A nije baza nešto drugo od isofixa? Niš ja to ne kužim
znam samo da je užasno zamorno ako ćeš as samo pojasima vezat micat je često.... daklem nemoj jednom kad je i ako ti Bog da da je uspiješ montirat kako treba ne diraj više! i tu bolje da je onda ne stavljaš relacija kolica-auto
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja se nadam da je baza kao baza znači neko dno na koje se samo stavlja as drugčija od isofixa i da to nije jedna te ista stvar. Naša auta imaju isofix al šta mi to vrijedi kad su as s isofixom skupe do neba i natrag....
moram sad prosurfat da vidim šta je baza a šta isofix i da li je to isto.
Ja imam iskustva i zaista zaista bi volila izbjeć vezanje samo pojasima to me ubijalo prije 9 godina, nikako je nisam uspila fiksirat kako treba a kamoli da sam je još često vadila iz auta
Hahahhaa luda si
ma ne sekiraj se, možda će tebi to ić kao od šale
Blago vam se za kolica,svi vec odlucili ja jos nemam pojma koja... to sa AS ja cu kao sa prvim malim,stavim u auto i ne vadim dok je ne preraste pa ne budem drugu trebala ustelati znaci definitivno kolica 2u1 jer As imam vec
Drage moje ja se danas osjecam nesto lose,manta mi se stalno od kako sam se ustala trebam nas spakovati jer sutra idemo za ZG a ja nista ne mogu
Cure, za blagdane smo u skitnji. Prvo Split, sad Slavonija. Zelim vam svima sve najbolje za blagdane! Vidila sam da Dunja ceka curu, cestitam od srca! Pusa svima i jos jednom svega lipoga vam zelimo nas dvoje!
Sortiraj odgovore
Najstariji