Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama3put
    03. Veljača 2016. 11:50

Splicanke jeste vi morale kopirat uputnicu 2 puta od rh faktora,imunizacije ? Ja jesam a nemam pojma zasto,bit ce da ce me sad opet slat,znam da se ide u 34 tjednu opet a prvi put sam isla u pocetku odma i sve je bilo ok

Sanjarka88
    03. Veljača 2016. 11:51

2010. godine HAPO studija dala je nove smjernice za dijagnozu gestacijskog dijabetesa prema graničnim vrijednostima  glukoze u venskoj plazmi. GUK (glukoza u krvi) natašte do 20 tjedna trudnoće  ≥ 5.1 mmol/L, potom OGTT od 24-32 tjedna trudnoće s vrijednostima  ≥ 5.1 mmol/L natašte, ≥10.0 mmol/L nakon 1 sata i ≥ 8.5 mmol/L  dva sata nakon opterećenja; te manifestni dijabetes s vrijednostima glikemije natašte  7.0 mmol/L, vrijednosti HbA1c 6.5 % i slučajni nalaz GUK  ≥ 11.1 mmol/L.
    Prema današnjim smjernicama preporuka je svakoj trudnici učiniti OGTT, i to kako je ranije navedeno između 24-32 tjedna trudnoće. Ako u nalazu OGTT testa bilo koja od tri određivane vrijednosti odudara od referentnog intervala tj. nalazimo ju povišenom radi se o gestacijskom dijabetesu (GDM). Osnovno liječenje ovog poremećaja je dijeta.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    03. Veljača 2016. 11:54

Ty, ne idi privatno, zeno draga! Pa ti ces gro para ostaviti po privatnicima, a potpuno nepotrebno. Lijecnik ce te svakako slati na to!! 
    Ja sam upravo pojela krafnu. 😂😂😂
    A dns imam pregled. Buahahahahahaha, sad do pregleda jedem samo voce. 😂😂

Cro262
    03. Veljača 2016. 11:57

Dunya, jedna krafna ko ni jedna...ja ću mu morati opravdavati svoju kilažu ne odlaskom na wc! :D

Ty, ma kakvu ti veliku bebu imas od 440g za 21tt? pa moja je u 22t skoro 600g! 

Tynchy
    03. Veljača 2016. 11:59

MM me maltretira s time da idem privatno. Misliš da se meni sjedi tamo 2h? i još za to plaća?
    toliko me gnjavi s time da poskrivečki ližem žlice linolade u kuhinji! ali zbilja.. i onda poližem linoladu, zatvorim usta, uživam u rastapanju čokolade i molim boga da me ništ ne pita, da ne moram zinut dok se linolada topi ..

Cro, šta ti već trbuh smeta za ustajanje? kako vam ide saginjanje? :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.