatiti zgaravica pa ništa od toga do vikenda...
Dunya, molim te lijepo a kako ona nije vidjela da si ti trudna? Iako kad ja pogledam cure oko sebe u uredu, ja trudna i dalje imam trbuh manji od nekih koje su se udebljale...
hahahaha, samo Maja nije napisala da je bila neka zdrava cokolada bez šećera i dijetna sarma :D
Jao, jao, fakat niste normalne, a meni se vec danima jedu palačinke sa linoladom, ali i od njih će me uhvatiti zgaravica pa ništa od toga do vikenda…
Dunya, molim te lijepo a kako ona nije vidjela da si ti trudna? Iako kad ja pogledam cure oko sebe u uredu, ja trudna i dalje imam trbuh manji od nekih koje su se udebljale…
Imala sam siroku haljinu. Koju sam kupila u periodu kad nisam bila trudna i jos uvijek stanem u nju!! Win!! A i u traperice od prije t stanem, doduse, one su mi bile onako baggy boyfriend kroj, a sad izgledaju kao slim kroj na meni, ali uspjela ih obuci i zakopcati!! Dost dobro!
Jao, jao, fakat niste normalne, a meni se vec danima jedu palačinke sa linoladom, ali i od njih će me uhvatiti zgaravica pa ništa od toga do vikenda…
Dunya, molim te lijepo a kako ona nije vidjela da si ti trudna? Iako kad ja pogledam cure oko sebe u uredu, ja trudna i dalje imam trbuh manji od nekih koje su se udebljale…
Čokolada bez šećera hahahhahahahah, Majo jel istina?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
joj pa ti si preslatka mala trudnica, ja sam ostala paf kad sam čula koliko si ti trudna... izgledaš baš ko bombonček!
ostale cure koje ne poznajete Cro, ne bi vjerovale koliko je ona micek! ja sam te zamišljala kao neku stariju i ojaču trudnjaču (kako kaže Dunya), a ono skroz suprotno!

Maja, zeno, ti jos nosis topice!! Ja sam u dva broja vecem grudnjaku!!! 😂😂😂😂😂 Ali, u svoju obranu, narasle su prije nego sto sam se pocela debljati, pa nisu od hrane!!
Ty, mark u obliku sendvica!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hahaha prvo je bila proteinska čokoladica. A onda kod frendica par kockica neke tamne s mintom.
Sarma je bila s ječmom, bez priloga, samo sa salatom.
Jbt, već me znate hahaha
Hahaha prvo je bila proteinska čokoladica. A onda kod frendica par kockica neke tamne s mintom.
Jbt, već me znate hahaha
Evo ga na, proteinska cokoladica!!! Pa to se ne racuna kao cokolada!! Jel dolazis na kavu u nedjelju? Donesem ti ja veeeliku milku. Ha? Moze? 😉😉😉
Jbt, već me znate hahaha
I to ti čokoladom i sarmom zoveš ehhahahaha! krepat ću od smijeha s vama danas

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji