Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    21. Listopad 2015. 08:46

dobro jutro :) Lucy88 tako je i meni...umorna sam al ne mogu zaspat...tyncy javi se...molim Boga da je sve ok...

Tynchy
    21. Listopad 2015. 09:05

Jos krvarim, cekam... Tresem se :(

Nemam bolova, osim blagih grceva koje uvijek imam.

Bambola
    21. Listopad 2015. 09:11

Jutro cure, ja sam malo istrazivala o hrani, pa da vam napisem sta sam nasla:
    Sva riba se moze jest, to ukljucuje i tunjevinu, ali nju zbog tih mozebitnih metala treba svest na minimum. Tunj sa peskarije je dobrodosao jer ima hrpu tih omega kiselina koje su vazne u razvoju bebe. Ono sto svakako treba izbjegavat, najvise radi trovanja hranom su svi oblici sirove ribe, skoljkasi i i sirove skoljke. 
    Isto je i sa mesom, iako pisu da je npr medium rare dovoljno termicki obradjen, na vama je hocete li riskirat i naravno da bi trebalo pazit na porijeklo i tretiranje mesa aditivima. 
    Od zacina bi trebalo izbjegavat ruzmarin, origano, aloe vera i korijen persina. Ima jos tih nekih super egzoticnih zacina, al kako nikad nisam cula za njih, nisam ih ni pamtila. Da, i cikoriju bi trebalo izbjegavat. Svi ti zacini navodno djeluju na hormonalnu sliku, neki od njih i na fino misicno tkivo, pa pazite. 
    Cajevi: s obzirom na to da ih ima miljun, evo oni koje najcesce koristim: menta i kamilica umjereno, opcenito svi cajevi sta imaju teina okej je jedna salica, ali ne se sad oblijevat. Najbolje se drzat vocnih cajeva bez izleta u egzotiku, osim ako vam strucnjak ne preporuci (egzotika mislim na onih miljun vrsta roiboosa i sl.)
    Agrume jest, al umjereno jer i same znate da se i po rodjenju bebe polako unose u prehranu. Oni su super, al su jaki, pa treba pazit. Isto je i sa jagodama, kikirikijem i ostalim alergenima. Bez obzira sto vi niste alergicni- umjerenost je vrlina!
    Kavu mozete popit jednu do dvi salice, ukoliko vam pase. 
    Uglavnom, sve umjereno osim proizvoda koji su naznaceni 'crveno' to su sirovine i zacini koje sam navela. Eto, nadam se da sam malo pomogla 😁

Sanjarka88
    21. Listopad 2015. 09:15

Bambola hvala na savjetima, super si

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    21. Listopad 2015. 09:21

Uzasno se osjecam, sama sam, MM 1000km daleko, ne znam sta se dogadja... 

:(

Bambola
    21. Listopad 2015. 09:23

Tynchy, di zivis?

baby♡girl
    21. Listopad 2015. 09:26

Dobro jutro ☺
    Ty samo smireno, moguće je da je neka kapilara. U mislima sam s tobom, nadam se da je sve u redu. 
    U prvoj trudnoci sam poslije wc-a na papiru vidjela hrpu krvi, umrla od panike, na pregledu nije bilo nista. Mislila sam da je mozda hemeroid, ali ne bi toliko krvi bilo i to ono crvena cista krv. To mi se jednom ponovilo i vec u visokoj trudnoci, ali ginic nije vidio na pregledu nista. Rekao je da je sve u redu. 
    Lucy dobrodosla  ja sam kontra, samo mi se spava. Sinoc jedino pred spavanje imala takve mucnine ajme. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Dunyasha
    21. Listopad 2015. 09:30

Jutro cure!!

Tynchy, tako sam se rastužila sada, da jedva suze susprežem tu u uredu... Zbilja se svim srcem nadam da će sve biti dobro, zbilja se nadam...  U koju si bolnicu otišla? Sad jedan dobronamjeran savjet, ukoliko si negativna krvna grupa, u roku 72 sata moraš primiti rhesonativ. U bolnici će te slati na transfuziju u Petovu na vađenje krvi, ukoliko ne znaš koja si krvna grupa..
    Tako sam tužnjikava sada, strašno... 

Ostalim curama, dobro jutro želim...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.