Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    11. Siječanj 2016. 12:03

Sto se tice kozmetike, za kupanje samo obicna voda s kap ili dvije daceg maslinovog/bademovog ulja. Krema za guzu-ako da, onda prirodna, od karite maslaca i nekog etericnog ulja prikladnog za djecju kozu. Inace, u pp ne treba mazati guzu. Ali Sudocrem kupujem kako god, ta krema je savrsenstvo za osip. Za tijelo nikakvi losioni, barem ne prvih 6 mjeseci. Mustela eventualno onaj sampon koji je navodno jako dobar za tjemenicu. Ali to ako bude tjemenice i ako je se prirodnim putem (iscesljavanje i ulje) necemo moci rijesiti..

Tynchy

Dunyasha, pa eto, ne želim tebi onda stvarati negativnu vibru :) pa šutim!

Shvaćam ja to što ti pišeš, ali ja sam ipak ziheraš, ne želim riskirati i napravit ću sve da se ne dogodi citiram "pucanje do guzice", "slomljena ključna kost bebi" i šta sve nisam pročitala.
    Ako to košta 500Eura skupit ću taj novac.

30 000kn za Podobnika nemam, ali kad bi znala koliko platiti i kako dobiti CR u drž.bolnici - može! Platit ću i HZZOu ako treba!

Sanjarka88

Išla sam sad vidit tu Lelu, aaaaaaaaaa predivne stvari baš baš

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    11. Siječanj 2016. 12:14

Dunya da da takav je i krevetac
    Ja imam strije po trbuhu, al ništa strašno, a i ne vide se više uopće skoro, nije to baš toliko grdo 
    mislim bolje ne naravno, al ako se desi ah
    Rezanje nisam osjetila jer je bilo za vrijeme truda, šivanje jesam svaki fucking ubod igle unatoč anesteziji.... tako da svako iskustvo individualno

Dunyasha
    11. Siječanj 2016. 12:18

Bruna, Lela ima bas krasne stvari. Ovi jastuci za bebe su mi prekrasni!!! Sa slonovima.. Od kud je zenska? Zgb?

Sanjarka88
    11. Siječanj 2016. 12:22

I ja baš gledam jastuke za bebe, oni su zakon ispočetka za držanje bebe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.