Da, deblja se brzinom munje. Neka, samo neka raste. Bitno da je sve dobro.
Mm rekao: sad idem trgnuti zestoko nesto da dodem k sebi. Ukakali se svi..
Koliko vidim tu po godinama, Ty i ja smo babe na spram vas ostalih. Sve neke mlade cure.
Ty, si vidla ovo? 😂😂😂
Sanjarka tako je, odlucili smo ne znati nista do rodenja, tako da sve sto budemo pripremali mora biti unisex
Trbuscic ti je predivan i bas se lijepo vidi. Meni totalno varira iz dana u dan, malo se nazire a onda ovisno o probavi bude napuhaniji ili ispuhaniji!
Moj sljedeci pregled je u pon i mjerit ce nuhalni i to je sve sto cu napravit od pretraga. Sto se tice urina i meni su leukociti blago poviseni i povecan mi je broj bakterija pa sam danas nosila urinokulturu ali mislim da ce biti sve ok jer sam inace sklona tim urinarnim bakterijama i znala sam prije umirat od bolova i mokrit krv pa je urin bio sterilan uvijek. Nedaj boze da mi se noge malo ohlade i ja u roku odmah dobijem upalu!
Ja cu uskoro 27 god, i termin nam je na tatin rodendan pa mozda njegov 29. proslavimo svi troje u radaoni
Dunya bravo za bebicu 😍😍 i ne sikraj se niste stare, kazu da beba dolazi onda kad je taman 😆😆😘
Ty meni je 19.06. , ali sutra cu konacan datum javiti poslije uzv-a. Pa da idem i ja na listu 😉😉
Slobodno pitaj, uvijek sam iskrena, sta god bilo. Ja sam u prvoj T sanjala o trudovima doma, potpuno prirodno, sve po ps-u, popit cu i kavu uz trudove 😂😂😂 ali sudbina je bila drukcija. Pila sam kavu iz aparata sa previse secera 😂😂😂 sad cu si ponjet senf i kisele krastavce u boks. Kakvo slatko, mazem senf ko nutellu 😂😂😂😂
Žabica nekad se pitam jel on siguran da je punoljetan 😂😂😂 ali dobro, pisala sam puno puta, divnijeg covjeka i tatu nisam jos upoznala. 😘😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sanjarka nema rokanja. Naravno nakon epiduralne. Prije nego me upisu u papire hocu epiduralnu. Hahaha. Epiduralna pa senf. Ajme sad kad budem dosla otvorena 7 cm, nema epi, i zadnja tri cm se otvaram 24 sata 😂😂😂😂 proplakat cu 😆😆😆😆 hahahaha kaj je najbolje, stvarno sam se i smijala na porodu, muz ispunjavao ono za doniranje krci iz pupkovine jer tad jos nisam dobila epi, i onda mi cita tamo sve moguce bolesti i pita me imam li ja sidu, sifilis itd 😂😂😂 a ja grizem onaj je.eni jastuk i smijem se u isto vrijeme. 😂😂😂
Miska svaka cast, ja jedva cekam sutra. Skupi li noge cut ce me cim se rodi 😆😆😆
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Ja se bojim epi ja bi ono da ne skužim da rađam, dok se ne otvorim 10 prstiju, i onda uletim u rodlište, i rodim čim legnem u rađaonu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji