Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    03. Studeni 2015. 13:27

Naravno, samo  nek sve prođe u najboljem redu

Da, predivan san, bebač je baš bio nekako veliki, znam da sam ga nosila u krilu, i da je imao veliku kosicu, i onako veličinom kao dijete od godine dana, stabilno glavica i to, super san. Inače  u zadnje vrijeme stalno nešto sanjam, i to nekako intezivno kao da se stvarno događa, zanimljivo super mi je to nije dosadno noću hahahha

Ja sam cijeli život trabunjala kako ja želim sina, to mi je onako baš bio san, a kad sam prvi put zatrudnila odmah sam pomislila kako je curica i tako je i bilo sad me od početka prati feeling da je dečko no vidit ćemo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    03. Studeni 2015. 13:31

ja od simptoma moram prijaviti samo mucninu, opaku, u večernjim satima... bez milosti je, i kad me copi tjera i vodu koju popijem van...

Dunyasha, nadam se da se to samo hematom čisti, jer bolova nemam, nikakvih.

Meni je pregled danas navečer. Idem zbog tog hematoma, i da vidimo za one genetske testove.

mah - mah svima..

ps.ručala sam, a evo već brojim minute koliko ću izdržati bez posjete školjci držte fige :)

bettyboop_st
    03. Studeni 2015. 13:36

Ty kakve kromosomske testove mislis radit? i ja sam u nedoumici,posto je cijena malo paprena?

Sanjarka88
    03. Studeni 2015. 13:37

Ty to ti bude cijeli dan muka ili samo navečer? Znam kako ti je drži se, ja sinoć povraćala, i jutros opet mučnina, i sve se gledam na poslu dal da odem na wc ili ne i nekako se suzdržim..... al sam komica kao da me šleper zgazio

to ćeš radit one osnovne genetske testove ili? nije rano za to?
    držim fige za pregled

Mene sinoć oko 3h probudilo boluckanje neko onako lagano, nije jako..... i mislim se u krevetu kako ću otić privatno na ultrazvuk jer mi je predugo 3 tjedna s hematomom čekat na pregled, a onda sad ni sama nisam pametna

Sanjarka88
    03. Studeni 2015. 13:43

Betty ste pronašli kuću? gdje se selite? Zapadno ili istočno od Splita?

Tynchy
    03. Studeni 2015. 13:49

mislim da ginekolog neće sam od sebe slati na te genetske testove, ako žena nije u rizičnoj skupini.. nisam ni ja, imam 32.godine, ali svejedno želim ići. Rekao je da će me slati..
    idem prvo na osnovne, oni su oko 700-900kn ako se rade privatno, rezultati dođu drugi dan.
    A preko HZZO-a se čekaju i do tjedan dana.
    Na Harmony ću ići samo uz indikaciju, ako ovi ne budu ok, jer košta 5000kn i čeka se tjedan dana, jer samo 3 labosa u svijetu rade te testove... Švicarska, Hong Kong i negdje u SAD-u.

tako mi je sve objasnila privatna ginekologinja...

Sanjarka, ja ne bih imala živaca čekati 3 tjedna... a i u tom slučaju bih otišla i zbog drugog mišljenja.. meni je ova ginekologinja detaljno pokazala hematom, objasnila gdje je, kako utječe, od čega može nastati.. nakon tog spavala sam mirno...

Kako se uspiješ suzdržati da ne povratiš? ja jedva izdržim do školjke :)

Sanjarka88
    03. Studeni 2015. 14:22

Da to su sve informacije koje meni nedostaju..... i sad onako živim a nemam pojma šta se događa, niti imam predozbu šta se dalje treba događat i šta da očekujem.

hahah snaga mozga, nemogu povraćat u wc-u koji nije moj

Marelicaa
    03. Studeni 2015. 14:31

Betty bravo za tebe i bebu drago mi je da je sve dobro prosl Ivalea,bit ce sve ok sanjarka88 snasle su me tvoje muke ali ja ne biram wc  i isto sam uvjerena da nosim sina vec i ime imamo ali moj muz kaze da je to tatina princeza sad cemo vidjet nek je zivo i zdravo

https://lmtm.lilypie.com/eyVzp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.