Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marelicaa
    03. Studeni 2015. 14:35

Cure zanima me ocete li vi ici na test za dawn? Jel to moramo ili mozemo odbiti?

https://lmtm.lilypie.com/eyVzp1.png

bettyboop_st
    03. Studeni 2015. 14:45

To se moze i ne mora..to se najbolje vidi amniocitezom..al je rizicno, ili Harmony ili Nifty cijena 5000 kn.

Osobno, cu ic.Za 4 tj mi je redovan pregled, i tada cu ga radit..Harmony.Sama sam pitala,jer sam citala, i ne spadam u rizicnu skupinu (29.god)

bettyboop_st
    03. Studeni 2015. 14:50

Sanjarka..nigdi se ne selimo

MM je reka da je previse udaljeno od centra..pita me kako bi se pijan vraca kuci?,  put je malo zeznut, i stvarno je u pripizdini..oprostite na slobodnom izrazavanju

Ugl zakljucili smo..da ce doc nase vrijeme.. i kucica iz snova..a do tada..cemo se veselit nasem fazolku, i pustit vrime da ucini svoje.
    Nikad ne znas..mozda padne s neba

Petra84
    03. Studeni 2015. 15:49

Pozdrav ljetnice :) da vam se pridružim... kaže kalendar: trudna 5 tj i 4d :) danas sam se naručila na pregled kod privatnika jer svojoj doktorici nekako ne vjerujem i najrađe bi ju zamijenila :( 
    e sad, za pregled sam naručena 18.11., taman ću biti u sredini 7. tjedna, to nije prerano? jelda? želimo pričekati s pregledom da svima kažemo za trudnoću, pa nekako nikad dočekati :)

Petra84
    03. Studeni 2015. 15:52

i još jedno pitanje... jel pijete folnu, ako da koju? ne znam da li da pričekam s pregledom pa da mi ginekolog da preporuku ili da počnem piti na svoju ruku nešto?

bettyboop_st
    03. Studeni 2015. 17:09

Pozdrav Petra..dobrodosla, i nije ti rano za ginekologa, taman
    pijem folnu od Solgara.. i zadovoljna sam  i prije nego sam otisla sam pila

Petra84
    03. Studeni 2015. 17:39

hvala na preporuci :) a neki vitaminčići i slične stvari?

iva1989lea
    03. Studeni 2015. 17:47

ej evo mene...trudna sam heheh bebac je taman za svoju dob...srceko kuca...sve je ok...kontrola opet za 3 tj...

Marelicaa
    03. Studeni 2015. 17:51

Petra dobro dosla ako kupis tu slogar prenatal netreba ti nista uz to i to mozes odmah pocet piti,ali meni je od toga bila muka pa sam presla na cistu folnu

https://lmtm.lilypie.com/eyVzp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.