Zumbul mislim da se ne trebaš bojat, na ušću maternice je, ispod bebe a to je najvažnije. Za terapiju stvarno neznam.... miruj, nemoj dizat teško i nestat će
kako bebica napreduje?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo me s vjezbanja..
Bome smo se navjezbale.. Zadovoljna sam.
Olej, dakle vi mislite da 1. Nema veze sto na ta kolica ne ide AS, nego samo kosara i sportski dio, 2. necu osjetiti nedostatak da as ne mogu staviti na kolica, 3. Nema veze sto su kolica zlatno ljubicasta?
Muci me ta as jako... Jer si mislim sto ako cu nekamo na kratko, pa da ne vucem cijelu kosaru, stavim as.. Jooj... Ali kolica su mi
Zabice, san ti je super, vidis kako mirne i lijepe snove imas.
Sto se tice moje nesanice, nemam inace problema, spavam ko top, nocas sam malo omanula. Poludila bih da ne mogu spavati. Sve mogu izdrzati ali nespavanje nikako.. To me psihicki ubije..
Zumbul, sto se tice terapije, da, utrogestan i duphaston su ista stvar, samo jedno ide vaginalno a drugi oralno. Pitaj jos svog doktora sto on misli. Necije misljenje moras uzeti kao relevantno. A sad, cije ce to biti, to ostavljam tebi.
Ja nemam iskustva s hematomom, ali mislim da je to sto je na uscu maternice dobra stvar jer nema kame nego odmah van.. Ja bih tako rekla..
A nisam pametna, pacijentica sam Dr.Mario Zadro iz Sesveta.. on kaze i jedno i drugo, a Prof.Zlopaš iz Petrove kaze da su to iste tablete i da je dovoljno samo jedne uzimat.. A utrogestan mi je vaginalno.. Sad mene zanima ako uzimam i jedno i drugo dali moze dodatno pomoc, jer ce bit veca.doza progesterona... Citam po drugim stranicama da su neke zene uzimale i jedno i drugo...
Žabice, da, vjerovala ili ne,žena mi je mrtvo hladno rekla da to više nisam ja... Nadam se da će ti se san i ostvariti, možda je to to, ženska intuicija
Zumbul, zašto si uopće tražila opet mišljenje Petrove, ja ih ne bi zvala ako već nisu vidjeli hematom prije tri tj., nazvala bi ili neku drugu gin ordinaciju i pitala za misljenje ili google i pila oboje.Mislim da ti neće škoditi, tj da se nista strasno nece dogoditi.
Dunyasha, a ja bi voljela mogućnost priključiti as na kolica, ako negdje idem i beba zaspi da je samo mogu prikljuciti na kolica...ali iskustva nemam pa je to samo moje misljenje...
Cure iz Zgba, ja sam se prijavila za ovu radionicu, pa ako je koja zainteresirana, prijavite se!!
http://ziviastudio.com/radionice/bezbrizna-trudnoca-porodjaj-i-babinje/
Ja cu kod njih ici na pripremu za porodaj, a i mm ce ici sa mnom kako bi naucio kako mi pomoci u radaoni.
Zumbul, mislim da ti oboje ne moze stetiti, ali mogla bi imati problem sa zatvorom, pripremi se na to..
Trazila sam.misljenje jer kad ssm bila prije 3 tj, nije me gledao Prof.Zlopas, vec dezurne ginicke iz ambulante..A prof.Zlopas je dosta cjenjen gore, i sutra idem na pregled kod njega.. Jer prije 3 tj ja nisam imala hematom, ali je bilo prisutno krvarenje odnosno oskudan smedi iscjedak..
Imala si vjerovatno hematom čim je bilo i krvarenja, bolje da je uzrok hematom nego nešto prikriveno
Što se tiče as, mislite nabavit i bazu za as ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji