Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    08. Siječanj 2016. 13:33

Joj kako ste me nasmijale :) hahahaha
    Sanjarka, tebe treba okruniti titulom humorista! Definitvno ti idem prva nagrada 
    Meni ti isto veš stoji za peglanje po nekoliko dana. 
    Patike su super, ali ove treće su mi NAJ NAJ :)

Croheidi, ja sam folnu kupila u ljekrni: 100 kom/49 kn od Nathural Weltha

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Tynchy
    08. Siječanj 2016. 13:34

Predivne su!
    Rodine su 110,00-120,00kn. Malo mi je to prevelika investicija.  Cca 4000kn.. tražim dalje,...

pupoljak
    08. Siječanj 2016. 13:47

joj koma ste,bas sam se ismijala komentarima,pelene su medene al sumnjam da bi se odlucila za njih,opet ko zna :)
    ma da mene hoce kiselina proc nek bude i celavo,imace kosa kad da raste 
    Zabice tu sam odavno,rjetko pisem al redovno citam...cestitam na kolicima sto si dobila,trebala si nam jednu fotku postavit(ako jesi vec izvini onda mi je promaklo)...i ne sekiraj se i ja sam djetinjstvo provela u jako teskoj financ.situaciji al nikad evo ne znas sta te ceka iza ugla,sudbina je cudna stvar...bitno je da ste ti muz i beba zivo i zdravo a svega ce bit..ja imam mogucnost bolje priustit djetu al nikad ne bih velike kolicine novca dala za stvari koje se nece tako dugo koristit i gledacu gdje god je jeftinije a ako ima i djaba od kog dobrodoslo..ne zamaraj se tim,doce i bolji dani vidjeces...oprostite sto pisem van teme al imala sam potrebu napisat ..

Sanjarka88
    08. Siječanj 2016. 14:01

Pupoljak samo ti piši što ti dođe
    i da Zabice stavi nam fotku kad dođu kolica

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Marie4
    08. Siječanj 2016. 14:27

Rozalija ja sam okolice Ck, ako bude sve po planu u 3 mj. Se selimo u ck u stan na sajmište. Danas mi je 21tj idući petak idem kod dr. Kosa u zg na uvz. Nama se fino poklopilo selidba i rođenje iste godine tako da me ne pitajte za financije. No budemo već nekako izgurali. Od stvari za bebu imamo samo kolica 3 u 1. Krevetić smo jos u razmatranju jer imamo na ponudi 3 naša stara samo moramo izabati koji nam se vise sviđa i u kakvom su stanju, MM ce ga prefarbati u bijelo. Ja sam vam totalni Ikea Fan tako da cu većinu stvari uzeti za bebu kod njih. Popis je dugačak i stvarno treba sve provjeriti prije kupovine jer cu cijene različite. Dvoumim se oko komode za presvlačenje koliko je to zaista potrebno?Vidim da raspravljate o platnenim pelenama, ja sam se na poslu susrela sa pp iz mullera (180 kn 2 kom) imala ih je jedna curica koja je često znala imati osip i gljivice od JP.  Mama mi je nosila isto iz mullera jednokratne papiriće (50 kn cijela rola) koji se stavljaju u pelenu te se zajedno sa kakicom bacaju u wc. A pelene smo spremale u jednu vrećicu sa cifom namijenjenu za držanje pp te svaki dan slale doma. Ja sam za probu naručila sa ebaya 3 aio pelene za 7 $ čisto da vidim kakve su te.
    Ajme bas sam se raspisala....

Majadila
    08. Siječanj 2016. 14:29

Jel leteci sam vas polovila. Tko mi je kriv sto gasim browser umjesto da samo refresam. :D

Moje platnene pelene stizu sutra ipak Tiskom, nismo uspjele napraviti osobnu primopredaju zbog snijega. 
    Dunya, pelenica je prekrasna!
    Linere, tj. papirice za umetnuti u pelenu ima u Mulleru. Ali dok ne krene dohrana, to je ionako sve tekuce pa se moze samo i isprati.
    Ma ja se ne bojim hendlanja oko toga, bila sam kod frendice koja ih koristi i tamo sam vidjela da je to sve ful jednostavno, nis ne smrdi dok ceka pranje, dok se jedne suse druge koristis i to je to. Ja racunam da ce me ta investicija izaci max 2000kn, a to onda koristim do daljnjega, i za drugo dijete.

Što se kila tice, ja sam na +5kg (21+5). Ne jednom se dogodi da dvaput ručam, dvaput večeram i tak. Naravno da najviše rastem u guzici, ko da ga tamo nosim. Ali inače se tako debljam, trbuh nikad ništa. Nadam se da će se sad to malo normalizirati i suporiti, jer prvih 12 tjedana nisam dobila ništa. 

Uspjela sam jučer i danas uhvatiti snimku trbuha kako malac lupka iznutra. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.