Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    13. Siječanj 2016. 10:55

oooooo a ja si upisala samo jedno od toga.... kao računam ne treba oboje

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Cro262
    13. Siječanj 2016. 11:08

Dunya, čula sam i ja to za uzv i zračenje, a onda sam na ponudi dana uzela ponudu za anomaly scan i piše da je je 4d uzv, pa ćemo vidjeti kako će to izgledati...

Sanjarka, e točno ta težina, taj pritisak na zdjelicu...ok samo provjeravam da li i vi imate iste simptome  stvarno ne znam tko ce još izdržati sjediti do kraja, drzim fige sama sebi... evo ja baš malo prije uzela kolegici pilates loptu, ona ne sjedi na njoj, fakat mi je lakse sjediti nego na stolici, meksa je  

Tynchy, vidim da si taman i ti napisala za loptu, hahaha, a da te glava boli me ne cudi kakvo je vrijeme, nadam se da će proći. Mene boli već dva dana ujutro kad se probudim ,ali prestane nakon kave. Btw, da, nadam se da neću biti prevelika, pa i sad mi je sve teže i teže...

Zabice, vjerujem da je i njemu lakse sad kad i ti radis. Iskreno mene bez obzira na sve posudene stvari hvata panika koliko će nas beba kostati i kako hrpu toga treba kupiti, a htjela bi sve pripremiti prije nego padnem sa plaćom na prokletih 2600kn...

Babygirl, sretno na pregledom, nadam se ćeš saznati spol i da je sve super!

Sanjarka88
    13. Siječanj 2016. 11:14

Cro ja se nadam da ću izdržat, stvarno bi volila izgurat do kraja

Danas dragi ide s menom na uzv- po prvi put! 

Tynchy
    13. Siječanj 2016. 11:34

sanjarka, obavezno nam javi detalje, od izraza lica tvog MM, do pitanja, ma sve.. :) Baš sam znatiželjna.

Cro, kava ne pomaže za glavu. razbudi me, al ne pomaže.
    Lopta je stvarno olakšanje, super bi bilo da ju u rodilište mogu ponijeti :)

Sanjarka88
    13. Siječanj 2016. 11:37

Hoću hoću, al ne očekujte čuda neka ja bi nekad volila da je malo pekmezastiji muškarac al ništa, šipak!

Tynchy
    13. Siječanj 2016. 11:40

Nema veze, dobro da nije seronja, samo nek je normalan!

Možda te baš iznenadi danas!

Sanjarka88
    13. Siječanj 2016. 11:48

Naravno! U biti neznam kako da njega objasnim, možda prejerujem. Možda sam ja puno pekmezasta pa mislim da mora bit i on, a on je idealna kombinacija, u određenoj dozi pekmezast a u velikoj dozi realan, pa se lipo nadopunjujemo Tepa on meni, tepa on bebi, voli moju curku toliko da neznam da li netko voli svoje rođeno.... no da će sad bit raznježen radi slike preko ekrana, ne vjerujem nije mi spojivo s njim, no tko zna

Sanjarka88
    13. Siječanj 2016. 11:57

Ivf ponavljam kapa do poda! Nisam stvarno čula o njemu ništa do sada....mislim znam za njega al nisam čula ni pozitivne ni negativne komentere. Mislim da je on baš specijaliziran za neplodnost ili?

Suosjećam sa svima koje muči nesanica, mene je prošla za sada, pa držim fige da tako bude i vama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.