Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    11. Siječanj 2016. 12:55

Moj ne pazi niti šta jedem :D A neki dan kad ga je malac trknuo iznutra je rekao Isuse kako čudno :D hahhahah svejedno pažljiv je, nježan, i pravi oslonac moj al slažem se, ovakve kao Brunin, treba negdje uzgajat za svaku ženu

I meni pupak počeo izlazit, al baš mi fora to

Dunya hm neznam stvarno za bradavice, al dalo bi se.... s čime se mažu za vrijeme dojenja?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    11. Siječanj 2016. 12:56

Majadila super trbuscic..ja sam pukla na porodu al ne puno..šivanje me malo bolilo al nisam se obazirala jer sam držala svoju kćer na sebi ...više su me bolili početci dojenja i grudi...al prode i to

Bruna257
    11. Siječanj 2016. 12:59

Moj pita kad ce on moc osjetit bebu preko trbuha, pa joj pjeva pred spavanje, ujutro pusa prije odlaska na posao... Ma pekmez je totalni...
    Sanjarka ja bradavice mazem maslinovim uljem,stavim na vaticu i lagano masiram na mokru kozu poslije tusiranja... 
    I da,odustala sam od gelova za tusiranje jer mi isusuju kozu , kupila sam u L'Occitane sapun na bazi lavande i kozjeg mlijeka... I odlican mi je...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Dunyasha
    11. Siječanj 2016. 12:59

Majadila, pa ti pobogu izgledas super!! Di ti je tih 6 kg ja bas ne vidim?
    Sanjarka, Ty, Majadila, vi ste sve sa sinovima (vi mi padate na prvu na pamet), pa dajte odgojite ovakve divne kavalira za nase cure!!

Cro262
    11. Siječanj 2016. 13:01

Piskaralice jedne, nemoguće je raditi i pisati s vama....   

Kaj, na kojoj ste temi osim trošenja para?  Još ću pričekati s tim sitnicama, palo mi je na pamet pogledati za drvene kuglice na ebayu pa napraviti onaj lancic za dude, ali sve je to još samo razmisljanje, mislim da cu se tim detaljima uljepsavanja baviti kad ostanem na doma na porodiljnom, tamo negdje iza Uskrsa...

Ja se mažem svaki dan, manje više jednom, ali ponekad i dva puta, imam od loccitana neko super ulje kaj sam dobila na poklon, pa manje više s njime mažem, ili sa dm-ovim nekim za trudnice. Nadam se da ce biti ok to :) 

Sanjarka, mislim da je i meni tlak oko 110/70 kako koji put, kaze sestra da je niski, ja nemam pojma...ja sam ok :)

Za info onima kojima treba, zvala sam Petrovu, priznaju trudničke tečajeve iz DZ, samo treba imati potvrdu, vrijedi i za mene i za muža, a u dz se tečajevi održavaju svaki mj...to cu isto ostaviti tamo za travanj...

Sanjarka88
    11. Siječanj 2016. 13:02

Dunya ja ću se bogme potrudit

Majadila pa da izgledaš odlično ženoooooo! trbuh je sladak skroz 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

PeppePula
    11. Siječanj 2016. 13:09

Majadila jel to neki psic otraga? Morati cu i ja svoju slikati da je vidite... a mozda bi i mogla objaviti prvu sliku "trbuha"... kazu ljudi da se poceo primjecivati...ja imam osjecaj da je znao biti veci kad bi se napuhala u pms-u, ali sada raste vise nekako i za gore a ne samo na van pa je tu razlika...

E da, znate one price ako je curica, trbuh ide u sirinu, a ako je decko, raste prema van... kako vi stojite sa time koje vec znate spol? Meni se cini da mi raste vise tako za van :)

Peppe

Bruna257
    11. Siječanj 2016. 13:11

Meni tlak kod gina svaki put 110/70 ili 100/65... I rekla mi internistica kad sam bila da u svakom slucaju bolje malo nizi  tlak jer on tijekom trudnoce uvijek poraste... U slucaju da je vec u startu malo visi, postoji sansa da dode do preeklampsije(ak sam dobro zapamtila), ilitiga povisenog tlaka sto dovodi do opasnosti za mamu i bebu i tada zna uslijedit hospitalizacija... Tak da,curke,ne brinite ako vam tlak ispod savrsenih vrijednosti :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.