Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Siječanj 2016. 12:09

Zašto su ova srca na ovoliko tema na forumu?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

baby♡girl
    12. Siječanj 2016. 12:10

Ja sam 23 do proljeca, nekako mi se ne svidja unaprijed dodavati godine 😂😂 muzu 32 (u glavi 19 i to mozda ) 
    Da, da, unatoc trbusini stanem u trapke 😆😆😆 
    Ja za prehladu nacijedim cijeli limun i to eksiram (kao nekad Jacky) znam da zvuci fuj, ali pomaze. Inace doma nemamo lijekove, osim Dalsy za temp za malu, i sirupa i spreja za grlo. I Efidrin kapi za nos. Mi se lijecimo prirodno jer smo rijetkooo bolesni.
    Za glavobolju kava crna sa limunom pomaze, ili lupocet. Ja sam u prvoj T imala predkraj tri puna dana takvu glavobolju da sam poludila, ali s lupocetom prestalo. 
    Ty joj nadam se da cu isto i za ovaj porod napisati. Samo znam da cu vec na prvi trud mozda i nazvat u bolnicu putem da pripreme epiduralnu 😂😂😂
    Uglavnom bili smo danas i na sistematskom s prvom velikom ljubavi, teska je 12kg i 300, lijepih pravilnih zubica, zdrava kao dren, duga 84 cm, i na poklon je dobila lego kockice od pedijatrice koja ju obozava. Prehepiiii smo totalno. Idemo tortu naruciti danas i veselimo se jakooo. Ona je za rockas pozeljela kiki bone, lijepo je dok su jos mali pa nisu ono hocu zmaja za rockas i to 😂😂😂😂
    Uzivamo uglavnom 😆😆😆
    Sanjarka moze kava u 4 mj, dolazim u St na nekoliko dana ?? 😉😘😘
    Naravno nakon slavonske dunya, ty 😜😜😜🍕🍕🍕
    Uzivajte u suncu, kazu da opet stize snijeg 😯😯 
    I da bebu ni ja ne osjetim i to od hitne, ali zbilja su jos premali, tako da bez panike, uskoro kad pocnu noge nabijat u rebra budemo kolektivno plakale 😆😆😆
    Kad se sjetim, taman mi se prispava u 4 ujutro i onda pocne nabijat da ne mozes zaspati do 7 haha. 😂😂😂
    Jos malo, meni dani leteee, jedva cekam taj 6 mjesec, i da dodjem roditi u sandalicama 😆😆😆 😘😘😘
    Croheidi ja sam uzimala mg u prahu, drukcije nije islo, ali se ne sjecam koje.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Sanjarka88
    12. Siječanj 2016. 12:20

Babygirl bravo za tvoju prvorođenu, prava cura moja je s 2godine imala 11.800kg i 88cm, ne mogu vjerovat da se toga sjećam hahahhaha
    kava naravno
    i ja jedva čekam taj 5mj, i da dovedem klinju doma

id20
    12. Siječanj 2016. 12:21

Prehlade ne mogu utjecati na bebu, osim jako visoke temperature, koju je netko spomenuo i ona se mora skidati sto prije!! Sto se tice godina, ja sam 28 do proljeca 😃, a mm 36! Jel ima jos koja ivf mama ovdje, da su zatrudnjeli mpo postupkom??!  A sto se tice kombiniranog, ja sam cak to mislila raditi, ali kad sam cula da je poznanica dobila rezulatat, i na kraju rodila skroz zdravo dijete, i da ta ispitivanja uopce nisu toliko tocna kakav postupak daju, malo sam skepticna!!

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

Dunyasha
    12. Siječanj 2016. 12:33

Ej cure, evo da se i ja javim. Dakle.. Ja sam vam kontaktirala moju dr koja je rekla da odmah dodem da me pogleda pa sam otisla.
    Curica je dobro, velika je, zivahna ali malo smjestena prema ledima. Kaze dr da, ako se drugi put prepadnem, samo dodem. Da ako treba da ce mi 5x tjedno raditi uzv. Odmah mi je pustila srce, kuca ko ludo!
    Malena se udebljala, sad vec ima 330 grama, dr jako zadovoljna. Rita se i guta. 
    Evo, ja sam sad puno mirnija i nadam se da nece vise biti ovakvih panika.. 😰😰😰😰

Sanjarka88
    12. Siječanj 2016. 12:34

Kombinirani je samo statistička vjerojatnost, koja nije 100% sigurna metoda.
    Meni je ginić rekao ovako: nuhalni nabor-80% točnosti, kombinirani (triple test isto) 75% a nuhalni + kombinirani 90 ili 95% čini mi se....
    pa eto ako kome šta znači to

zabica25
    12. Siječanj 2016. 12:38

Sanjarka, ja sam ti rođena 18.7., imam 25 godina, a mm 27.
    Joj baby, kako si me nasmijala..u glavi možda 19.. :) Prava si....
    Dunya, bravo za tvoju curicu, lijepo ona skuplja na kilaži- ODLIČNO!

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Tynchy
    12. Siječanj 2016. 12:40

Sanjarka, i mene smetaju srca jer sad moram scrollat do naše teme

Pitat ću za kontrakcije doktora u petak, i za magnezij.

babygirl, kad je tebi termin? :) da znam hoću li te gnjaviti pitanjima prije nego rodim ili ćemo poslije poroda ćaskati o iskustvima? :)

Jedva čekam vikend, iako MM odlazi pa će biti frka.
    Leđa me ubijaju, ali spašava pilates lopta. Već nakon 10min je bolje.. preporučam :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.