e da senilna sam, da da plan je trenutni 45 dana prije poroda, to bi bilo oko cca 20.04
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ako koristis fb, samp upisi na trazilicu Noona, i izbacit ce ti ducan :) za jastuk...
A Fun Baby isto imate na fbu stranicu, ducani islreno neznam di se nalaze, sve sam gledala preko neta.. Al normalno, treba sve vidjeti u zivo...
Bok zenske!
Gotovoe su mi pelenice, ajme sto su slatke!
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/1000637_1540305189623246_3435565526617586761_n.jpg?oh=0b49d50c79988ea1e2e73f13e707f10a&oe=570810A9
Moram i ja okaciti sliku, ovaj trbuh je sada nemoguce skrivati i da hocu.
Izbor trudnicke robe je stvarno los. Nema nista za nekakav period izmedju, samo za ono kad si trudan do zuba. Kupila sam tajice u hmu ali su mi ocajne, taj gornji dio moram potfrknuti 6 puta, što znaci da mi spadaju, al u nogama su okej. Kada god mogu, drzim se debelih carapa i haljina/tunika.
Za Novu nemam pojma di cemo, najradije bi ostala doma, ali onda opet ovo nam je zadnja da smo samo nas dvoje pa mozda iskoristiti i otici negdje. Vidjet cemo :)
Drago mi je za sve preglede, nove trudnoce, lijepe vijesti i sve sto tipkate, pratim pratim!
Bokic drage moje...čitam vas i pratim..drago mi je da ste OK...čestitke svima koje su saznale spol...ja se nadam da ćemo i mi znat 19.1. kad nam je idući pregled...isto kao i Sanjarka i druge cure borim se s lošim spavanjem...užas...mi još nismo gledali ni kolica ni as...nadam se da će sta proslijedit frendica il muževa sestra koja je rodila prije god...a svakako ćemo oko 3.mj krenut s kupnjom svega ostalog...Majadila pelene su predivne...mi za Novu idemo na trg pjevati će Magazin...čisto da nismo doma...
Cure, bila sam danas na 2.pregledu i cula srcekoo!! jos sam pod dojmovima 😍😍
nasa mrvica je cijelih 5mm velika i toliko je narasla samo u tjedan dana, prosli tjedan u utorak se nije ni vidjela 😊
Vec jedva cekam sljedeci pregled za 2 i pol tjedana da vidim malo vise od nase mrvice 😍
Maja aaaaaaaaaaaaa kako su medene, o Bože.... daj sjeti me gdje si ih naručivala?
slikicu slikicu daj, to hoćemo
IvaLea meni se nitko ne nudi ništa dat, i proslijedit, a ja neću ni pitat bogme znam jedino da će bake i djedi kupit šta god treba.... a ovi drugi hoće neće, ja ću kupovat pomalo preživjet ćemo valjda
uživajte na trgu
Srčeko
Sanjarka, od Molly, ima je na fejsu. Ima par tih cura šivalica koje su hvaljene. :)
Evo trbuh od jučer navečer iz moje perspektive.
Bušaaaaa
baš ću pogledat
Evo nas s pregleda!!
Dakleeee, imamooo 220 gr tesku curu!!
Velika je, rita se, pokazala nam palac gore, dr nam pokazala sveeee sto mozete zamisliti..rebra, zdrijelo, nozne prste, koljena, jetru i jetrene zilice (!!!), pokazala nam cirkulaciju u pupcanoj vrpci, pokazala nam ocne jabucice, zeludac se vidi, mokracni mjehur je tu i puni se plodnom vodom pa beba piski. Imamo sliku guze i hmmmm... Spolnog organa, da se falimo. 😂😂😂
Kontrola za 4 tjedna kad ce raditi veliki pregled i parametre svih organa. Rekla je da je duzinu bebe tesko sada izmjeriti jer je skvrcena, sad se mjeri samo tezina. Ja nisam dobila ni kile u ova 4 tjedna, doktorica jako zadovoljna.
Sto se tice 3d uzva, rekla je da ga nema amiala raditi prije 24 tt jer je "beba jos mali alien", koza joj zapravo jos nije koza itd.. A i rekla je da 3 d uzv jako zraci, pa da se zapravo, ne preporucuje to raditi svako malo...
Mi cemo razmisliti o tome dal cemo ici.. Rekla je da se taj anomaly scan radi izmedu 20 i 22 tt, a on se tak i tak radi u 2d, a ne u 3 d.
Etogac. Velika je cura, jako se ritala, bas jako, pustila nam opet da cujemo srce, ovaj put sam se suzdrzala da se ne smijem jer se onda sve poremeti u tom zvucnom zapisu.
Tata bio s nama i jako je zaljubljen.. Eto, rekla dr da imamo jednu skolsku, zdravu bebu!
Sto je meni nakon spontanog veliko olaksanje i veselje!!
Maja dila, pelene su preeedivne, koliko im je trebalo za dostavu? I jesu li to pocket pelene ili? Kakvi su coveri? Mogu li na novorodence odmah ili? Trbuscic ti je isto premeden!!
Ejic, cestitke za malo srce, sad je veselje sve vece i vece!!
Sad se posebno veselim doceku sutra!!
Sortiraj odgovore
Najstariji