Ja trenutno nemam ideja za ime, ni za curicu, a pogotovo ne za decka. Kcer je Ema i to mi je ime bilo vec prije lijepo i dok sam saznala da nosim curicu, rekla sam da bude se tak zvala. A sad ako bude curica, ne znam. Budem jos pocekala dok ne saznam da li je sve u redu na uzv za dva tj. pa se bude mozda videl spol. A decki se zovu Karlo, Vito i Luka. Prvome sam ja ime odabrala, drugi je dobil ime po djedu, to je muz izabral, a kod zadnjeg se nismo mogli do kraja dogovoriti pa sam ja rekla da se bude zval Luka. Dobil je ime po dr. iz Hitne sluzbe. Glumil ga je Goran Visnjic. 😊
url=http://lilypie.com]
Cure dal je imala koja ili ima problema s kožom u trudnoći? Ja sam primjetila da mi se prije 2 tjedna, pocelo ljustiti uho tam di je nausnica, i evo danas sestra primjeti da se i ispod uha na vratu pocelo ljustit, i takoder sam primjetila i kod obrva, ima mozda koja koja iskustva s tim?
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Jutro cure.... Ja i moja nesanica se ponovno pocele druziti.. :( danas smo pocele u 4.... Osjecam se ko zombi.... A vezano uz nju, mucnine su isto opet prisutne... Izgleda da su kod mene nesanica i sok crnog ribiza dobitna kombinacija za mucnine... Uf uf...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Majadila, baš si me nasmijala s ovim oblakom i koktelom
Dunyasha, radim u radioloskoj klinici i sad je sezona tih boleština, a posto odradim do 50 pacijenata dnevno, skoro pola ih ima takve dijagnoze.
I na svakom od uređaja sam s njima skoro 20 cm od lica jer ih moram namjestiti.
Jedan dan sam zamolila da radim samo mamografije, to je bilo kad sam tek saznala sa sam trudna i tad sam od jedne žene pokupila prehladu. Baš se poklopilo da su mi bolesne i tamo dolazile.
Onda sam mislila ako radim ct, manje je dugotrajnog boravka s pacijentima, više sam na kompu, tad mi je doso jedan koji se krenuo rušati, ja ga automatski uhvatila (s njegovih 100 kg) i presjeklo me u donjem djelu trbuha. Od tad sam rekla da ih puštam da padaju.
Sad kad ovo pišem 100 % sam sigurna da se borim za bolovanje. Skupilo se toga
+ povraćanje i vrtoglavica
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji