Ja trenutno nemam ideja za ime, ni za curicu, a pogotovo ne za decka. Kcer je Ema i to mi je ime bilo vec prije lijepo i dok sam saznala da nosim curicu, rekla sam da bude se tak zvala. A sad ako bude curica, ne znam. Budem jos pocekala dok ne saznam da li je sve u redu na uzv za dva tj. pa se bude mozda videl spol. A decki se zovu Karlo, Vito i Luka. Prvome sam ja ime odabrala, drugi je dobil ime po djedu, to je muz izabral, a kod zadnjeg se nismo mogli do kraja dogovoriti pa sam ja rekla da se bude zval Luka. Dobil je ime po dr. iz Hitne sluzbe. Glumil ga je Goran Visnjic. 😊
Ja trenutno nemam ideja za ime, ni za curicu, a pogotovo ne za decka. Kcer je Ema i to mi je ime bilo vec prije lijepo i dok sam saznala da nosim curicu, rekla sam da bude se tak zvala. A sad ako bude curica, ne znam. Budem jos pocekala dok ne saznam da li je sve u redu na uzv za dva tj. pa se bude mozda videl spol. A decki se zovu Karlo, Vito i Luka. Prvome sam ja ime odabrala, drugi je dobil ime po djedu, to je muz izabral, a kod zadnjeg se nismo mogli do kraja dogovoriti pa sam ja rekla da se bude zval Luka. Dobil je ime po dr. iz Hitne sluzbe. Glumil ga je Goran Visnjic. 😊
Bas ti sva djeca nose lijepa imena!! Sva mi se svidaju!!
Imas li kakav predosjecaj stize li cura ili decko?
Ostatak cura, ako kojoj nisam odgovorila, ne zamjerite, dns sam malo bila van sebe.
Tek sada sam skuzila kakoe zapravo strah potresao do srzi. I kako sam, zapravo, bila divno opustena a kako se lako zgrcis i prepadnes... Opreza nikad dosta..
Spavala do pola 9 i vec vidim da sam vcrs sova...
Svima saljemo poljupce ja i bićence!

url=http://lilypie.com]
Cure dal je imala koja ili ima problema s kožom u trudnoći? Ja sam primjetila da mi se prije 2 tjedna, pocelo ljustiti uho tam di je nausnica, i evo danas sestra primjeti da se i ispod uha na vratu pocelo ljustit, i takoder sam primjetila i kod obrva, ima mozda koja koja iskustva s tim?

🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Jutro cure.... Ja i moja nesanica se ponovno pocele druziti.. :( danas smo pocele u 4.... Osjecam se ko zombi.... A vezano uz nju, mucnine su isto opet prisutne... Izgleda da su kod mene nesanica i sok crnog ribiza dobitna kombinacija za mucnine... Uf uf...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Majadila, baš si me nasmijala s ovim oblakom i koktelom
Dunyasha, radim u radioloskoj klinici i sad je sezona tih boleština, a posto odradim do 50 pacijenata dnevno, skoro pola ih ima takve dijagnoze.
I na svakom od uređaja sam s njima skoro 20 cm od lica jer ih moram namjestiti.
Jedan dan sam zamolila da radim samo mamografije, to je bilo kad sam tek saznala sa sam trudna i tad sam od jedne žene pokupila prehladu. Baš se poklopilo da su mi bolesne i tamo dolazile.
Onda sam mislila ako radim ct, manje je dugotrajnog boravka s pacijentima, više sam na kompu, tad mi je doso jedan koji se krenuo rušati, ja ga automatski uhvatila (s njegovih 100 kg) i presjeklo me u donjem djelu trbuha. Od tad sam rekla da ih puštam da padaju.
Sad kad ovo pišem 100 % sam sigurna da se borim za bolovanje. Skupilo se toga
+ povraćanje i vrtoglavica
Jutro curke!!
Kako ste danas? Vidim neke ne spavaju.. 😞
Bruna, meni su ti kiseli sokovi dosta dugo izazivali zgaravicu, pa mozda pridonose i mucnini.. Nemam pojma, vise ih ne pijem. Sad kad pijem sok, pijem colu (uuuzaaas, nikad colu nisam pila, niti gazirano opcenito..).
Teja, sto se tice koze, to ljuskanje hoce krenuti od suhoh zraka (centralno grijanje i sl) i zime. Meni se dugo, cim bi zima krenula, ljuskalo celo. Rekla mi kozmeticarka da je to seboreja. Ako ti se ne smiri odi dr da ti da kremu neku. Ja si ponekad namazem belobazu (imam atopijski dermatitis, upravo zbog suhoce zraka) i smiri se kroz dan-dva. A lokalno mazanje je dozvoljeno u t.
Malakoza, radis u radioloskoj klinici? S aparatima koji zrace? Trudna si!! Zeno, ti trazi postedu od rada momentalno! To sto si rekla da ces raditi do kraja- ja bih to na tvom mjestu zaboravila.. Zdravlje bebe na prvo mjesto.
A onda sve ostalo.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji