Sanjarka, ajmeee, galeb pravi! nos je stvarno manekenski! :)
Znači, potvrđeno je bez sumnje da je pišonja?
mojoj mami su tak za sestru govorili da je dečko, kad ono hop - curetak!
i još u snu ja kao kukam doktorima: al sve sam plavo kupilaaaa :)
Žabica, fige do neba!
Maja, bolovi u leđima gdje? dolje? gore? ja imam problema sa križima, jel to može biti neka frka ako budem epi htjela?
NIšta strašno, samo posljedice 10satnog sjedenja u uredu.
Karlove mjere na 21+7
BPD 53 na 22 1/7
HC 198mm
AC 169 mm na 21 4/7
FL: 35mm
HL 32
TT 440gr
Položaj: zadak IA
posteljica: straga
Sanjarka, nosic mu je meeedeni!!! A ove noge prekrizene.. Ma jooj, da ih pojedes kad se rode!!
Zabice, drzimo fige!! Bit ce to sve dobro!!
Sto se tice spavanja, ja spavam na svim mogucim stranama, nista mi nigdje ne smeta.. Leda, bokovi... Sve moze. Jedino me kad sam na bokovima strah da se ne prevaljujem previse na trbuh, pogotovo usred noci, ali valjda ne. Pa to bi osjetila.. Ili je bih?
Kazu da bi bilo bolje spavati na lijevom boku, jer na deanom dolazi do pritiska na neku zilu...? Pitat cu dr danas. 😃
Dunya, ma idem privatno na OGTT, i to u subotu ujutro. Moj ginić me na tu pretragu nije slao, to je privatnik otkrio. Zato nemam uputnicu pa moram platiti :(
A baš bi dobro bilo da idemo skupa, ispizdit ću tamo 2-3h!
Cro ja se isto pitam kako izdrže unutra, no dobro za bolje valjda neznaju
koliko ja znam nije dobro ležat na leđima, ja se prevrćem s jednog boka na drugi.... užasno mi fali spavanje na trbuhu
Ty galeb kažeš ha?
da da def. je dečko, mislim vidili pišu, jajca sve nam je pokazao :P valjda neće otpast hahahha
hahahah doktore ali kupila sam sve plavo :D
Mene boli donji dio leđa a tebe? Točno kad se ispružim navečer nirvanu doživim....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Btw. upravo je jedan poslovni partner u prolazu komentirao da al sam trudna da sam se cila zaokružila.... mamicu mu njegovu!
još kad se sjetim da si jučer kod tuširanja nisam vidila ono što trebam obrijat.... osjećam se i službeno ko kit, samo ne još nasukani
nisu mi rekli da je ta pretraga između 24-28tt obvezna, ako je tako onda ću ići tada... iako MM inzistira da idem sada, jer ga je doktor uplašio .. velika beba, ranije rođenje, bla bla bla...
da, mene isto boli donji dio leđa, hopsanje na lopti mi pomaže...
Petru se već i jaja vide?? ufff, Karlu se još nisu spustila, valjda mu neće pišo otpast! :)
Mislim da nije obvezna tada nego da je preporučljivo https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/opasnosti-povisenog-secera-kod-trudnica-1101
pročitaj si malo
možda netko zna bolje od mene u svakom slučaju mislim da žurbe do tad malo pripazi na slatko... al dobro ako te baš frka otiđi pa ćeš bit mirna
Sortiraj odgovore
Najstariji