Bambola, hvala ti na lijepim zeljama, sve najbolje za blagdane i tebi!! Uzivajte!
Dobra večer drage trudnice
Ja jutros bila na pregledu. Skoro pola sata sam bila u ordinaciji. Konačno dr nije imao veliku gužvu pa sam ga u miru pitala sve što me je zanimalo.
Bebonja je 5,5 cm i 18 grama. I radi svašta mami po trbuhu.
Nuhalni nabor je 1,09 , nosna kost je vidljiva. Ostale testove sam odbila. Jer i dr kaže da nema potrebe , ja svakako nebi pobacila. Čak mi je rekao da mi ni nifty ne treba. Kaže radije za 5 tisuća kupi bebi opremu. Jer da mu je nešto sumnjivo da bi mi preporučio dalje testove.
Uglavnom ukinio mi je utrogestan i mirovanje. Kaže sad vici cijelom svijetu da si trudna
Kako ste vi široj javnosti objavili trudnoću? Nebi baš na fejsu, a nebi ni sakrivala više.
Ljubimo vas nas dvoje
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Pozz cure...
Hvala vam na čestitkama za curu, baš smo happy, a MM nas mazi i tepa svako malo....
Ivf_mommy ...drago mi je da ste dobro i da ti je DR super i ne zamara te sa kombiniranim i ostalim testiranjima....mene je to samo isplašilo...
Dunyasha....suuuper kolica...
I ja sam jedna od onih koja je imala hematome na početku ( 3 kom), ali su laganim smeđarenjem izašli i sad , u 16 tt, imam dozvolu za "zabavu" s MMom naapooookon....no i dalje paziti što radim i kako radim uz Utriće 3x2...
Mi smo gledali kolica i ja bi svakakva :) Svakako će biti jedna od 3u1 prvenstveno radi ASa, ali da jednim udarcem rješimo sve...počeli smo pričati o svakakvoj opremi no za kupnju ima vremena...nama je ovo u 10 g borbe 1 dijete i svi se iz obitelji nude što bi tko kupio...to će nam olakšati, no tek pred porod....iskreno, bojim se ranije išta kupovati...
Da li koja od vas ima jastuk za trudnice (koji se kasnije i za dojenje koristi) ?? Vidjela sam na jednom webu da ima, no ima hrpa toga i na EBayu povoljnije nego kod nas-ima li tko iskustvo kupovanja vani?
I zaboravih.....jaaako mi je žao da vas nema Slavonki ovdje pa da i mi kombiniramo kave negdje :(
Kad se sjetim da nemam ovdje gdje što kupiti od odjeće muka me hvata, pa se nadam nedebljanju da i ne moram izlaziti iz tajica i trenerki :)
Dobro večer drage trudnice...evo i ja sam danas bila na pregledu...ali nekom brzinskom......ali sljedeći tjedan idem na onaj detaljan uzv pa valjda zato...danas smo samo na brzinu pogledali kako bebica skakuće i to je to...uglavnom i dalje mirovanje...i dijeta
...
I samo da se zna da nije baš da nas nema iz Slavonije...
Pozdrav od nas do sljedećeg tipkanja...
Zumbul, hematom još nisam imala i nadam se da neću, ali miruj i proći će. Kao što miska kaže, sve će biti u redu. Glavno da je s bebicom sve u redu!
Dunya, ja nemam problema s nesanicom, za sad! Budim se samo jednom noću piškit. Da, san je stvarno bio lijep. Ideja za novi auto mi se sviđa?
Cure, kakav auto imate?
Cro262, sad ćeš morati ponavljati nalaze?
Mi široj javnosti još nismo objavili, sve će se saznati u svoje vrijeme. Ljudi će jedni drugima pričati i to je to. Iskreno, volju za seks nemam, već mi je žao muža. Ali što ću.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Silvestrica...jooooj sorry nisam znala ....
Idete li kuda na Doček...vi koje smijete bauljati....
Cure, ne brinite se previse oko hematoma, mnoge smo ga imale, i nestao je ili krvarenjem ili se apsorbirao ... Mirujte i sve bude ok...
Sarlina, imam ja trudnicki jastuk, u pocetku sam bila odusevljena, ali sad se nekako malo teze namjestam na njega... Mozda sam uzela previsoki... Nekako ga uguram ispod trbuscica...
Sto se AS tice, imam u autu onaj Iso fix nastavak, tako nesto pise, jel to znaci da ne moram kupiti bazu?
Kolica me i jesu odusevila jer skidam kosaru sa jednim klikom, pa sam mislila da bi super bilo i da AS tako stavljam u auto, ali ocito to mogu samo sa bazom.
Za nasu AS je baza oko 800kn. Cini mi se dosta za taj komad plastike...
Drage moje trudnice, malo sam se ulijenila preko ovih praznika, ali sad ne mogu spavati pa sam odlučila malo tipkati...
Vidim da ste sve manje više ok, a hematomi i mučnine će proći, glavno da su bebači dobro!
Ja sam isto neki dan gledala što je isofix jer mi je to sve špansko selo! Upišite u youtube isofix, sve je lijepo objašnjeno! Tynchy - ak imaš u autu oznaku, ne znači da ne moraš kupit bazu nažalost...to samo znači da imaš mogućnost fiksiranja baze. Neke baze su samo za jaje, a neke i za veće as, pa je dobro to unaprijed misliti kad se kupuje da paše i kasnije. Nadam se da sam pomogla malo
Jutro drage moje...
Izgleda da nas ima vise sa problemom nesanice,bar znam da nisam jedina... Ja bila budna do 2 ujutro(po neznam koji put) i eto vec ko sokol...:(
Gledala i ja te isofix baze... Za sada je necemo uzimat,ne planiramo na neka dalja putovanja za sada,pa ce nam za kratke relacije posluziti i ovako...
Prijavljujem da su mucnine i dalje prisutne,sada cak i sa povracanjem,tako da mislim da ovih mojih 12 tj nista ne znaci... Mozda cu biti od onih s mucninama cijelu t... Zivi bili pa vidjeli :D
Cure sa hematomima,samo laganini,bit ce to sve ok :) kad bebaci jos malo porastu,budu hematomi od straha prema njima zbrisali :P
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji