Tnx, Dunya, sad mi je malo jasnije :)
Mojoj frendici je puknuo vodenjak, al nije imala trudove i beba se pokakila u plodnu vodu, tak da su je odmah dali na drip, mislim da tu onda nema dileme... Malo je riskantno opet doma čekat, jer ne znaš što se događa, i da se nedajbože zakomplicira

eto znači nije moje iskustvo jedino....
gas gas
moji trudovi su bili ajme (provela sam ih na hodniku i u wc-u s klistirom i umirala) al ono kad ti zalipetaju drip omg

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nećeš, gle nas idemo opet rodit, ili nismo normalne ili nije tako strašno hahahhaha
Nećeš, gle nas idemo opet rodit, ili nismo normalne ili nije tako strašno hahahhaha
Ti si rodila pred 10 godina, više se ni ne sjećaš haha

Možda, al gle Kokolo, ona je pozitivan primjer
Možda, al gle Kokolo, ona je pozitivan primjer
Uuu, ima nas jos friskih! Vidi croheidi, babygirl… a rozalija je u posebnoj kategoriji-peta beba ako se ne varam? Uglavnom Aurelija, mi se ovako malo sprdamo sa svime-ali nemoj se dat zaplasit-jbg, boli-nekog vise, nekog manje, ali taj osjecaj kad primis to malo cudo u ruke vridi svake muke na svitu! I to je ono sto najvise pamtis. Ja to sad jedva cekam opet dozivit je, znam da zvuci ko najveci klisej, ali istina je...vidit ces i sama
ako ti spice drip-gledaj to na slijedeci nacin-prije ces ugledat svoju mrvu!
samo pozitivno!

Pozzz ljetnice,
kako ste me nasmijale pošteno ahahhahahhahah....
MalaKoza....ma ono stisni zube je bilo u prenesenom značenju hahahhahah....
Ajde nema panike još....imamo mi još vremena za porod ....
Moja cura i ja smo danas šetale sat i pol....na laganih 2 celzića, toplo obučenje i super...lupkamo se svako malo i uživamo u tome...
Dobrodošlica novoj ljetnici

hahahahahhha, Dunya, kako sad stvari stoje neću imati problem prdnuti vrhunski.. u kojem god Duru ili Molu žele :)
Aurelija, ne budi kukavica :)
Sanjarka, ja se baš naručila na fino čupkanje :) sve idu van, milom ili silom :)
Pa dobro jel hoće uvažiti ako kažem NEĆU DRIP!?
hahahahahhha, Dunya, kako sad stvari stoje neću imati problem prdnuti vrhunski.. u kojem god Duru ili Molu žele :)
Aurelija, ne budi kukavica :)
Sanjarka, ja se baš naručila na fino čupkanje :) sve idu van, milom ili silom :)
Pa dobro jel hoće uvažiti ako kažem NEĆU DRIP!?
Posto sam medu ostalim zavrsila i srednju medicinsku, imam dosta frendica koje rade po rodilistima.
I onda mi pricaju taktike doktora da trudnice svojevoljno pristanu na drip i slicne stvari.
Kazu da kad im se ne da cekati da se zene prirodno otvore ili dobiju svoje jace trudove, smisle da im je beba ugrozena i da je najbolji nacin da se na vrijeme spasi da dobiju drip/gel. I onda normalno, ko i svaka razumna zena pristanes ne svojevoljno ugroziti dijete.
E tu je sad dvosjekli mac. Ne mozes znat jel beba stvarno u opasnosti ili se njemu ide na gablec/spavati/gledati tekmu/nahvatavati sa sestrama i slicno.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sarlina bravo za šetnju, uživjate ti i tvoja curka
Ty i ne boli te to?
a za drip, nadam se , toplo se nadam da uvažavaju..... kad se Starim par dana prije svadi s njima oko toga, onda će i meni bit lakše da mi udovolje hehhehe

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji