Hehe ivf moj se nada curi jer su cure ipak privrzenije tatama :P kako zeli, ja ga necu forsirat na porod,to cu morat obavit ovako ili onako :) beba mora van s njim prisutnim ili bez njega :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ivf jel ti jaka veza? daj je meni prvo ako je :D
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka pa babica u rodilistu mi je veza. Sad koliko je to jaka veza nemam pojma. Nadam se da će pomoći, samo da mi ne dopadne onaj grozni dr. Vulić i ja najsretnija.
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Meni ako bude situacija kao na prvom porodu svejedno mi je koji dr. je tu, ionako je samo uletio kad je beba izlazila.... mislim da su babice puno važnije doduše mene ni one nisu puno pomogle, jer sam većinu poroda bila sama....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bruna, u paketu od Novalaca je pismo dobrodošlice, i termometar (kao nekakav kartončić).. došao je za mjesec i pol.
hehehehe, Sanjarka, javi nam dojmove! Ni moj nije pekmezast, daleko je od toga, ali kad je vidio bebu na uzv i tad ga je doktor pozvao sa tata malo mu je faca poprimila drugaciji izraz i oci su postale ko u sove velike, trebalo mu je nakon pregleda da dode sebi i odreagira da je "to" stvarno stvarno. Tako da...nikad ne reci nikad!
Tynchy, šteta kaj kava ne pomaže kod tebe, meni je spas. E koliko je dnevno preporučljivo sjediti na pilates lopti? ono, jel mogu sjediti cijeli dan?
MM je prvo mene pitao da li on smije na porod, a sad kukavica nece ni dirati trbuh jer mu je to čudno... e da ne bi sad još i odustao, ali napomenula sam mu ja za tečaj kad se održava i da će mu trebati pa se nije bunio
Hormoni...mislim da sam još ok, neki dan sam imala monolog jer mi ručak nije uspjevao a ja sam bila gladna ko vuk pa je mm prvo prokomentirao da me hormoni šoraju a onda kad sam ga pogledala me isao zaj.... i sakrio se pod stol...ah...bar me nasmijao
Mpo cure, i mi smo jedni od vas.. Mi smo uspjeli iz treceg pokusaja, iako smo mi bili osudeni na icsi!! Zasad smo na pocetku puta, i bas cekamo kod doktora, pregled je ok, kaze jos bi radio i ultrazvuk, ovo ce mi biti treci u nasih 10 tjedana trudnoce! 😃 Kako me vodi mpo doktor, vjerujem mu pa nek radi sto zeli! 😃
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Curkeeee..veliki pozdrav Bila sam u ginica, i malac nam je pokaza pisu
Sve je uredno, posteljica, protok pupcane, ma sve je skoliski
MM je ima dosta pitanja za ginica, i bas sam se razveselila, koliko je bija pribran.On inace ide s menom, al uvik suti i bude po strani.Malac nam ima 300 g, oliti 30 dkg cistog savrsenstva.DR uvik temeljito pregleda, al malac je totalna flegma i vec sad buntovnik
Dobila sam sveukupno 2 kg od pocetka trudnoce, i dr nije ovaj put nis komentira
Inace tulum je u trbuhu u zadnje vrime, neprekidan.Cak me zna probudit
Neka on samo tulumari
Dr uvik pogleda preko 4D, al dosad je uvik ista poza
ruka iza glave, i kuliranje.Bas mi je smisno gledat te slike, i usporedjivat
skuzili smo da ima nosic na MMa..ginic je reka:pogle, koji divan nosic
Sunce nase slatko, jos malo, i san ce postat zbilja
Andro i ja, saljemo ogromne puuuse..uzivajte curke
Cro ista stvar sa mojim na uzv... Kad je vidio bebino mahanje i kad ga ginica nazvala tata, oci zasuzile i cini mi se da je tad shvatio da zbilja bude tata :) sad samo prica kak jedva ceka ljeto da se sa svojom kcerkicom moze setat selom... A i neznamo jos kaj je :D
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji