Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    13. Siječanj 2016. 10:24

Možete se učlaniti u u NOVALAC šalju paket poštom za učlanjenje pa ja sad čekam da stigne :)

Sanjarka, ja sam one tenisice s trećeg linka s ebaya naručila za kolegicu koja je rodila...jako su lijepe...a a ko i ja nosim curicu, naručit ću ih i sebi. Baš su predivne :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

baby♡girl
    13. Siječanj 2016. 10:29

Helouuu divan vam ovaj suncani dan 😊😊
    Ja upravo na putu za pregled 😆😆
    Uzbudjena sam kao mala neka klinka, nadam se da nece skupiti noge i da cu saznati tko je to u mojoj busi 😊😊😊
    Javim se poslije. 
    😘😘😘😘💓💓💓

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Sanjarka88
    13. Siječanj 2016. 10:32

Ja taman doručkovala.... i dalje gladna, ne kužim. Kako se borite sa stalnom gladi? ili je to samo mene dopalo?
    neki dan se najela za ručak, da nisam mogla disat doslovno, nakon pola sata opet gladna, gledam i nije mi jasno ????

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    13. Siječanj 2016. 10:48

Ty pa ti si stavila ticker! jbt idem si otvorit oni šampanjac!
    samo ne kontam ove tickere meni piše 20+2 i još 138 dana, a tebi piše 19+2 i još 139 dana hahhaha

Sanjarka88
    13. Siječanj 2016. 10:49

O onda vam je konverzacija nadasve zanimljiva
    ništa onda moram hopsat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.