Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    21. Prosinac 2015. 14:21

Betty uživaj u toj idili
    sad bi ove dane baš volila da sam već na porodiljnom

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    21. Prosinac 2015. 14:26

Što se kg tiče ma što bi i to bilo malo, oni uvijek nađu za prigovorit nešto joj joj
    meni dr. nije ništa rekao za kg, a sestra je rekla baš super heh

cro262 ovo je hranilica-ležaljka u jednom, s jednim udarcem rušiš dvije muhe

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    21. Prosinac 2015. 14:26

Dunyasha, nisam još dobila kupone iz Mullera.

Cro, mi smo išli u Baby centar, sad imaju kupone sa 20% popusta, kolica su bila u startu jeftinija nego u HR i još smo dobili taj popust.

Tynchy
    21. Prosinac 2015. 14:28

Ajme, moj bebo je sav aktivan danas, evo ga opet mi šeće po trbuhu, mislim da nema baš mjesta pa se nekako provlači, tak osjetim.
    Ili reagira na sve ove kolače o kojima pišete :) mama vizualizira :)

Bruna257
    21. Prosinac 2015. 14:35

Ja sam se isto zaljubila u ovu chicco polly magic hranilicu,s time da se u DM dobije kupon sa 20%popusta  na sac chicco asortiman u njihovim trgovinama... Ja sam isto hrpu stvari vidjela puno jeftinije u SLO, ja sam na 5min autom od slovenije.. Uz Baby Cener ima jos i Pikapolonica trgovina (kod nas Bubamara a njihova kudikamo jeftinija)...
    Curke, gdje cete kupovati tetra pelene? Ja sam cula pozitivnoh komentara na one Mali andeo butik, imaju i bijelih,i onih sarenih,i prihvatljive su cijene.... Jos cu vidjet,znam da se sa tetrama moram oboruzat :D a za mnoge dr stvari cekat cu sajam u 3/4 mj u Zg(mislim da je na Velesajmu), da se i tamo ugrabit popusta.... I da,neko je spomenuo trudnicki jastuk... Di i koja cijena? Opet DM popust u Baobaby -30% ...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.