Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    30. Prosinac 2015. 14:14

Dunya, pa dobro kakav je to svemirski ultrazvuk?? Kod mog gina su slike toliko lose da nije ni za pokazivati, a i kad smo mi gledali nis nam nije bilo jasno, onak otprilike skuzimo dijelove tijela. To je bio obican 2d. 
    Bas bi voljela otici na malo detaljniji, sljedeci mi je u vinogradskoj a tamo tek sumnjam da ce biti detaljan. 

Pelene su za od-do, od novorodjenčeta do kraja pelenaštva, imaju te drukere za prilagodjavanje velicine. Cura je sasila ful brzo, za par dana, a nece mi ih dostavljati (inace bi ih danas slala postom) jer je za par dana u zgu pa cemo se naci. Ovo je jos uvijek slikano kod nje. :)
    Dvije pelene su all in one (AIO), ostale su sve platnene s uloscima i 2 covera. Kada ih vidim uzivo mogu reci detaljnije. 

Sličke prije su isto preslatke, ful me vesele ti trudnički trbusi. :)

Sanjarka88
    30. Prosinac 2015. 14:30

Dunyaaaaaaaaaaa ja sam bez riječi eto! Svaka čast tvojoj doktorici, i naklon do poda
    bravo za tvoju zdravu, razigranu i veliku curu ! jel odgovara mjerama tjedna ili ti to više ne piše?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    30. Prosinac 2015. 14:31

I dužna si nam ticker u potpisu sad, nemoj mislit da ja zaboravila hahahhaa

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

sarlina
    30. Prosinac 2015. 14:45

Dunya....ma slaaatko.....naše cure su tu negdje onda...moja je 170 g hihihi....imaš li dalje koje mjere da usporedimo i koliko ti je točno tt?? I ja sam imala spontani prije ove t, točnije 6 mj prije ove T..pa sam jako uplašena bila, ali pošto ide sve svojim toko...ne damo se mi...
    Cro....super za težinu, ali pogledaj si ipak šećer...meni je već dijagn.gestacijski, a tu ti znaju i kile padati, a beba biti teža...nemoj da te plašim, no napomeni to DR...
    Ja svoj GD  kontroliram prehranom i ADA dijetom od starta T, a nemam kila puno, i u ova puna 4 mj tj. 16 tt udebljala se 1,5 kg-i to sad oko BOžića jer nisam pazila niti malo...
    Što se tiče jastuka za dojenje i spavanje, svekrva mi je krojačica u mirovini hihi..pa mi palo napamet da ju pitam da li bi mi ona sašila jastuk, imam 2 jastuka punjena antialerg. pjenom, a može se vaditi - ubacimo to unutra, presvlaka je jednostavna za sašiti i eto gaaaa...rekla je da može i da se veseli...tako da sam si taj dio rješila lako :)
    Majadila  pelene su preeedobre...koliko si taj lot platila? 
    I ja sve više razmišljam o platnenim, no zabrinjava me samo skladištenje prljavih pelenica i skupiti dovoljno bebinog veša da mi perilica ne skače pri pranju.
    Ja idem 4.1. u Polikliniku Vili kod prof. Latine (jer mi dr R nažalost na GO) pa će mi sa 16+5 napraviti anomaly scan...nadam se da će sve biti kako treba, jer je prije par dana bilo....

zabica25
    30. Prosinac 2015. 14:55

Sanjarka, past će svirka dakle...super! bebač će plesati sve u 16 
    Cro, ne brini za manjakTrbuh je predivan :)
    Dunya, tvoja dr je stvarno super. Ja ću sad svojoj reći da hoću barem minutu uživati u pogledu. 
    Majadila, koja je to cura šivala i koliko je komad? Baš mi se sviđaju. Trbuh ti je mrak...joj. kad će meni takav? :)
    ejic, baš mi je drago da si čula srčeko. Meni nije htjela uključiti zvučnike jer kao, ne čuje se...a trepetalo je lijepo. Sad nejdem nikud dok mi ne upali.

Sutra stavite slikice ne samo trbuha nego i cijelih vas da se malo bar upoznamo :)
    Ja sam ispekla rafaelo toru i sad je na hladnom :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Dunyasha
    30. Prosinac 2015. 15:10

Maja dila, meni cijelo vrijeme radi 2d uzv, ali ima full novi i moderni aparat pa su slike super. Evo.me, sjedim u ikei i gledam slike i mjere. Sanjarka, pisu mjere glave, bedrene kosti, trbuha i tezina bebe. Duzinu bebe vise ne mjeri, pa niti nema tog parametra. Rekla je da se duljina mjeri do 14 tt, nakon toga ima neka formula, koju nam je isto obasnila ali ja sam bila fascinirana malenom, pa nisam cula. 😊😊
    Inace, da prostite, ta slika guze je preeesmijesna, bas se sve vidi.. Ono.. Slikala nas je brutalno ta nasa kcer. 
    Beba je po mjerama za skoro 7 dana veca, ali necu mijenjati edd. Neka stoji 5.6. Iako pise 31.5. na slikama..
    Na nalazu pise: morfologija, dinamika i biometrija djevojcice uredni. 😊😊😊😊😊😍😍😍😍😍💝💝💝💝💝

Cro262
    30. Prosinac 2015. 15:10

Majadila, preslatke su pelenice! Koliko su te koštale? 

Dunya, zakon pregled, svaka cast doktorici! Ja jedva čekam pregled iduci tjedan, nadam se da nece biti guzva pa da ce mi doktor imati vremena objasniti kaj je kaj. 

Sarlina, šećer sam provjeravala prije nekih mjesec dana, ok je ako pazim kaj jedem. Inace ne padam sa kilazom, stalno sam tuu negdje 58-61 valjda je to ok, ma bitno da je bebac tezak koliko i terba biti, a to cu valjda saznati iduci tjedan. Tnx na info, bas cu malo progooglati i o tome malo...

Tnx žabice, čekamo i tvoj da ga pokažeš! 

baby♡girl
    30. Prosinac 2015. 15:41

Drage moje prije svega sretan Bozic vam zelim, nadam se da ste se lijepo provele. 
    Ja sam na Badnjak izgubila svoj mobač, a na Štefanje putovali u inozemstvo i sinoc dosli. Ali evo mužić danas kupio mobač pa da se odmah javim. Nadam se da ste mi sve dobro i puno vas ljubi vasa malo smotana Baby Girl 💖💖💖

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Zumbul
    30. Prosinac 2015. 17:51

Drageee mojeeee ☺😊
    Evo ja dosla sa kontrole od Prof.Zlopaša..
    Hematom nije rizican, samo mirovanje i bit ce sve oke.. I dalje ista terapija, ali Duphaston je nepotreban kako kaze..

Bebica je dečko 😍😍 imamo malog Luku koji ima 150 grama 😊😀 
    Imam jos neke parametre ali ne kuzim za sta su... Ugl.beba je super i super napreduje za 15+4 ☺😊

sarlina
    30. Prosinac 2015. 18:14

Zumbuuul....ma super za pišonju :) ...piši ostale mjere da usporedim pliiiz...moja cura je na 15+5 (u pon) mjerena i imala 170 g...baš smo tu negdje...bravoooooo
    Trbuščići su vam suuuper.....i ja ću svoj mali staviti možda sutra ako stignem....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.