Ty, daj sliku trbuha!! Dugujes nam!! Igras se s puno trudnica, you know??
Hoces sa mnom na radionicu 16.1.?
Jutro dragee ☺
Vidim da neko pita za banana jastuk za trudnice.. Meni je MM za Bozic kupio, narucio iz Noona ducana, dostava je za cijelu Hrvatsku besplatna.. 230 kuna ga je platio.. Jako sam zadovoljna i super mi je.. Pogotovo kako moram stalno lezati pa mi puno pomogne... A u Baby centru je 500 kn , sto je duplo vise. A ovaj iz None je punjen antialergijskim punjenjem, i navlaka je na cif i lako je perivo. Iako se cijeli jastuk moze prat bez problema..
Ja sam isto gledala kolica, i vrlo vjerovatno cemo uzeti iz Fun Baby ducana, crna sa bijelim tockicama, 3u1, sa navlakom za kisu i za insekte. Cini mi se da su oko 4000 kn, i uzet cemo onaj kreveric isto kod njih, kinderbet i ormarice u kompletu , mislim da ne 3000 kn "sobica", i jako je prakticno i za poslje kad beba odraste..
Naravno, javim se cim zavrsi pregled...iako od jucer, kako samo lezim, iscjedak se smanjio ☺
Nisam bas dobro raspolozena ali bas ste me nasmijale, zato vas i volim
Dunyasha, moze, ici cu na radionicu ako mi pase terminski.. Navecer je?
Evo idem sad u shopping, pokusat cu naci neke iole fine hlace, pa se poslikam kad dodjem..
Al nesto kao da mi se trbuh smanjio, jucer niti jednom nisam bebija osjetila.
Jutros se javio, a jucer nista... Vec sam pocela googlat jel moguce da se toliko trbuh smanji :)
Sanjarka, idem 45 dana prije na porodiljni, pa i ti si tako planirala jeld?
Ps.cekam izvjestaaj...
Ty tko ljutio? hoćeš da ja urigiram? ajde nabaci dobar shoping, i onda opali slikicu, trbuh varira na dane, to sve normalno. To što se nije javio i to normalno, tako i moj brljavi nekad, a nekad me mlati cili dan
Zumbul neznam koji je to dućan, no cijene zvuče korektno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji