Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    11. Siječanj 2016. 09:13

Dunyasha, i ja sam jučer bila u King Crossu :) .. išli malo do Harvey Norman, mislila sam da imaju nekih krevetića i komodica, ali nemaju :( .. Kupila sam samo pilates loptu jer me jako bole križa, već je sinoć bilo bolje nakon malo hopsanja.
    Vjerovatno smo se mimoišle negdje :)

Dunyasha
    11. Siječanj 2016. 09:14

O i da se pohvalimo, jucer je tata prvi put osjetio udarce malene, dva puta ga je pogodila. Kaze on-ajme kako je ona njezno dijete... 
    Rastopio se skroz.
    Znate sta sam skuzila? Da me smeta kad mi netko kaze pa ne vidi ti se bas trbuh, ili ooo, pa nisi ti tako dugo trudna!!! 
    A ja ono: staaaaa??? Nisam dugo trudna??? Pa na pola sam skoro!! A trbuh mi se cini ooogroman, ne znam di ce zavrsit na kraju t!! Pola metra ispred mene.. Ah ti drugi ljudi... Ne znaju oni kako je to biti trudna i odbrojavati svaki dan koji je iza tebe.. Mah.. 😏😏

Sanjarka88
    11. Siječanj 2016. 09:24

Ty hlače su trudničke iz hm-a tko ih je jiš uzimao? Koji broj ste uzele a koji inače nosite? Ja uzela 36, kao i inače sad me strah da se nisam zeznula i da dugoročno ipak neću moć u njih, trbuh valjda stane, al kad kg krenu u noge i dupe ić što onda?

Da da bit će definitivni Petar (aj 99%) i samo da se zna to je mm prijedlog,nek se zabilježi da sam dobra žena, i da mu udovoljavam oko drugog ni jednog se nismo uspili složit, pa eto.... meni je ok, imam puno boljih ideja al jbg.... Petar stijena

ideja za listu mi se sviđa! Što kažu druge cure? jel može?

Znači ti si kupovala 56, a 50 misliš? 68 ti je ljetno ili?

Daj link te stranice za pletnene da pogledam, da ne vrtim natrag sad. Cure koje ste se odlučile za pletnene za koju vrstu ste se odlučile? i zašto?

nek je bebi aktivan i moj ima mirnijih dana, to uglavnom na južinu hehhe

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Cro262
    11. Siječanj 2016. 09:25

Dobro jutro ženske, nadam se da ste dobro, evo moja bebolina postaje sve aktivnija, bas sam jutros u autu muzu rekla da ne znam da li se javlja jer sam obukla traperice pa joj se to ne svida ili samo cinjenica da idemo na posao, ali veseli me da se javlja. MM i dalje biježi od diranja mog trbuha, ali je poceo pokazivati znakove ljubomore, pa naveliko gleda marame za nosenje kako bi i je i on mogao nositi, jer kaze, ti ces s njom biti 9 mjeseci, a kaj ja?   

Dunya, jako mi se svida tvoj optimizam oko poroda, tako nekako i ja gledam na sve to, boljeti ce, jbg, ali se nadam najboljem :)

Mimica, simpomi su svaki dan drugaciji, mogu "nestati" i na nekoliko dana, te stvarno variraju od osobe do osobe. Samo misli pozitivno, stvarno se nemoj bedirati. 

Inaj, meni kolica izgledaju skroz dobro, ali ako možeš pogledaj ih uzivo, ja se iskreno ne bi usudila kupovati kolica na nevideno. Također si pogledaj koliko će te ispasti as i dodaci, mrezica za komarce, kisu...i da li je to isplativo ili ne. Milsim da su i nova na akciji na onoj stranici babyartikl.de ili tako nekako...

Bettyboop, eto ja imam feeling da su moje malo nabujale dok su boljele, prva tri mj, ali sad kao da su se vratile u normalu, opet nemam nista...jadno mi dijete, valjda će biti unutra nešto i za nju 

Deedee, budi sretna da se budiš puna energije, tko zna kaj će biti za kojih pola godine 

Sanjarka, napokon izgledas kao trudnica!  Super izgledas, blago tebi kaj ne napreduješ sa kilama! I ja sam jucer kao razvrstala robicu koju sam za sada dobila i toliko sam zbunjena tim velicinama da je to strasno, uzela bi neke stvari sad dok je snizenje, ali uopce ne znam kad ce joj biti dobro, s jedne strane mi je steta propustiti snizenja, a s druge strane stata kupiti ako nece ni moći nositi....a htjela bi imati robe nekih 6 mj unaprijed da se ne moram još opterecivati odlascima u ducane po robu...

Tynchy
    11. Siječanj 2016. 09:32

Sanjarka, aliexpress ti je stranica. Imaju divnih stvari. A pelene su prekjut :) MalaKoza kaže da imaju certifikate, tako da ću od tamo naručiti definitivno. Baš se veselim!

Uzela sam i ja dvoje trudničke u HMu, i preporodila se, obožavam ih! Isto 36 broj, a tajice XS, tak da ne sekiraj se. Stat ćeš u to, osim ak ti sad dupe ne naraste ko trbuh i cice ;)

Bodije sam uzimala 56, a hlačice i majce drugih rukava 68.. za kombinaciju ljeto i ljetne večeri :)
    S čim si ti uspjela napuniti komodu?

Sanjarka88
    11. Siječanj 2016. 09:43

Dunya hladno kod vas? ma uživaj u normalnim temp, kod nas 16 stupnjeva od rnaog jutra, užas južina, oblačno baš neko bolesno vrijeme. Uživaj na kavici
    Da da pravi trbuh već kod mene , kosi mi ravnotežu hahahha sve me strah što će bit posli, jer tek sad malac kreće intezivno rast.
    al razumim te kad drugi komentiraju trbuh na taj način, meni stari još uvijek tvrdi da je moj kao da se pošten čovjek malo bolje najeo hahhaha
    daj okači nam frišku sliku onda da mi to vidimo
    Znači ništa br.50? a ja curicu izvela iz rodilišta u broju 50 i plivala je u njemu, nisam pametnaaaa
    misliš kupovat 56 i dugih rukava ili?
    sretno s kolicima danas

Ejic stanem ja još u neke svoje trapke, jer su uglavnom niši struk al nisu baš najudobnije na svijetu ni meni a vjerujem ni bebiju , znači pregled u čet? Jej!!!!

Cro da napokon izgledam kao okruglica :D a kad će tvoja slikica, nisi odavno cccc nek se curka javlja, ma predivan osjećaj znači i ti si zbunjena oko odjeće? Ma sad su na sniženju jesen/zima stvari pa ja toga kupila u 68broju, odnosono 3-6 mj, pa valjda neće bit mali kapitalac da ne stane u to :D Al ovo za prva 3mj ajme meni.... al riješim prvi mjesec kako god znam, pa ćemo ja i on u shoping od ranih dana hahhaa
    ja jučer radila listu za taj prvi mjesec, pa to je strašno, ništa ne kužim

Sanjarka88
    11. Siječanj 2016. 09:52

Ty i Dunya znači i vi se nadate da će 36 bit ok? ja se inače ne debljam u donjem dijelu, pa se stvarno nadam da se ni sad neću razvalit baš

Ty napunila ja sa jesenskom robicom hhehe, ima sigurno tu već 5-6 majica frajerskih, trenerkica nekoliko, vestica, trapki na tregere ma svega nečeg, a čekamo i patikice sa e-baya. Ugl sve je sa sniženja, neki dan sam poharala ovs, sve je na 50% a prekrasne stvari.
    idem pronjuškat tu stranicu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.