Sarlina oprosti, slučajno sam stisnula za prijaviti post. Glupi mob
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Nisam ni skužila....vidiš da me i ticker zeza...inače se kužim u informatiku, ali sam za neke stvari ko tuka...štaš...stara prvorotkinja hahhahahha
Sarlina, Kim mi je divno!
Pupoljak, super za kombinirani
Aurelija, omg, nitko nebi trebao to doživit, uf! Inače meni je nn bio 2mm u prošloj T, al nije dizao nikakvu frku oko toga. Mislim da sam bila 13tt tad.
Mislim da sam ja najstarija. Ja budem u 5. mj. 37 god. Prvog sina sam rodila s 22, kćer s 24, a trećeg s 30 i najmlađeg s 32. Muž je mlađi od mene. On je u 10. mj. bio 34.
url=http://lilypie.com]
I ja sam stara prvorotka s punih 27, dragi 29. Iako se oboje osjećamo ko srednjoškolci. ..skoro pa tako i ponašamo. Iako oboje radimo odgovorne poslove.
Mi smo definitivno odlučili ako će biti decko, zvat će se Jan, cura Emily. Nadam se sutra već znati koje ime ostaje.
Ja još uvijek povracam. Danas sam na poslu sve obroke ostavila u wc u. I definitivno mislim pitat ginekologicu jel mi može napisati zabranu rada. Jer ovako većinu vremena provedem u wc-u ili ležeći na podu zbog vrtoglavica ako ne stignem sjest. A uglavnom ne stignem. I radim s pacijentima koji mi dolaze uglavnom zbog tuberkuloza, upala pluća i sličnih bakterijskih i virusnih bolesti u zadnje vrijeme i zadnje što mi treba je to pokupiti.
Perem se nakon svakog ko sumanuta i dezinficiram od glave do pete ali nikad ne znaš jel zrakom sta doletilo.
Nadam se da ću uspjet nešto po tom pitanju
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Aurelija da meni su stigli jucer nalazi kombiniranog i sve je u redu. Za dob mi je 1/451 zato sto imam 31 god, za down 1/5003 a trisomija E i P 1/100 000... citala sam na stranici od Harni da je niski rizik sve preko 1001 sto je kod mene osim godina, a na to ne mogu utjecati :)
Cure koje imate anomaly scan na redu, hocete li to ici privatno? Ja se jos moram raspitati kako se to radi u Pu, mislim da se ide na uzv u bolnicu...
Peppe
MalaKoza, sto ti radis na poslu?? Povracanje, lezanje na podu i kontakt s takvim pacijentima ti nije u opisu posla u trudnoci.
To nisu normalni uvjeti, niti si ti u stanju za raditi.
Nasa prva beba treba doci 20.08 . Imam 27 godina , i stalno mislim je li sve u redu s bebicom vjerojatno previse googlanja
Daj nemoj brijat s praznovjerjima.
Ozbiljno, ovo ti nisu uvjeti za rad, a tvoje stanje govori samo za sebe - s tim simptomima bi trebala na bolovanje i da radis lezecki na oblaku i pijuckas koktele cijeli dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji