Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    12. Siječanj 2016. 09:40

Osjetim ja nju dosta. Recimo, ima u danu tocno perioda kad ju osjetim. Krene oko 14 h, pa onda to traje (tad ja secem pasicu, a ona radi kurslus u mom trbuhu) recimo do 15h. A navecer oko pola 9, pola 10 krene i do pola 11 me lupa. Nije takav raspored svaki dan, ali lupa vec toliko da ju u setnji osjetim. A jcr ju nisam osjetila uopce. 
    Znam da je jos dovoljno mala da ju ne moram svaki dan osjetiti, ali pretpostavljam da bih ju ipak trebala barem malo neki udarac dobiti..
    Javila sam se ja svojoj dr pa cekam da mi se povratno javi. A u meduvremenu cu otici odvjezbati, mozda ju to probudi.
    Mm jcr rekao da je sigurno njonjkava od juzine..

Sanjarka88
    12. Siječanj 2016. 09:45

Javi što ti je dr. rekla

ma u ritam se nemoj pozdat jer ni kod rođenih beba nije stalan, a kamoli kod bebica
    neznam jel moguće, al i moj je na južini tih, e sad ima li to veze....

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

id20
    12. Siječanj 2016. 10:13

ejic, kako si danas?? Kod nas je na veliko pocela crijevna viroza, a to su sve znakovi viroze, jos kad se uzme u obzir da malo cudo pritisce sve, mora biti popraceno grcevima i znojem.. Pij puno vode i nadam se da je danas vec bolje!! 
    Ty, Karlo je i nasa opcija, predivno je ime.. Luku i Petra imamo u obitelji pa smo ih otpisali da ne bude imenjaka i prezimenjaka! 😃 Ja sam malo luda vec, u ranoj sam trudnoci, jucer sam vec kupila mini trenirkicu, narucila patikice, sobu crtam kako bi ju mogla dati napraviti.. A rekla sam da necu nista prije proljeca 🙈🙊 i ne znam kako vi, mene jucer i danas toliko boli glava, ovo vrijeme + nas nizak tlak, ja se ne osijecam dva dana.. Idem traziti lijek za glavobolju, jel imate kakvih savjeta, jer ne bih bas tablete pila, tj rekli su mi samo lupocet, a oni su meni tik tak bomboni s obzirom na moje migrene i glavobolje??!!

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

ejic
    12. Siječanj 2016. 10:28

id20,  danas je situacija bolja. Za sad jos nisam imala nikakvih tegoba, a nadam se da ce tako i ostati iako je i jucer pocelo tek poslje rucka. Jucer navecer je i dragog ulovio isti problem, a posto on nije trudan , pretpostavljam da je ipak u pitanju neka viroza . Ali neka bude samo viroza, ja cu to progurati, samo neka beba bude ok

Znas li mozda, mogu li prehlade/viroze imati kakvog utjecaja na bebu? Ja sam vec od petka sva neka prehladena (vikend sam prelezala umotana u toplu dekicu na kaucu), a jucer jos te tegobe...

MomM.94
    12. Siječanj 2016. 10:36

Jutro trudnjaceee... 

Vidim jako ste akticne, al sve sam uspjela procitat, drago mi je da citam sve dobre vijesti.. 

tonkica1906 i ja sam imala povišene leukocite i ginekologica sumnja na bakteriju, i danas isla ponavljat urinokultura i moram u srijedu po rezultate..Nadam se da ce biti sve oke i kod tebe i kod mene

Uglavnom kod mene ludnica, djevojacka u subotu uspješno odrađena, tulumarile do pol 5 ujutro...A i malac s nama u par navrata Sad jos u subotu svadba, i bascam se u priprema za maloga..

Ja spavam ko mala beba, nemam problema s tim, grudnjake sam morala kupit već nove, jer me stari stiscu i nije mi udobno, bitno da ja u stare traperice stanem.. Kolko imate godinaa? Bas me zanima, ja cu biti mlada mama s 22.godine, i ja i dragi obozavamo djecu, i jedva cekamo da nam dode nas mali princ

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Bruna257
    12. Siječanj 2016. 10:49

Sanjarka nisam dobila poruku..:( ako nista javi se samo u poruku pa cu ti dati mail i dokument mi mozes tamo poslati :) da da,vesela ekipa, jos je falila od rodaka zena i onda smo trudnice u familiji na okupu, a termini su im sredina 2.,3. i 4.mj i zatim ja u 7.. Dvije su treci puta trudne a nas dvije prvi,pa imamo sta za slusat :D
     Teja, ja sam 27god,dragi je 10 god stariji i oboje smo veseli ko tranzistori po putanju trudnoce :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    12. Siječanj 2016. 10:56

Bruna ne ne nisam ja poslal poruku ja pitam jel ti netko poslao ja nisam spremila spisak nažalost, samo ga odmah printala
    meni je to super, bit će bebicaaaaaaaaaa ove godine i zajedničkih radosti

id samo ti uživaj u pripremama i kupovini što se tiče glavobolja, joj da zeznuto je ako si sklona tome pogotovo migrenama, jer možeš uzimat samo lupocet,lekadol.... a od ostalog pojma nemam, mračna soba, oblozi , zavoji.... bed da

ejic super da si danas bolje kako neće viroze na ovo bolesno vrijeme!! Što se prehlade tiče i sličnog nema tu straha za bebija samo dugotrajna visoka temp nije dobra, tako da se ona odma mora skidat.

Teja super za dobru djevojačku želim ti naj naj dan u subotu što se tiče godina ja 27,mm 32

Zumbul
    12. Siječanj 2016. 11:03

Jutro dragee ☺😊

Ja evo pijem kavu od 9:25.. Volim ju pit pomalo  da guštam 😂

Jedva cekam sutra kontrolu da vidim sta ce mi rec.. Jel jos moram lezat ili mogu pomalo i po kuci prtljat.. Jako mi fali kuhanje 😢 inace nikad nisam volila kuhat , ali otkad sam se udala obozavam..

Ja imam 22 god,u 3mjesecu punim 23 , a dragi ce u 6 mjesecu 27 godina ☺😊😄😀

Sanjarka88
    12. Siječanj 2016. 11:06

Zumbul duga neka kava bogme hehhehe držim fige da je gotovo s mirovanjem!

Zavidim na ljubavi prema kuhanju, ja nisam neki fan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.