Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    id20
    12. Siječanj 2016. 13:14

Curke, posavjetujte se s doktorima oko pilates lopte.. Sestricni je zabranila jer je ona bila otvorena nesto malo i imala bolove u ledima, pomagala si s pilates loptom, i doktorica na sljedecem pregledu kad je vidjela koliko se otvorila, rogove dobila, da navodno ona pomaze otvaranju.. Zadnja tri mjeseca provela lezeci.. Ja o tome ne znam nista, ni jel to glupost ili nije, ali eto, jedno iskustvo vise?!

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

baby♡girl
    12. Siječanj 2016. 13:14

Sanjarka me su isplasili da mozes ostati nepokretna itd, i mislim si nema sanse. Ali bome kad je dosao anesteziolog i pitam ga za to, kaze da je to nemoguce, da mora promasiti za 20 cm da se to desi, nisam niti osjetila kad mi je davao i kasnije sam dobila jos, nema ponovnog pikanja, i milina. Rodila na kraju bez ikakvih bolova. I to je ono sto mi ostaje u sjecanju. Ono radjam, a osmijeh od uha do uha 😊😊😊 
    Naravno i ja bi voljela kad bi islo sve po spagi pa da rodim za cas 😆😆

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Croheidi
    12. Siječanj 2016. 13:18

Sanjarka, trčala sam u boks sa babicom i kad sam legla gin je rekao ajmo glava je dolje kad dođe trud tiskamo. Reko wtf?
    Sve je bilo ekspresno gotovo, svi su nam rekli vidimo se dogodine  pa eto me!
    Naravno da se nesmi skakukat po pilatesici ako si omekšan/uloživ/nedajbože otvoren prije ulaska u 9ti mjesec.

Tynchy
    12. Siječanj 2016. 13:22

id20, hvala za savjet, pitat ću doktora, jer na kutiji piše da je izvrsna priprema za porod. možda to baš znači za "otvaranje" :)

babygirl… joj i ja bi tak rodila... daj recept!

Croheidi
    12. Siječanj 2016. 13:25

Ja se više bojim igle od epi nego poroda  a i nisam fan toga nikako. Što više prirodno.

Majadila
    12. Siječanj 2016. 13:28

Koji odlični porodi :D

Dunya, totalno kužim panikicu oko neosjećanja bebe. Super da te gin odmah primila i umirila. 
    I kolko to vas dvije, Ty, imate godina? 
    Ja cu uskoro velikih 30. 

baby♡girl
    12. Siječanj 2016. 13:51

Ty dodjes, vidis da je vrag odnio salu, kazes babici da hoces onu drogu jer si svjesna da epi moras cekat sat vremena (droga je Dolantin, ali u tom trenu ne znas da li je kokain, heroin, znas da je na in pa ti je svejedno koja hahaha) 
    Ma ja tebi zelim da ti zbilja sve prodje sto prirodnije, ugodno, da bude bas onako kako zamislis, bit ce boli, ali prodje. Tko zna, da sam imala svoje prave normalne trudove, a ne one umjetno izazvane mozda bi i ja to odradila kako kazu mašala začas 😄
    Opusteno jel 😂😂
    Croheidi pricaj mi, bojim se kad mi mala vadi krv, kad meni vade padam u nesvjest 😂😂😂 ali nakon one braunile nista me vise nije bilo strah 😆

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

zabica25
    12. Siječanj 2016. 13:55

Mimica, ti si friška trudnica, treba li ti možda folna kiselina ili si već na nečem konkretnom? (elevit, centravit) Ja još samo tjedan dana mogu piti folnu, a ostat će mi 90 komada (od 100) pa bih ti rado poklonila :)
    Onda prelazim na Centravit Prenatal, tu je samo 9 m željeza pa ću nekako prožvakati tu tabletu jednom dnevno. 
    Danas eto povraćala dva puta ujutro. A baš sam mislila da je to došlo kraju. Ali idemo dalje :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.