Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    20. Siječanj 2016. 13:26

jel taj trimer čupa dlake? ako je nebi hvala

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

MalaKoza
    20. Siječanj 2016. 13:27

Cure, koje zelite sto duze odgadat bolnicu, a bojite se da ne bi stigle na vrijeme ako ste dalje, mozete primjeniti taktiku moje frendice. Ona je bila pola sata od bolnice. Cekala da trudovi dodu na 10 minuta i onda s dragim dosla do bolnice i ostala vani setati po parku dok se nisu spustili na 2 minute. Zatim je sa stilom dosla na prijem, predala papire i rekla da su trudovi na 2 min. Odveli su je u radaonu i rodila je za pola sata. 
    cinjenice:
    a) imala je srece sto je bilo ljeto i vani lijepo vrijeme ( ali to ce, nadam se, biti i nama)
    b) prvi trudovi su bili od ranog jutra i ovi na 2 minute oko 16h - znaci nije bila noc
    c) trudnoca je od pocetka bila uredna

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Dunyasha
    20. Siječanj 2016. 13:36

Ty ako dost dobro, kvalitetno i jako prdnemo mozda ih otprdimo od nas pa nas ostave na miru!!
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

zabica25
    20. Siječanj 2016. 13:47

pa da Dunja, uoopće mi se ne čini da mi raste, stalno mi je isti :)
    Ty, ako ti kažeš da je dovoljne veličine, onda je :)
    Sanjarka , i ja ti pjevam svojoj bebici, nek bude operna pjevačica

Ja sam sad podigla antibiotike, veli seka da mi ne mogu naškoditi. I mm treba iti, u subotu počinjemo 10 dana

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• kokolo5
    20. Siječanj 2016. 13:51

Ajme komedije danas, probudila sam malog koliko se cerim! Tynchy i ja sam vizualni tip  samo im ga rokni, nemas brige, mislim da su se oni stvarno nagledali i naslusali svega-sto cure kazu-bit ces zenstvena kad dodjes kuci-tamo nikoga nije briga  upravo zamisljam tog doktora sta je sa dna kreveta pregledavao Sanjarku…sta je pokusavao vidit? unutra?
    I ovo sta Babygirl kaze-mislim da se nitko od njih ni ne bi bunio da smo samo u onim mrezastim jednokratnim gacama, uopce oni to nista ne dozivljavaju. 
    Teja  ni ja nisam nikad cula za to, ali sigurno nije nista sto se ne moze rijesit 
    Zumbul nesto su pricali ovih dana o najdepresivnijem danu u godini, po nekim statistikama...da nije to bilo jucer? Bitno da si ti bolje, i da je kebab posluzio ko antidepresiv 
    Zabice taman si! Bas slatko 
    Drage moje, drago mi je da vas je moja pricica nasmijala,i ja se sad smijem tome, ali tad mi je stvarno bilo za plakat. Nemam pojma ni sta mi je tad bilo u glavi ni koji mi je bio plan...mozda da ce beba sama iskliznit cim se dignem na noge?  uglavnom nema nam natrag-nece nitko rodit umisto nas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.