Bruna 2-3 puta mi se učinilo al nisam sigurna...a SAD mi je jasno i zašto...vjerojatno je to bilo to al kažu da posteljica sprijeda ublažava udarce i pokrete pa se slabije osjete...
Zna...i to više na desnoj strani. .i tako od kad sam ostala trudna. .i boli me ako dugo sjedim...neka tupa bol...
Bok cure,evo i ja se priključila vama ovdje. Mi smo sada na pola, još 20 tjedana. Termin nam je 03.06., i nosim dečkića. :)
Sarlina, bravo! Sad će to krenuti sve češće i češće pa ćeš uzivati.
Inaj, vidjela, ali nekako od ignorirala...ajde javi koji su uvjeti, kaj su te tražili...
Iva1989, kakav je to pregled bio povrsan? Pa mogla ti je, ili on barem dati da vidiš bebu i čuješ srce. Ne kuzim koliko malo srca i razumijevanja moras imati da to ne pruzis jednoj trudnici!
Ajmeee kolko ste se raspisale ovih dana kolko me nije bilo...
Od subote sam sluzbeno udata zena, sad se napokon mogu posvetiti svojem malcu i bacit se na pripreme oko njega, jedva sam cekala da to sve prode...
Sutra su gotovi nalazi urinokulture, pa se javim dal je sve oke ili nije...
Dal ima koja problema sa zacepljenim nosom, ja zadnjih mjesec dana nemogu disat kroz nos jer je konstantno zacepljen, kupila sam si operil sprej, rekla mi da ga mogu samo koristit u jako malim kolicinama, ali to ne pomazeee, spasiteee me, stvarno me to muci, nije ugodno..
Sad se vracam dvadeset stranica unazad da vidim sto sam propustila
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji