Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Croheidi
    12. Siječanj 2016. 11:13

Mah mah! Imam još 8 stranica za pročitati, nije me bilo nekoliko dana pa da pohvatam 
    Marie4,  komoda za presvačenje je super investicija, pogotovo ako radis kod nekog stolara po svojim dimenzijama. 
    Mimica24 kod mene isto iscjedak ful ovih dana...nemam ni cicobolju jer sam tek prestala dojiti
    baby♡girl, da mg se uzima obicno do 37tt. Ja sam pila proslu Mg Citrat od Solgara i sad sam isto počela.
    Za udarce, malog od 19tt (posteljica sprijeda) a malu od 14tt (straga)
    kokolo5, mahmah i tebi! Dobro da nisam jedina koja nema namjeru koristiti mpp. 
    Tynchy, zadnjih mjesec dana sam samo plakala kako želim rodit da mi prestane kostobolja, žgaravica i da se bar na sat vremena osjećam normalno. Stvarno je dugo ovih 40tt.
    iva1989lea i ti imaš predškolca! Mene je panika jer mi je termin u rujnu taman!
    Nessah bravo za ispite!
    Prehlađene, jeste uzimale citrofit? Meni stvarno zna dobro pomoći...Al sad nisam sigurna jel ide u T?
    Malakoza di je trudnička tablica za kg? Meni su kontrakcije počele u 17tt i trajale do poroda. Kljukaj se mgcitratom. Bitno da ne otvaraju.
    o
    Dunyasha jesi pročitala knjigu prirodan porođaj od Ina May Gaskin? Prepruka svima! Moj drugi porod je bio prekrasan i trajao manje od dva sata nakon pojave prvog truda.
    Sanjarka88 isusek koja zgodnička! Kad pijemo kavu na rivi? p.s. jesi 88 godiste?
    Zumbul, mi koristimonekad  mustelu za prematanje a njihov sampon za tjemenicu je super. Povoljno je kupiti na grupnim kupovinama- cococentar!
    Za strije nerafinirano bademovo ulje, koristila kneipp iz muellera.
    Majadila krasna malena buša!
    Idem piškit pa dalje na čitanje dok haharica spava. Inače muku mučimo s uspavljivanjem ovih dana 

ejic
    12. Siječanj 2016. 11:23

Sanjarka, ovo za temperaturu nisam znala. A jos sam je za vikend parputa mjerila jer mi se cinilo da je povisena srecom nije bila, a ja nisam imala nista takvoga za suzbijanje temperature kod kuce, iako neznam ni sta bi mogla uzeti...

teja, ja imam 28 godina, a dragi 29. Posto su mi i termin i rodendan u 8.mj, bi se moglo dogoditi i da beba dode na 29.rodendan ako koji tjedan pozuri

Croheidi
    12. Siječanj 2016. 11:26

Ejic mislim da se lupocet smije u T.
    Ja imam 26god, šaljem  generaciji!
    Trudničke robe nemam niš i nisam nikad kupovala. Isfuram tunije i tajice.
    Ovo je prvi put da ću biti okrugla preko ljeta 

Nego, tko je ono jučer/prekjučer rekao dobiti nalaze kombiniranog?

ivf_mommy
    12. Siječanj 2016. 11:27

Jutro trudnice moje, ja se jutros probudila u 8, nazvati doktora.  Pa mi je rekao da dok nema krvi i jakih bolova da je sve u redu. Mora malo boluckat i biti neugodno jer beba raste i sve se širi. 
    Pročitala sam sve, zapamtila jedino za grudi. Ja inače nosim košaricu D. I sad jedva nekako pretrpim kad negdje idem obuć grudnjak. Veličine E baš i nema svugdje a i ne kupuje mi se baš. 
    Ja imam 26 godina, mm 35.

..da nema nade, srce bi prepuklo..

Croheidi
    12. Siječanj 2016. 11:28

Gledam http://www.babyartikel.de, velika dostava za RH? 

Sanjarka88
    12. Siječanj 2016. 11:30

Teja da da prvo sa 18god, e to se zove mlada mama preživila, dobro je!

Croheidi za kavicu se javi kad budeš u st da da 88. je godište. Sretno sa uspavljivanjem, južina je i dječica to osjete 

Ejic ma nemaš brige, problem je visoka temp, tipka 38+, to je preporučljivo skidat čim prije

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    12. Siječanj 2016. 11:52

Cure, ja ne znam razlikovati kontrakcije koje spominjete, ili da li je to beba u pokretu. 
    Ponekada mi skoci grba, kao da beba hoce van. Ili su to kontrakcije?

Sanjarka88
    12. Siječanj 2016. 11:52

Dosta nas je tu negdje po godinama

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.