Mpp nisam probavala, al znam da su neke mame uspjele i oduševljene tim. Neke bebe pak nisu htjele prihvatiti. Lijenčina sam za takvo nešto :facepalm: , makar kod nas ima sunca na izvol'te. Jeste proučavale bespelenaštvo?
Mpp nisam probavala, al znam da su neke mame uspjele i oduševljene tim. Neke bebe pak nisu htjele prihvatiti. Lijenčina sam za takvo nešto :facepalm: , makar kod nas ima sunca na izvol'te. Jeste proučavale bespelenaštvo?
Citala sam o tome, ali bespelenastvo mi je ipak too much. Da jos uz sve moram paziti kad se njoj piski ili kaka.. Ne.
Ali tko ima volje, dapace.
Ja sam tip zene koja nikada nikome nece reci: Isuse Boze, zasto radis ovo ili ono. Ili, ovo ti je krivo a ovo je ispravno. A zasto? Zato sto bi, ako nitko, mi zene trebale biti jedna drugoj potpora i razumijeti se. Jer eto, nosimo tu djecu, radamo ih i odgajamo. Prema tome, mislim da je korisnije biti potpora i saslusati nego kritizirati i osudivati. Toga tako i tako ima na svakom koraku.

sanjarka, mene strah učlanjivanja jer stalno mislin kako će propast to im se u Osijeku desilo.
sanjarka, mene strah učlanjivanja jer stalno mislin kako će propastto im se u Osijeku desilo.
e bemti, rizik posla što ćeš jel znaš kolika je točno članarina sad?
Bila neki dan u njihovoj trgovini, puni su robe i čini mi se da ok rade

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bespelenaštvo me stvarno ne zanima mislim da su to već moderne gluposti, nek se nitko ne uvrijedi

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji