Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    11. Siječanj 2016. 11:13

Malo kopam dalje, volim nakit, pa si i odavde budem nešto složila, ali da bude originalno... Neću neke isfurane fore: http://www.ivy.hr/product-category/nakit/

niže su fore sa privjescima i lančićima..

Sanjarka, ma ne idem sad ništa konkretno rješavati od papira, ali se moram dobro raspitati i osigurati za poslije rođenja. Nije to samo tako, svašta se događa, i ne želim se jednog dana povlačiti po kojekakvim institucijama...

Idem zasada u matični ured i centar sa soc.skrb...

Sanjarka88
    11. Siječanj 2016. 11:16

Rano je sa 10tj, meni je sa 12tj prepostavio, međutim rekao mi je da to niti približno ne mora bit tako, jer u toj dobi klitoris i pišo izgledaju isto

Ty evo naše komodice , ima još gore onaj dio za presvlačenje bebe, to smo sad makli

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    11. Siječanj 2016. 11:17

Ty bankrotirat ćeš, a i ja skupa s tobom

Zumbul
    11. Siječanj 2016. 11:24

Jutro ženiceee 😘

Znate da sam preko moba pa mi je tesko zapamtiti ko je šta napisao i označiti vas, tako da nemojte zamjeriti 😇

Vidim da ste skooorooo svee "male" kilaže 😂
    Ja sam trenutno na 80 kilaaa , a visoka 175.. Ostala trudna sa 82 kile, ali na pocerku otišle 3 zbog mučnina.. Sad se vratila 1 kilica.. Nadam se da neću dobiti puno kila, jer će morati u rađaoni spajati dva stola da bi stala 😂 
    A i iskreno , ja se dvoumim, čitam forume, između carskog i prirodnog porođaja.. Nekako se bojim... Ali imam još vremena za razmišljanje.. Čitam da je oporavak nakon carskog doata duži i teži.. Ali pomisao da bi me mogli dole rezat mi jee 😨😨😨😨

Sanjarka, trbuščić ti je presladak 😃😄 moj je duplo veći, a sad smo ušli u 18 tt.. Ali to pripisujem i svojoj tjelesnoj građi... Ali mi se ljepo zaokružio...Baš sam juteos obukla majcu krarkih rukava koju sam nosila prosli tjedan, i obucem ju i ne vjeeujem 😂 ne pokrije mi uopce cijeli tebuh, malo ispod pupka mi je hehe.. A prosli tjedan mi je bila dobra..

Ja sam noćas isto loše spavala... Stalno sam se budila, vrtila, pa na wc , pa se budila za tablete.. Baš me iscrpi to buđenje u 3 i 7 ujutro za tablete.. Ali nadam se da će sas u srijedu na kontroli mi počet ukidat tablete, jer sam čitala da se Utrogestani moraju postepeno prestat uzimat...
    Iscjetka nemam od nedjelje prošle, znaći već tjedan dana.. samo malo je bilo prosli ponedjeljak, tako da vjerujem da mi se hematom povukao.. Toplo se nadam.. Jer sam već sva mlitava i utrnula od ležanja.. 

A što se tiće kupovanja trudničke robe.. imam dosta tunika, tajci, a i stalno sam doma pa mi sad ni ne treba... Ali svakako imam u planu kupit traperice trudnicke jer mi jakoooo fale , inace sam ih stalno nosilaa...

Imate drage moje velikih akcija u Lesnini, sve za bebe.. Moja mati bila neki dan, posteljine su po 70 kuna, rucnici za kupanje po 40 kuna... itd itd..
    Kupila mi je jorgan i jastuk za 100 kuna.. Iako mi nece trebati na pocetku, ali neka stoji, trebat ce na zimu...
    Jos cu pricekat sa kupovanjem za bebicu tamo do cetvrtog mjeseca.. Iako sam sve već našla 😄😃☺

A recite mi, Mustela proizvodi za bebe.. Čitam i dosta ga hvale.. Je malo skuplji , ali evo, frendica je kupila šampon kad se djete rodilo, mala ima sad 9 mjeseci i još nije potrošila tu jednu bočicu šampona, a košta 120 kuna.. Što i nije puno....

iva1989lea
    11. Siječanj 2016. 11:34

Dobro jutro žene il dobar dan hehe 
    Sanjarka predivan trbuscic...Komoda je predivna...mi već imamo našu Komodu pa ćemo je malo preurediti kao i cijelu sobu...ja isto nisam ništa kupila još... Al muž ide u ZG radit mjesec dana s većom plaćom naravno pa čim se vrati pada kupovina...a vjerovatno ću i ja par dana u Hercegovinu kod svojih dok muža nema da vrijeme prode pa i tamo padne kupnja...nadam se da ćemo u utorak saznati spol...

Tynchy
    11. Siječanj 2016. 11:36

Sanjarka, e baš mi je super ova smeđobijela kombinacija, nedavno sam vidjela čitavu takvu sobu :)
    Divnooo...

Znam da ću bankrotirati, ali nadam se da će me iz minusa izvući oni darovi za dijete kad se rodi, nemam ništa protiv bilo kakvih valuta :) prije nego darovi poput robica, igračke itd..

Zumbul, i ja puno čitam o tome, ali ne pišem previše, jer me Dunyasha uvijek opere.
    Idem kod ginića u petak, i jedno od pitanja će mi biti kako dobiti carski rez?
    Nakon svih pročitanih priča, vidim da previše žena ima traume sa poroda zbog kojih se boje uopće ikada više ostati trudne. A čitala sam na Rodi i iskustva žena koje su rodile u Austriji npr (išle iz Zg za Austriju) i vidim da to zbilja ne mora biti tako traumatično, samo da se tome pristupi humanije.
    Lakše ću podnijeti rezanje trbuha, već sam operirala slijepo crijevo, imala sam i komplikacije, i preživjela sam, sad imam mali ožiljkić, i sve ok,  nego da se moram nositi sa šivanjem iznutra i iživljavanjem doktora kojima bih se usudila reći svoje želje!
    Čitam sad temu porod na sv.Duhu, cura piše da je doktor bio pijan i zašio krivu stranu, ali nasreću ona nije ništa osjetila :) Nasreću!! Svaka čast curi i njenom optimizmu i mirnoći!

Sanjarka88
    11. Siječanj 2016. 11:45

Zumbul nasmija me s majicom neka buše, neka samo raste
    oporavak gori nakon carskog? je kažu to, al bogme bi da mogu birat radije bi šavove na trbuhu nego na onoj stvari tako da....neznam kako je gori oporavak nakon carskog, ako si masu šivan nakon prirodnog,eto pa nek me netko sad ubije

što se kozmetike tiče, nemam tu neke tendencije, niti mislim neke velike novce trošit.

Sanjarka88
    11. Siječanj 2016. 11:48

IvaLea sretnoooo i nek se sazna spol, pa da može krenuti shoping

Ty da da, imamo isti krevetić, jedva čekam da se i on složi. Ja čitala da je carski 500e u Splitu.... no neću ga tražit na taj način, nek bude kako sudbina predodredi, pa šta bi bi

Bruna257
    11. Siječanj 2016. 11:49

Zumbul vidim i kod tebe problem sa hematomom,lezanjem i utrogestanima... Kolko dugo ti je trajao taj iscjedak? Cisto da znam otprilike kolko cu jos morati lezati.. :)

Vidim vec na veliko kupujete komodice,namjestaj,krevetnine.. 
    Ja cu s tim jos malo sacekat, a i kod nas ce ave vise manje bit u bijelo-sivo-krem kombinaciji... Tako nam je i soba uredena i bit ce buduci stan... Na FB postoji divna stranica Atelier Lela, zena radi predivne komade,od slova, igracaka, krevetnine personalizirane... Svasta i sa prekrasnim dezenima... :)
    Mi smo za sada nasli lijepa kolica,skoro duplo jeftinija od Peg Perego, Cam-ova 3u1... Crna su i meni divna... Drugo jos jismo ni gledali ni trazili... Mislim da cu jedino tetre pocet kupovati, njih ce trebati malo vise,pa da to postepeno pribavim..

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Rozalija
    11. Siječanj 2016. 11:51

Sretno svima na pregledu. 😊 Ja se moram danas naruciti za uzv za Sv. Duh za dva tjedna jer moram sa 12 tj. ici tam. Nadam se da se bude onda bolje vidjelo i da ne budem morala na tu punkciju. A kaj se tice spola sa zadnja dva decka se nije skoro do kraja videl spol. Tak da budem jos pocekala s kupnjom. A kod nas u Cakovcu nema bas veliki izbor osim C&A, Kik i nekad Lidl. Morala budem ici u Lumini, u Varazdin. Tam je i H&M. Vidla sam da tam dosta imaju. U Zagrebu je ipak veci izbor.

url=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.