Betty uživaj u toj idili
sad bi ove dane baš volila da sam već na porodiljnom
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Što se kg tiče ma što bi i to bilo malo, oni uvijek nađu za prigovorit nešto joj joj
meni dr. nije ništa rekao za kg, a sestra je rekla baš super heh
cro262 ovo je hranilica-ležaljka u jednom, s jednim udarcem rušiš dvije muhe
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dunyasha, nisam još dobila kupone iz Mullera.
Cro, mi smo išli u Baby centar, sad imaju kupone sa 20% popusta, kolica su bila u startu jeftinija nego u HR i još smo dobili taj popust.
Ajme, moj bebo je sav aktivan danas, evo ga opet mi šeće po trbuhu, mislim da nema baš mjesta pa se nekako provlači, tak osjetim.
Ili reagira na sve ove kolače o kojima pišete :) mama vizualizira :)
Ja sam se isto zaljubila u ovu chicco polly magic hranilicu,s time da se u DM dobije kupon sa 20%popusta na sac chicco asortiman u njihovim trgovinama... Ja sam isto hrpu stvari vidjela puno jeftinije u SLO, ja sam na 5min autom od slovenije.. Uz Baby Cener ima jos i Pikapolonica trgovina (kod nas Bubamara a njihova kudikamo jeftinija)...
Curke, gdje cete kupovati tetra pelene? Ja sam cula pozitivnoh komentara na one Mali andeo butik, imaju i bijelih,i onih sarenih,i prihvatljive su cijene.... Jos cu vidjet,znam da se sa tetrama moram oboruzat :D a za mnoge dr stvari cekat cu sajam u 3/4 mj u Zg(mislim da je na Velesajmu), da se i tamo ugrabit popusta.... I da,neko je spomenuo trudnicki jastuk... Di i koja cijena? Opet DM popust u Baobaby -30% ...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji