Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    04. Studeni 2015. 09:23

Ty bravo za pregled, a za datum poroda ne kuzim ni ja. Ginekolog kaze 22.06. ,a meni svaki put izracuna 20.06. 
    Sto se tice pristica, ja ih nemam, ali znam da im pomaze srebro u spreju, u biljnim ljekarnama. Tako da probajte, mislim da to mogu i trudnice.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Sanjarka88
    04. Studeni 2015. 09:32

Ty super za pregled, kako bebica izgleda, maše li rukicama? hahahha ne želi se još odličit što je
    kad ti je slijedeći pregled? Jel se hematom što smanjuje? kako mučnine?a oni termin ultrazvučno pomiču po veličini bebe ja mislim

Dunya sretno na pregledu, jedva čekam izvještaj i super san aaaaaaaaaaawwwww

Babygirl ja u prvoj trudnoći nisam imala n m od mučnina pa cura babske priče....
    Ja isto folnu ne pijem bit će valjda sve ok, bez folne mi bar nije stalno loše, s njom mi je bilo stalno loše

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Studeni 2015. 09:34

Što se poroda tiče,odbijam razmišljat o tome. Izbora nemam jer imamo samo jedno rodilšte  u st. Zadnji put sam rađala u starom, u novom bi trebalo biti lakše mislim bolji uvjeti ne lakše hehehe

Sanjarka88
    04. Studeni 2015. 09:39

Preko trbuha ma da već? super...
    da da to ultazvuk prikazuje termin po veličini bebe i svega toga.... a po zadnjoj m ti je vjerovatno 6.6.
    pusti, bolje da si redovno na pregledima

Sanjarka88
    04. Studeni 2015. 09:54

Hm šteta ako je tako.....
    Ima li koja mama iskustva da li je to tako inače?
    Ja u prvoj trudnoći kasno krenula na preglede, pa nisam imala s čime usporedit

baby♡girl
    04. Studeni 2015. 10:25

Ty diši. Ja sam rodila u Vinogradskoj iako ne spadam tamo i iako mi je bio inducirani porod jako sam bila zadovoljna. Nisam nosila nikakav plan poroda. Ajmo ovako, da objasnim sve. Evo romana hahha. Ja sam mastala cijelu trudnocu da cu trudove provesti doma. Nazvat cu prijateljicu, obavezno popiti kavu. U bolnicu krenuti kad vec budu jako cesti trudovi. Kako sam prenjela, otisla sam sama u bolnicu, jer me bilo strah pokakane plodne vode. Ono bolje da sam tamo, nego da doma ne znam nista. Drugi dan mi dali ricinusovo ulje, ni na wc nisam od njega otisla, a kamoli da su krenuli trudovi. Nakon njega dva dana dali gel. Prvi nije nista napravio, samo sam bila budna cijelu noc bezveze, ali zato drugi 😢😢😢😢. Kad su me uz to spojili i na drip, odmah sam trazila epiduralnu iako sam stvarno jako tolerantna na bol. Od epiduralne milina do izgona. Ni izgon nisam osjetila. Ma nesto predivno. Da sam imala karte, kartala bi s muzem tamo hahaha. I u ovoj mislim trazit epiduralnu jer jednostavno ostao je strah i bok. Bebu su mi nadohranili u bolnici jer je gubila na tezini, a mlijeko doslo tek treci dan. Ako ne mozes dojiti, nitko te na to nece forsirati. I jako su dobre setre za bebe, kao i sestre za nas trudnice. Pogotovo na klistiru (ni tad nisam niš obavila haha). Nisu me brijali, rezali, a i klistir su mi dali jutro poslije ulja, kad su stavili gel nisu mi nista davali. Ja mislim da ima jako losih doktora/sestara, ali i jako cudnih zena. Na svoje oci vidjela. Jbg ako nesto ne ide prirodno, porodi me kako god znas. Ako to znaci gel i drip, ok. Hocu roditi i dosla sam roditi. Jedna je trazila glavnu doktoricu jer ona nece gel posto to boli. Mislim ono, zeno, prenjela si vise nego ja. Rodit moras. Tu su da nam pomognu. Nisu mi napravili nista s cim nisam bila upoznata. A zbilja mi je bilo tesko. I sa gelom se inace treba lezati, ali ja sam ustala i hodala jer mi je stvarno tako bilo lakse. Kod gela nema onog u jel ovo mozda trud? To je onaj krvnicki trud, ne mozes ga promasiti. Anestezilog me non stop obilazio da vidi treba li mi jos. Babica me masirala tokom cijelog poroda. Stvarno su bili divni. 
    Ja idem kod privatnika pa su moje slicice uvijek bile savrseno ciste i uvijek sam dobila slicicu. I jako cesto mi je palio 4D da vidimo kaj beba radi.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Tynchy
    04. Studeni 2015. 10:49

ajme divno! neka si napisala roman, ja svaku riječ čitam... hvala!!

Znači, ja mogu doći i reći da naprave nešto da zaustave laktaciju? mislim, imam ja medicinsku dokumentaciju zašto to želim, ali u biti ne bi trebali odbiti?

E da, samo još pitanje, epiduralnu ti sami nude ili tražiš?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.