Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    30. Prosinac 2015. 08:29

Dobro jutro ljetnice

Šta se radi u ovo hladno jutro? kod nas krenula bura, bit će hladan ulazak u novu
    Ja sam se nešto budila noćas više puta, pa mi bila zima. pa ovo pa ono.... nisam se baš naspavala. Vidim nesanica vlada, proći će cure
    Jučer smo bili na misi na blagoslovu obitelji, pa sam radila kolač, danas imam u planu još 2-3 hahaha moš mislit.

Starim si bolje danas? sretan put za Zg

Bambola tebi i tvom malcu sve naj naj za Božić i u nadolazećoj godini

Ivf super za dobar i dugi pregled, kao i dobre mjere , samo nek bebica raste Što se tiče šire javnosti, pa nisam imala neku posebnu objavu, dosta ljudi sad već zna, al to su uglavnom čuli od drugih....

Sarlina uživaj u pažnji tm-a što se dočeka tiče, mi ćemo kod kumova  bit će i tip s klavijturama i gitarom bit će sigurno veselo

Silvestrica zašto dijeta već?

Ty ako imaš isofix u autu, moraš imat i as sa isofixom da ti ne treba baza, bar ja mislim. Mislim da čak postoje isofix baze i obične baze, i da je razlika u cijeni poprilična, samo se ove sa isofixom montiraju na klik, a obične s pojasom...

Bruna žao mi je zbog mučnina al sigurna sam da je pitanje  dana kad će prestat, drži se

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Marie4
    30. Prosinac 2015. 08:39

Vidim da raspravljate o AS, mi oboje imamo aute sa troje vrata te smo se iz tog razloga odlučili kupiti isofix bazu za AS, tako nam su preporučili prijatelji, jer vam je jako teško namjestiti AS sa pojesevima pogotovo jaje koje se namješta u suprotnom smjeru vožnje. Cimi smo kupili odmah sam MM rekla da hoću probati da vidim razliku i moram vam priznati da je puno lakše i jednostavnije namjestiti AS sa bazom nego sa pojasom ali velim vam da neznam kako je sa automobilima koji imaju petero vrata vjerujem da je lakše jer je bolji pristup. 

Naime svaki automobil za europsko tržište proizveden od 1999.g mora imati na stražnjem sjedalu priključak za isofix osim ako se radi o kabrioletima ili novijim automobilima koji imaju mogućnost namještanja isofix baze na prednjem sjedalu ali uz uvjet da se isključi zračni jastuk (objašnjenje MM-prodajni savjetnik)

Cro262
    30. Prosinac 2015. 08:42

Dobro jutro trudnjače! 

Zumbul, javi nam se nakon pregleda, baš me zanima kaj će ti reći u Petrovoj.

ivf_mommy, doktor ti je zakon! Fakat ima super stav, me lajk it! Drago mi je da je sve ok i da bebolino napreduje, samo nek i dalje bude tako! 

Zabice, moram ponavljati samo za krvnu grupu, ali pošto moram obaviti na transfuziji i neke druge gluposti tak mi svejedno epruveta krvi manje/više. Ja sam se već zabrinula za svoje zdravlje  i želju za seksom koje nemaaaa, mislim da me samo jednom uhvatila bas zelja, ono sad ili nikad, ostalo sve je ok, ajde....red je  

Tynchy, da, nažalost, imaš samo one kukice za prikvačiti isofix bazu, ili ćeš as vezati pojasom ili kupiti bazu. Mislim da ni mi nećemo kupovati bazu. 

Btw, evo ja jutros spremila jednu majcu duboko u ormar, postala mi preuska...  I usput stala na vagu, kad ono 60,2kg...po tome sam izgubila kilu i pol unazad par tjedana, a za Božić jelaaaa, tak da mi ta moja kilaža presumljiva, ali bolje da smo još u normali nego da samo raste.

Sanjarka88
    30. Prosinac 2015. 08:43

Ja se sjećam te muke po pojasevima, stvarno bude zeznuto, a moje auto ima 5 vrata, i još sam ja tek počela vozit kad je curka imala 13mj, i kad nije više išlo jaje nego as do 18kg, i svejedno je bilo teško postić da se as ne miče ni milimetar kako je pravilno.

Sanjarka88
    30. Prosinac 2015. 08:47

Cro neka kg i koja padne šta ima veze, imamo vremena za nabit ih koliko hoćeš. Ja se nisam mjerila sad za blagdane, no virujem da sam vratila svoju staru kg, a možda krenula i u plus al skoro sam na pola puta, valjda drugčije i ne može. Trbuh raste kao iz vode.... sliknem se sutra kad se obučem u novu haljinicu za doček majice su mi sve ok, jer inače ne nosim uske, no hlače lagano postaju problematične.

Dunya jel uzbuđenje zbog pregleda?

Cro262
    30. Prosinac 2015. 08:55

Evo, obecala sam sliku još prije par dana... 
    Sanjarka, ne uzbudujem se ja oko kila, samo mi je smjesno 

Dunyasha
    30. Prosinac 2015. 09:05

Jutro!
    Mi smo dns na pregledu u pola 12 i sva treperim. Jesam mirna ali s druge strane valjda nikada necu biti u potpunosti mirna prije pregleda... No dobro, osjecam malenu svaki dan, bumba mi se po trbuhu, pa sam mirnija.
    Jucer malo gledala i ostala kolica, isla u neonato, tamo imaju maclaren kolica. Njihova mi prodavacica rekla da maclaren ne proizvodi vise 3u1 kolica jer se dijete ne smije voziti u as dulje od 2 sata.. E sad, buduci ja u nasem autu, fiat punto iz 2000. nisam napipala stange za isofix, doduse nisam ih trazila iz vozaca vec samo iza suvozaca, mislim da cemo mi uzeti kolica 2 u 1, a jaje cemo ili nabaviti ili kupiti po svojoj volji..
    Marie4, je li ovaj podatak za sve aute proizvedene iza 1999. za isofix tocan? Moram ici prepipati auto. 😂😂😂😂
    Koliko sam ja shvatila, ukoliko te stange, tj. kukice postoje, kupuje se baza za as, koja se utakne u te kukice. Ukoliko me, kupuje se as bez baze i veze pojasom. Odlucila sam se ne nervirati oko toga, jer smo do nedavno svu djecu vezali pojasom i sve je bilo okej...
    Sutra je stara fodina, kako je to brzo proletilo, pa kao da sam jcr cekala 2015.!! Ne znam kako vama, ali meni je, bila diiivna i uspjesna. Kako poslovno tako i privatno. Za razliku pd opake 2014.... 
    Uzivajte cure, ja se svakako javim nakon pregleda. 😊😊
    Mislim, i prije, naravno.

Sanjarka88
    30. Prosinac 2015. 09:37

Cro262 prava bušica sad smo već trbušaste zapravo tko se još kg zamara, zamarat ću se ako pređem recimo 15kg 

Dunya jedva čekam izvještaj, uživam u tvojim izvještajima, tako puno detalja ima 
    Što se tiče godine, proletila kao luda, kao da je jučer krenula, sa isčekivanjem vjenčanja bilo bi sve krasno i divno da nam život nije u zadnju priredio tragediju, no..... sve ima svoje zašto i zato, a sudbina je takva kakva je s razlogom

Tynchy
    30. Prosinac 2015. 10:11

Jutro cure. Hvala na detaljima oko AS.
    Dunyasha, jedva cekam izvjestaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.