Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Croheidi
    08. Siječanj 2016. 13:04

Mpp nisam probavala, al znam da su neke mame uspjele i oduševljene tim. Neke bebe pak nisu htjele prihvatiti. Lijenčina sam za takvo nešto :facepalm: , makar kod nas ima sunca na izvol'te. Jeste proučavale bespelenaštvo?

Dunyasha
    08. Siječanj 2016. 13:09

Croheidi

Mpp nisam probavala, al znam da su neke mame uspjele i oduševljene tim. Neke bebe pak nisu htjele prihvatiti. Lijenčina sam za takvo nešto :facepalm: , makar kod nas ima sunca na izvol'te. Jeste proučavale bespelenaštvo?

Citala sam o tome, ali bespelenastvo mi je ipak too much. Da jos uz sve moram paziti kad se njoj piski ili kaka.. Ne.
    Ali tko ima volje, dapace. 
    Ja sam tip zene koja nikada nikome nece reci: Isuse Boze, zasto radis ovo ili ono. Ili, ovo ti je krivo a ovo je ispravno. A zasto? Zato sto bi, ako nitko, mi zene trebale biti jedna drugoj potpora i razumijeti se. Jer eto, nosimo tu djecu, radamo ih i odgajamo. Prema tome, mislim da je korisnije biti potpora i saslusati nego kritizirati i osudivati. Toga tako i tako ima na svakom koraku.

Croheidi
    08. Siječanj 2016. 13:07

sanjarka, mene strah učlanjivanja jer stalno mislin kako će propast  to im se u Osijeku desilo.

Sanjarka88
    08. Siječanj 2016. 13:10

Croheidi

sanjarka, mene strah učlanjivanja jer stalno mislin kako će propast  to im se u Osijeku desilo.

e bemti, rizik posla što ćeš jel znaš kolika je točno članarina sad?
    Bila neki dan u njihovoj trgovini, puni su robe i čini mi se da ok rade

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Siječanj 2016. 13:09

Bespelenaštvo me stvarno ne zanima mislim da su to već moderne gluposti, nek se nitko ne uvrijedi

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI