Sanjarka...vidiš da mi se ne vidi ticker nego samo link...kako da ga popravim?
Jutro cure...
Mene je noćas oprala takva glavobolja da sam umirala od bolova, a ne smijem tabletu popit. Užas!
Oblozi nisu pomagali... Jutros je malo bolje, ali sam sva natekla i podbuhla, baš sam si ružna.
Dunya, pa ja jučer u frci nisam ni vidjela da si ti bila u frci.. razumijem taj osjećaj kad osluškuješ da li je beba živa, negdje sam čak pročitala da ponekada pomogne svjetlost prema trbuhu pa se aktiviraju ako su lijeni ili spavaju... Tak sam ja nedavno mobitelom osvijetlila trbuh, i odmah koljenom ili nogom - bam! Probaj ako te opet uhvati to, možda pomogne :) ..
Sanjarka, nisam prvo pročitala da si to sanjala, pa gledam: da si sama izvadi krv??? pa kontam, da nisi možda dobila ono za šećer... Al sad kužim da je samo san :)
Ovo što pišeš da ti je teško sjediti na poslu, možda da i ti probaš sa pilates loptom?
Još ću pitati doktora za eventualne probleme oko tog pa javim.
Zabica, Hana mi je divno ime, a Dino mi je bivši.. isto baš super ime :) Lajkam :) Hehe
Iz čeg ono držiš instrukcije?
Cro, stvarno se pitam kako ćemo mi kasnije, kad nam trbuh bude do nosa? :)
Majadila, ja imam 32 godine, MM 34 .. baš smo komentirali da će on imati 40 kad Karlo krene u školu... stari mama i tata :)
Ty nemoj se toliko mučit ako je baš intezivna bol, lupcet, lekadol smiješ nije da ćeš ih pit svaki dan a ako inače nisi sklona glavobolji takve tblt će ti pomoć iako su poprilično slabašne
trbuh do nosa? da mi se vidit onda ahahhaa, i sad mi je veeeeliki, kako ću tek onda izgledat aaaaaaaaaaj!
pilates lopta kažeš? šta radiš s njom? skakučeš? vježbaš?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ty, instrukcije iz matematike, hrvatskoga i njemačkoga za sad.
Sanjarka, hvala za sreću na stručnom. Ako zapnem, pitat ću bebicu za odgovore, ona ionak sa mnom uči :) Nadam se da ću uspjeti riješiti.
Cro, da, sve se slaže polako na svoje. Baš mi je muž rekao kako mu je lakše jer je opet neki izvor prihoda prisutan. On se isto mučio, nije mogao spavati od brige, sad odmah zaspi. Ja isto mogu reći da mi je muž za 10, ma za 100. Brine se da mi ništa ne fali, pomaže mi u svemu, ohrabruje me..ma nisam mogla naletjet na boljeg :)
Nove cure, dobro došle...dijelimo iskustva i sve ćemo biti zadovoljne.
Mene je ginek pitala ako radim da mi odmah da bolovanje jer su mi još prisutni grčevi i mirovanje. Ali trebam se malo prošetati, ne mogu samo ležati i gledati TV.
MalaKoza, nemoj se šaliti, odi na bolovanje ako je tako.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Dobro jutro il dobar dan...mene noćas probudila grmljavina...užas jako je padalo...VI se raspisale od ranog jutra...meni gin prošli put ništa nije pokazala na uzv...gledala par min i rekla sve je OK...ja politika rekla sam da ću joj u utorak rec da nisam došla nju gledat... Drži me već misec dana haha pa jbmu cekam 4 tj i ništa ne vidim nit mi pokaže....
Sanjarka...ljubim te tamo gdje te nitko nije...hvala na instrukcijama....
Iva...nemoj da te bude sram reći...to je tvoje pravo i tvoja beba..uh što me ljute takvi blesani..
Sanjarka, ja još od prije trudnoće zbog sjedenja imam problema sa križima, a sad u trudnoći imam iste frke kao ti. I zadnjih par dana hopsam na toj lopti, po par minuta, ne duže, ajme, bol ko rukom odnešena.. stvarno, ali stvarno pomaže!
Nemam inače glavobolje, jučer me oprala jer sam imala jako stresan dan. Hvala za savjet.
Zabica, e da si mi bliže ja bih išla kod tebe na instrukcije iz njemačkog, jer stvarno sam idiot za jezike! :)
Zabice, super za instrukcije!! Stvari se ioak pokrecu!!
Netko je pitao ovih dana za klubove za trudnice u koje se mogu uclaniti (ne zamjerite sto ne pamtim tko), pa evo popis ovih u koje sam se ja uclanila:
-dm
-muller
-buba mara
-hipp
-baby centar
Sarlina hvala....pred prošli put sve mi pokazala a prošli ništa... Ljuta sam haha reći ću joj okreći taj monitor vamo haha i ovako me peru hormoni od dana do dana
Sortiraj odgovore
Najstariji