dobro jutro :) Lucy88 tako je i meni...umorna sam al ne mogu zaspat...tyncy javi se...molim Boga da je sve ok...

Jos krvarim, cekam... Tresem se :(
Nemam bolova, osim blagih grceva koje uvijek imam.
Jos krvarim, cekam… Tresem se :(
Nemam bolova, osim blagih grceva koje uvijek imam.
Jel baš svježa krv ili?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure, ja sam malo istrazivala o hrani, pa da vam napisem sta sam nasla:
Sva riba se moze jest, to ukljucuje i tunjevinu, ali nju zbog tih mozebitnih metala treba svest na minimum. Tunj sa peskarije je dobrodosao jer ima hrpu tih omega kiselina koje su vazne u razvoju bebe. Ono sto svakako treba izbjegavat, najvise radi trovanja hranom su svi oblici sirove ribe, skoljkasi i i sirove skoljke.
Isto je i sa mesom, iako pisu da je npr medium rare dovoljno termicki obradjen, na vama je hocete li riskirat i naravno da bi trebalo pazit na porijeklo i tretiranje mesa aditivima.
Od zacina bi trebalo izbjegavat ruzmarin, origano, aloe vera i korijen persina. Ima jos tih nekih super egzoticnih zacina, al kako nikad nisam cula za njih, nisam ih ni pamtila. Da, i cikoriju bi trebalo izbjegavat. Svi ti zacini navodno djeluju na hormonalnu sliku, neki od njih i na fino misicno tkivo, pa pazite.
Cajevi: s obzirom na to da ih ima miljun, evo oni koje najcesce koristim: menta i kamilica umjereno, opcenito svi cajevi sta imaju teina okej je jedna salica, ali ne se sad oblijevat. Najbolje se drzat vocnih cajeva bez izleta u egzotiku, osim ako vam strucnjak ne preporuci (egzotika mislim na onih miljun vrsta roiboosa i sl.)
Agrume jest, al umjereno jer i same znate da se i po rodjenju bebe polako unose u prehranu. Oni su super, al su jaki, pa treba pazit. Isto je i sa jagodama, kikirikijem i ostalim alergenima. Bez obzira sto vi niste alergicni- umjerenost je vrlina!
Kavu mozete popit jednu do dvi salice, ukoliko vam pase.
Uglavnom, sve umjereno osim proizvoda koji su naznaceni 'crveno' to su sirovine i zacini koje sam navela. Eto, nadam se da sam malo pomogla 😁

Bambola hvala na savjetima, super si

Uzasno se osjecam, sama sam, MM 1000km daleko, ne znam sta se dogadja...
:(
Uzasno se osjecam, sama sam, MM 1000km daleko, ne znam sta se dogadja…
:(
Što si sama išla u bolnicu? Daj nazovi nekoga da dođe k tebi, da sam ti bliže došla bi ja
Nemoj molim te odma mislit crno, može biti milijun razloga koji imaju pozitivan ishoda na kraju

Dobro jutro ☺
Ty samo smireno, moguće je da je neka kapilara. U mislima sam s tobom, nadam se da je sve u redu.
U prvoj trudnoci sam poslije wc-a na papiru vidjela hrpu krvi, umrla od panike, na pregledu nije bilo nista. Mislila sam da je mozda hemeroid, ali ne bi toliko krvi bilo i to ono crvena cista krv. To mi se jednom ponovilo i vec u visokoj trudnoci, ali ginic nije vidio na pregledu nista. Rekao je da je sve u redu.
Lucy dobrodosla ja sam kontra, samo mi se spava. Sinoc jedino pred spavanje imala takve mucnine ajme.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Jutro cure!!
Tynchy, tako sam se rastužila sada, da jedva suze susprežem tu u uredu... Zbilja se svim srcem nadam da će sve biti dobro, zbilja se nadam... U koju si bolnicu otišla? Sad jedan dobronamjeran savjet, ukoliko si negativna krvna grupa, u roku 72 sata moraš primiti rhesonativ. U bolnici će te slati na transfuziju u Petovu na vađenje krvi, ukoliko ne znaš koja si krvna grupa..
Tako sam tužnjikava sada, strašno...
Ostalim curama, dobro jutro želim...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji