Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    13. Siječanj 2016. 12:01

Ivf to je strasno, kod tebe i mene sve isto... Ja do 11 spavala, a vjerojatno bi i duze da me dragi muz nije zvao da vidi kako sam... :D sad kad na kraju saznamo da obje nosimo isto,dal curu ili decka :) haha smijeha... Bar jedna drugu najbolje razumijemo :D haha

Sanjarka nisam ni ja za svog mislila da ce bit takav pekmez na UZV kad je bebonju vidio,pa ipak,gutao knedle i zadrzavao suze.. Ahh, ti muski,uvijek nas s necim iznenade.. :) inace cvrsto musko,al sad kad smo u pitanju beba i ja,nema mekse i pekmezastije osobe, topi se od njeznosti i ljubavi... Kolko sam prije mislila da ga neizmjerno volim, sad vidim da ga uvijek mogu jos vise :) 
    Joj jesam se raznjezila, bozeee... Malo me hormoni drze zadnja 2 dana.. Inace sam si skroz ok :D

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

sarlina
    13. Siječanj 2016. 12:03

Babygirl.....goodluck danas...kao i tebi Sanjarka…
    MM nije pekmez ali je jako slab na male bebe i djecu...već 10 g se mučimo, pomažemo tuđoj djeci...i sada jedva čekamo svoje...on na faceu malo malo zove da vidim sad ovu bebu što radi, sad ono...i tak..volim da je takav...i ništa mi nije problem pomoći mi ili napraviti umjesto mene...

iva1989lea
    13. Siječanj 2016. 12:07

Sanjarka i Babygirl čekamo izvještaj i dojmove...ja lagano stavila ručak i evo da se javim dok mala gleda crtice :)

Bruna257
    13. Siječanj 2016. 12:07

Pitanje za cure koje su se reg na NOVALAC.. Ja se reg pred mj dana i josmi nista nije stiglo... Kada je vama paketic stigao?

iva1989lea
    13. Siječanj 2016. 12:09

Bruna ja sam čekala oko mjesec i pol od Novalaca...od hippa 20 dana..

zabica25
    13. Siječanj 2016. 12:11

Ja Novalac čekam, a hipp mi je došao za 10 dana. 
    Znači, načekat ću se. Što je sve u paketu Novalaca?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

iva1989lea
    13. Siječanj 2016. 12:12

Sanjarka gulaš hehe za ovako hladno vrijeme super dode... Moj ne želi na porod  al ne odustajem ja tako lako hehe

ivf_mommy
    13. Siječanj 2016. 12:14

Bruna bit će nam svakako zanimljivo!
    I moj muz ide na idući ultrazvuk. I nije pekmezast, al jedva cekam da vidim reakciju kad ugleda bebu. Još ako dr potvrdi da je dečko :))
    Ma bitno da su nam dobri i da nas maze i paze, a sigurno ce gutati knedle.
    moj ne zeli na porod sa mnom, nije takav tip, i ne zelim ga silit. Imam neku babicu u rodilistu i ja se nadam da ce biti dovoljno da mi ona bude ili bar kaze kolegicama za mene :)

..da nema nade, srce bi prepuklo..

Bruna257
    13. Siječanj 2016. 12:17

Meni Hipp dosao kroz 7 dana, cak i slovenska Pikapolonica mi klub karticu poslala kroz 10ak dana... A novalac jos nista... Nemam pojma  kaj bude u paketu novalaca... Vidit cemo ak stigne :)
    Mm najprije kao nebi bio na porodu.. A sad bi,al samo meni iznad glave :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.