Ja ću ovo naručiti čim dobim potvrdu imena: http://www.ekoigracke.hr/ukrasi/ukrasna-slova
:)
Cure, vi ste na ovom pf bas aktivne!! Svasta vi pisete, i pripremate nas druge cure za drugi dio ljeta!! Sto se simptoma tice, ne znam kako ostale cure na pocetku trudnoce, ja nemam niti jednog simptoma, osim sto mi grudi rastu, i pomalo bole, sve ostalo zakazalo kod mene.. I daj mi recite jel steti cemu nizak tlak? U srijedu cu to pitati i doktora.. Jutros bio 82/59, ja se dobro osjecam, jer i inace imam nizak tlak, uvijek je oko 90/60
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Sanjarka, onda i ti razmišljaš o PP?
Ja sam se sa mamom konzultirala, kad je dobro pročitala sve tekstove koje sam joj poslala, podržala me u toj ideji, i kaže da je svakako bolje prirodniji materijali.
Kaže da je moj brat od sve djece jedini koristio jednokratne pelene, i imao je osip, a nitko od nas ostalih nije :)
Razmišljam da, al još uvijek sam više na strani jp, mislim ne kažem da su one bolje daleko od toga nego moj izbor trenutni su još uvijek jp, no obrazujem se, razmišljam, mozgam i možda se ipak odlučim za mp.
Zato i pitam cure koje ste se odlučile za koje ste se odlučile (mislim na vrstu aio i ostale...) i zašto.
ako bih i išla na njih išla bi def. na kombinaciju sa jp.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dunya, da, obozavam pametne komentare o trbuhu, nije da je extra velik ali smeta me od pocetka i sama osjecam ko tenk tako da mi takvi komentari ponekad stvarno dignu tlak.
Sanjarka, bogme si ti onda dobar shopping već obavila! Ja sam u H&M u uzela trudnicke trapke 38, i inace nosim 38 i ok su mi, nadam se da ce tako biti cijelo vrijeme i da će nam zadnjih par mj biti toplo da mogu nositi lanene hlace koje su na gumicu i haljine..jos samo par mj treba izdrzati
id20, ja imam nizak tlak opcenito, barem svaki put tako izmjere, i ne uzbudujem se oko toga, osjecam se ok i nemam nekih problema zbog toga.
Ići ću i ja na kombinaciju svakako.
Ali što više ću forsati PP.
Dok ide ide...
Idem sad malo oplesti po papirologiji, treba utvrditi sva prava koja imam s obzirom da MM i ja nismo vjenčani, a još je on stranac. Muka mi je već kad pomislim na našu birokraciju. Al ne smijem se zezati, ipak je on stranac... Drže fige da preživim to :)
Bokić ;)
Sanjarka, trbuh je baš fensi :) Lijepo napreduje Petar!
Ja danas idem na pregled..u 13 sati, znači da sam na redu oko 15..uvijek se čeka
Od odjeće ću nabaviti nešto i 50 iako mi to samo treba za prvi mjesec (ovisi o duljini bebice)
Jučer sam baš rekla mužu kako je trudnoća predivno stanje bez obzira na mučnine i povraćanja. Da je predivno kad imaš nešto novo u sebi :)
Što se imena tiče, ja naručujem za svoje frendice na drvenom stalku, predivno.
Love by Goga je na fejsu...jako lijepo radi. Pogledajte....
Ja još uvijek čekam rokove da objave za polaganje stručnog. Već jedva čekam da to završi.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Evo i nas :) vidim da se ne isplati izbivati duze od 2 dana sa foruma jer onda nikako pohvatati...:)
Sanjarka bas ti je super trbuh i guza :) Meni je narasla od sjedenja, sada kad nemam vise hematom cu se upisati na pilates jer mi se sve tu skuplja a to mrzim...
Mene isto privlace te platnene pelene, ali me nekako strah po zimi zbog susenja... Jos cu si razmisliti o njima, ima vremena...:)
Danas mi stizu rezultati kombiniranog, jedva cekam... Slijedeci pregled mi je u 17.tjednu, tada bi mogla znati spol?
Sta se tice cika, mene su evo prestale boljeti...ostale su broj vece ali mislim da je to zasada to, pretpostavljam da ce jos narasti kada budem dojila...a s obzirom na te moje ciste, znale su bas boljeti jako...
Peppe
Ajme Žabica, divnih stvari ima kod Goge...
Ja našla i ovo: http://www.blamar.hr/darino/34-bocice-i-dude-sa-imenom-djeteta :)
PeppePula, sretno danas. Da, u 17.tt bi ti mogli reći spol, ako se beba okrene ili raširi noge :)
Sortiraj odgovore
Najstariji