Mindu na izvolte?? Ahahahahahahahahahahahahaha!!! Pa riknut cu od smijeha!! 😂😂😂😂😂😂😂
Mindu na izvolte?? Ahahahahahahahahahahahahaha!!! Pa riknut cu od smijeha!! 😂😂😂😂😂😂😂
da da hahahhahah
Kokolo hvala na informacijamaaaaaaa, znači nešto ponit za svaki slučaj, al u principu bi trebalo biti njihovih. e dobro onda, tako je i bilo prije 9godina.
ja mislila ponit mm majice, al kako ću dojit u njima hahahha

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
a kad pritisne trbuh dok gleda minđu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ps. moju minđu je dr. gledao sa dna kreveta lol

Hvala vam cure!
Nadam se da ću uspjeti to položiti i da onda mogu bezbrižno uživati u ovom blaženom stanju.
Ty, draga moja, procijeni koliki mi je trbuh s danas punih 12+0 :)
Hvala vam cure!
Nadam se da ću uspjeti to položiti i da onda mogu bezbrižno uživati u ovom blaženom stanju.
Ty, draga moja, procijeni koliki mi je trbuh s danas punih 12+0 :)
Zabice, super trbuscic!! Bas je to pocetak bujanja. Vidjet ces kako ce ti se ciniti da ne raste, sve dok ne usporedis slike i ne skuzis da je narastao u 10 dana!!👏👏

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sanjarka, kokolo, vrištim od smijeha!!!! :D:D:D
Pritisne trbuh dok gleda minđu :) LOL, nadam se da ne bum prdnula :)
Ja sam vizualni tip, i sve što pišete zamišljam.. zamišljam 3-4 žene u sobi, polukrvave krevete (već sam na par mjesta pročitala i čula da se leži na krvavom), ulazi čitava svita vizite, a one sve otkrivaju pokrivače, šire noge i minđa na izvolte! :)
Jesam blizu??
Ja sam vizualni tip, i sve što pišete zamišljam.. zamišljam 3-4 žene u sobi, polukrvave krevete (već sam na par mjesta pročitala i čula da se leži na krvavom), ulazi čitava svita vizite, a one sve otkrivaju pokrivače, šire noge i minđa na izvolte! :)
Jesam blizu??
Pun pogodak!

Jesam blizu??
Mislim da jesi, da. 😂😂😂😂😂
Meni je moja sestra rekla da svu zenstvenost izgubis tada. I nakon klistira. A jbg, zato odes doma nakon 3 dana i briga te.
A tko oce da mi gleda mindu, nek ju gleda. Iz kojeg god kuta, samo neka kaze, namjestit cemo ju.
A ako mi se prdi, ja cu prdnut, fucka mi se. 😂😂😂
Nitko nije prigovarao, ko da oni sve to stvarno zapazaju. Kad ih nije bilo u sobi ionako saam hodala bez majce zbog ragada, tak da su mi i cice bile na izvol'te 😂😂😂 a zadnji dan u bolnici, dolazi vizita, ja i mala spavamo. Posto je prijasnjih dana sve bilo u redu s mindjom nisu me ni budili 😂😂😂😂😂😂
Naviru mi sjecanja hahaha
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Zabica darling, taman ti je koliko treba biti za te tjedne :)
moj je bio malkoc veći, i sad je malkoc veći od cura koje su jednako T kao ja...
Al sad, poslije 12.tjedna će se sve promijeniti :) i simptomi, i trbuh će početi rasti..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji