Pozdrav djevojke.
Bruna drago mi je da je sve u redu ☺
Sanjarka ajme divna si. Mogla bi i ja neku fotkicu opaliti uskoro. 😆
Sto se tice mpp i ja mislim kombinirati nocu i vani, ali ono nekako si mislim da cu puno vremena provoditi vani obzirom da ce biti ljeto, važem još uvijek što mi je pametnije.
Nisam nista kupila. Apsolutno nista. Čekam pregled i nadam se da ćemo vidjeti spol pa da mogu i ja polako krenuti u pohod na dućane.
I dalje me bolucka, ali sam smirenija, pa ću sad na pregledu vidjeti što oni misle.
Ovaj tjedan smo u pripremama za ročkas moje male ljubavi, kad sam bila na hitnoj sve mi je prošlo pred očima, zar je već toliko prošlo 😢😢
Sunce je vani pa sam odmah bolje volje 😎😎
Ugodan dan vam želim. 😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
cro da jesam, al što mi vrijedi kad za početak nemam skoro ništa :D Ja ću proljeće u tajicama preživjet već nekako a nadam se da ću ove trapke moć što duže, zakon su stvarno!
koliki je tlak? meni je na svakom pregledu isti 110/70.
Ty što trebaš riješavat od papirologije, ugl sretno trebat će ti
Zabica oooooo danas pregled, divota naravno da odmah očekujemo izvještaj
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Žabice sretno danas na pregledu. ❤
Peppe mislim da ćeš vidjeti spol. I ja ću na pregledu biti 17 + nešto. 😉
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Zabica i Peppe, sretno na pregledima danas i javite kako je proslo!! Drzimo fige da saznate spol!!
Peppe sretno s nalazima, bit će to sve super, ne sumnjam. Guza bi mogla i moja povećat se s obzirom na sjeđenje
spol ćeš saznat svakako u toj dobi, ako ti bebi dupe ne okrene
moram vidit šta ta Goga prodaje a gle duda
Babygirl obvezno nam sliku stavi, uživajte u velikim pripremama
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Spol bi se mogao već danas saznati s 10+2?
Nije li to prerano?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji