Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra84
    03. Studeni 2015. 17:58

e dobro.. pokušat ću s tim solgarovim prenatalom pa ćemo vidjeti  

Majadila
    03. Studeni 2015. 21:10

Baš ste se raspisale o tim testvoma. Čitam i na jednom drugom forumu, taman je to nekako i tamo aktualno. Sada više ne znam ni sama. Prvo sam mislila da ih neću raditi jer ne mislim prekidati trudnoću, a onda opet što ne bi napravila pa da barem znam kako stoje stvari da se mogu bolje pripremiti...

Preksutra sam na pregledu i mjeriti cemo nuhalni. Ako on bude okej, onda necu ici dalje. Ako ce biti nesto van gabarita, onda cu vjerojatno testirati dalje. Valjda. 

Joooj, stalno neke drame u toj trudnoći.

Marelicaa
    03. Studeni 2015. 21:50

Majadila i ja sam bila istog razmisljanja kao i ti da necu i isto se predomislila ici cu da znam na cemu sam ali nije ni to sigurno 100posto nasi poznanici su isli i rekli su im da je djete normalno a rodilo se s dawnom ,tako da zato nisam htjela ali citajuci ovo sve mozda ipak odem...Ivalea tako mi je drago da je sve ok bas si me razveselila i meni je rekla ds je beba bas kako treba biti

https://lmtm.lilypie.com/eyVzp1.png

Nessah
    03. Studeni 2015. 22:36

Cao curke!! 
    Evo mene nakon male pauze. Meni je sutra 7 tjedana. Jucer sam napokon promjenila ginekologa i narucena sam na prvi pregled 11.11.2015 kada ce mi biti tocno 8 tjedana, a to sam i htjela jer nebih mogla podnijeti jos jedan pregled bez otkucaja srca (iskustvo iz prosle trudnoce koja je zavrsila spontanim u 7-om tjednu). Muka u zeludcu je prisutna danima vec no bez povracanja. Na momente imam tek (zelju za jelom) a nakon toga nemam volje za nista jest. Stalno me prebacuje iz jednog stanja u drugo. Jucer me migrena satrala. Imam laganu muku i po noci. Mislim da je Sanjarka pitala za cicke. Mene doslovno UBIJAJU. Nemogu ih dotaknuti. Nisu potamnile ali bole junacki. Vene su vidljivije i vidno su narasle (nabrekle). Nedao Bog da ih MM dotakne. Odmah grizem. Piskim po 4-5 puta po noci i to me satare takodjer. Zica me stalno u predjelu jajnika. Bol u donjim ledjima nestala. Umornija sam dosta. Cim rucam treba mi krevet. Obavim sitne kucanske poslove i skuham rucak i vec sam spremna za nazad u krevet - ono, cudo! Nikad nisam bila takva. Al neka, to sam htjela, sad treba istrpit! Sve za mrvicu. -To mi je danas muz reka  Non stop me maltretira da mu pricam o simptomima jer se zeli uvjeriti da ovaj put sve ide kako treba. Svaku vecer se zajedno molimo za nasu mrvicu. 
    Cestitke na hrabrim srcekima koji kucaju na vasim pregledima. To nam treba ovdje, sto vise kucajucih srceka 
    Ja samoincijativno pijem Prenatal od Natural Wealth i Folnu od Twin Lab. Sve to sam pocela piti cim sam dobila dvije crtice na testu (28.10.) i u ljekarnoj su mi rekli da se moze uzimati istodobno ali da nekad preskocim Prenatal. Ne vjerujem da mi od toga bude lose. Ako skuzim da mi je lose od toga onda cu prestati piti i pojacati unos folne putem namirnica bogatijim folnom.
    Crnokosa i BabyGirl nema vas??? Kako stoje stvari kod vas? 
    Bambola hvala ti na pojasnjenju sto me sve ceka. Sad se lagano ufuravam u cilu pricu. Puno odluka se uskoro triba donit pa sam nestrpljiva… Ne bojim se nicega, vjerujem u moju bebicu i njeno zdravlje. Hvala ti sto imas volje me pratiti, ja svako malo zavirim na Proljetne Bebe zbog nostalgije jer bi i moja bebica (sada Andjeo) trebala biti medju vama ali Bog je odlucio imati za sebe dok se ne sretnemo negdje gore opet. Puno pusa i pozdrava saljem te se nadam da lijepo i zdravo napredujete i ti i tvoja mala bebica 
    Marelicaa , hvala ti sto suosjecas samnom. Nisam porazena iskustvom, samo sam jaca. Takva mora biti svaka zena. Istina je sto kazu da sto te ne ubije to te ojaca jer nakon mog iskustva sada jos jace grizem za moju drugu bebicu i vjerujem da cu uskoro ugledati srceko koje kuca ludo ludo… Nisam jedina koja je prosla iskustvo spontanog, ima jos takvih ovdje, samo se neke teze otvore i drze u sebi i to je ok jer nismo sve iste. Mene je moja prica oslobodila jer cim tu tugu izbacis van odmah bude lakse jer te necija utjeha doista umiri kad je to najpotrebnije. Ja sam vesela osoba i pozitivna i to odasiljem prema svima. Bog mi nije dao vece breme od oboga koje nisam mogla podnijeti. Sve se dogodilo sa razlogom. Nikad razlog necu saznati ali jednog dana kad odem ''gore'' bit ce mi sve jasno.
    Opet Nessah i njeni romani…   Sorry cure, al to sam ja…
    Pitanjce za sve vas; Da li imate idalje odnose sa partnerima, muzevima? Ja sam cistunka velika i nedam muzu dok mi na pregledu ginekolog ne kaze da imamo zeleno svijetlo. Neznam , takva sam. Malo mi zao muzeka ali zdravlje bebice prije strasti uvijek!!!!! Bas me zanimaju vasa iskustva. Puse svima!

• Marie4
    04. Studeni 2015. 08:17

Vidim ja da nas sve više, baš lijepo što se širimo. Ja sam do sad obavila dva pregleda i jos mi nije otvorio trudničku knjižicu. No zapravo ni neznam kada se ona otvara. 
    Dali koja od vas ima prištiće po licu. Meni je T zona puna prištića i mittesera, higijena lica mi je svakodnevna, koristim što sam i prije koristila. Više neznam s čime bi to riješila.

Sanjarka88
    04. Studeni 2015. 09:02

Jutroooooooo trudnjače, kako ste danas?  

Ja se naručila ipak privatno, sutra mi je pregled, a sutra su mi i nalazi briseva, pa ću valjda sutra biti pametnija.

Dunya kad je tebi danas pregled? Očekujem ful izvještaj

Ty si bila sinoć na pregledu? javi seeeeeee

Marelica super da imate ime za dečka, mi ga nećemo nikad imat kako stvari stoje za curu smo se uspili nešto dogovorit.

Betty bit će kućica u cvijeću jedan dan, polako ipak ideš na harmony?

Petra84 dobro došla, želim ti ugodnu trudnoću i da sve bude školski

Iva bravo za malo srčeko, baš mi je drago, jej!

Nessah podsjećaš me na mene s toliko jakih simpotoma, drži se znam kako ti je, proći će i to jedan dan valjda
    Što se odnosa tiče imali smo normalni dok mi nisu dijagnozirali hematom, sad je strogo zabranjeno

Marie ja trudničku dobila na 2. pregledu a sa prištićima nemam problema, nisam nikad ni imala pa se nadam da će me i ovaj put zaobić

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    04. Studeni 2015. 09:12

Jutro ljetne trudnice!!
    Kako ste jutros?
    IvaLea, drago mi je da je sve dobro, vidis da je sve u redu! Samo neka srce kuca i bebica raste!
    Nessah, ja razumijem tvoj strah, ja sam prosla zadrzani spontani. Samo je bebinjo prestao rasti i srce je stalo. Zato sada strepim svaki put prije pregleda.. Pa tako i dns... Imam pregled u pola 12, a sad se vec lagano tresuckam od straha.  Ali nocas sam sanjala da sam na uzvu (Sanjarka, toliko o tome da ja ne sanjam) i da se bebi fino vidi nosic i rucica i da stavlja prst u usta. Bas sam se blazeno osjecala, tako da vjerujem da ce dns sve biti u redu.
    Sad doruckujem i mislim si kako ne bih trebala previse pojesti, da na vagi ne ispadne puno kg u plusu!  Ali nije me, zapravo briga. Samo nek beba bude dobro, a kg ce vec sici po porodu.
    Puse svima saljem, uzivajte u suncu!

baby♡girl
    04. Studeni 2015. 09:14

Dobro jutro ljetnice 😊
    Dunya ja sam 7+2 i ne bole me vise sise onako kako su bolile. Tu i tamo osjetim da me zabole. Bradavice mi nisu potamnile, ali su mi se u prvoj trudnoci promijenile (narasle i potamnile) , a sad su mi jedino sise narasle za dva broja. Nema vene, nista me ne svrbi. Drago mi je da si dobro 😘😘
    Nessah ja imam odnose normalno, nije mi nista rekao da ih ne bi trebala imati, kao i u prvoj T, isti ginekolog, u prvoj sam pitala rekao je slobodno. Negdje sam cula da jedino nije dobro da zavrsi posao unutra, jer potice otvaranje i trudove, ali evo u prosloj sam se onda trebala otvoriti odmah, a na kraju mi inducirali porod jer sam bila cement. Uglavnom ako te nista ne boli, mislim da je ok imati odnose. Ionako ce muz apstinirati oko i nakon poroda 😂😂😂
    Meni je prepisao folacin, jos nisam otisla po njega posto mi je malo previse muka od svega, sta god stavim u usta, nije mi dobro. Ne povracam, ali mi je bas bljak. A oci su mi gladne. Evo jucer otkrila da mi jako dobro pase kamilica. Pa se sad drzim kamilice. Ja na iducem pregledu planiram obaviti sve briseve, i krvnu sliku i secer. Zadnji papa test je bio savrsen. Nadam se da ce i ovaj biti takav. 
    Mi smo vecini rekli, i jako smo sretni. Di je taj 6 mj??? Mada meni vrijeme zasigurno brze prolazi, jer imam jednu malenu doma, ali u prvoj sam minute odbrojavala do sljedeceg dana. 
    Vec sam jednom postavila pitanje, ali me nije nitko dozivio 😆😆 gdje planirate roditi? 
    Ja bi trebala na jedan kratki put u 6 mj, sve ovisi kako cu se osjecati, ali evo nadam se da cu ipak moci otici, i vratiti se u komadu da mogu roditi u Zagrebu. 
    Lea bravo za srce 😘😘 
    Petra dobro dosla 😊 veselim se tipkanju s vama i kad budemo imale otecene noge i kad budemo zivcane jer je vani ultra vruce, a nama ce se jest sarma 😂😂😂😂
    I da, kazu da je mokraca u trudnoci s curicama blago narancasta, a sa deckima da bude zuta. A sad, tko ce ga znati. Kazu i da ako imas velike mucinine da nosis curu, ali evo ja nisam imala ni u prvoj, a ni sad mi to nisu bas neke mucnine da bi rekla da moram povracati. 😀

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Tynchy
    04. Studeni 2015. 09:14

jutros svima!
    bila na pregledu, obavila svo ono pišanje, vaganje, mjerenje itd..

veliki smo skoro 3cm... datum poroda mi se pomaknuo na 2.6. to mi sad nije jasno..

pitala za testove, odmahnuo je rukom i rekao: ma to ćemo u 12.tjednu. Wow!

marie, ja imam hrpu prišteva, akni i svega gadnoga po bradi, čeljusti i vratu... jedan prođe, 3 nastanu... a ne jedem ni slatko, niti pijem gazirano (što mi je inače izazivalo te prišteve)... nažalost, savjet za borbu nemam, ako netko ima, javite jer sam luda više...

baby♡girl
    04. Studeni 2015. 09:21

Sanjarka sretno sutra na pregledu, kao sto i Dunyi danas zelim, dok ja napisem vec dva nova posta izadju. 
    Ja sam svoju trudnicku dobila prije pregleda hahha. Sestra to zacas napisala, a onda me doktor pozvao na uzv 😅😅
    A sto se tice ovih dodatnih testova, ne mislim ici, osim ako ginekolog to izricito ne zatrazi. Ako njegova mjerenja na uzv-u ne budu dobra. 
    Dunya ne brini se za kile, ali ja svakako mislim malo pripaziti, inace se jako zdravo hranim, ali ovaj put cu zaobici slatko. Meni je najgori secer i nadam se da ga necu imati. Kazu da je okej dobiti kilu po mjesecu.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.