Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    11. Siječanj 2016. 12:23

Curke, ja za strije koristim BIOBAZA MAMA kremu za tijelo sa shea maslacem,maslinovim,bademovim
    i mrkvinim uljem,a par puta tjedno busu i bokove natapkam domacim maslinovim uljem.... Za sada(da se ne ureknem) nema strija... Al to mazem od samog pocetka, cim sam saznala za trudnocu..

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    11. Siječanj 2016. 12:26

Pojma nemam od kud je zenskica... Al da mi se svida kaj radi,jako... Ovaj jastuk cu sestru nagovorit da kupi :) i meni je predivan... A postoji i jos jedna slicna stranica na fb,
    IĆI MIĆI.... Isto mi se svidaju njihove stvari... :)

Sanjarka88
    11. Siječanj 2016. 12:29

Ja ima Olivalovo ulje za strije, al me sram priznat koliko puta se sjetim namazat

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    11. Siječanj 2016. 12:35

Ja koristim Eucerin ulje, još nema strija :) Al mi je zato moj lijepi pupak počeo iskakati, to ne volem!

Dunyasha, ti imaš vezu, a ja bih i platila, samo da znam kome i kako. Da bar mogu doć na neki šalter i reći: koliko košta CR i da se ljudski ponašate prema meni jer se ja panično bojim poroda? :)

A ovo za pijanog doktora mi zvuči kao neka neslana šala. Mislim, wtf, zašio krivu usminu? događa se, jbg.. Whaaat?

Dunyasha
    11. Siječanj 2016. 12:35

Ja se isto mazem s bio bazom mama i za sad sam zadovoljna poprilicno..
    Trudnice koje imaju iskustva- treba li poceti posebno bradavice s cime mazati? Primijecujem kako su mi dosta suhe i koza oko njih, pa sad nisam pametna...

Bruna257
    11. Siječanj 2016. 12:36

Ja da budem iskrena,da nema mm ja se i nebu sjetila namazat, al svaku vecer kad se tusnem i dodem u sobu,on vec ceka sa kremom u rukama i jedva ceka namazat me :D haha postala mu to ovisnost... :) tako da zahvaljujuci njemu, zbilja koristim kremu..

Majadila
    11. Siječanj 2016. 12:51

Jedva vas stizem. Procitam, krenem pisat i onda vidim nova stranica. :)

Zumbul, evo jos jedne tvoje visine - 175cm, trenutno na 75 kg, krenula sa 69. Kada citam ove velicine hlaca kupljene u HMu, samo se nasmijem jer sam jucer gledala dal imaju sto novo (naravno nemaju) i mislim si, dobro TKO nosi xs i 36 u trudnoci??  I onda evo ove dvije twiggy 

Problem mi predstavljaju samo hlače, i inače se debljam uvijek u nogama u guzici, tako da se i to sada isto popunilo, a ja svaki put kada pokusam nesto obuci od starih hlaca, samo ih spremim na dno ormara. Morat cu naruciti s asosa neke stvari. 

Evo od jutros, usporedila sam s onom slikanom prije 5 tjedana i fakat sam zalivena. A kao, jos je mali. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.