Sanjarka, super napredujete! Ne stišću te traperice? Ja odavno ne mogu nositi obične hlace... :(
MalaKoza, baš mi je drago da nas ima još koje planiramo sa mpp, mene dosta čudno gledaju po tom pitanju, iako me to ne brine, ali b voljela da na to ne gledaju tako negativno.
Dunyasha, ja sam počela naručivati sa ebaya i alliexpresa, neću pretjerivati ali isto naručujem od različitih proizvođača da vidim kakve je to uopće kvalitete. Čini mi se ok, ako ne budu dobre barem mi neće biti žao para, nisu skupe. Za Božić ću baš sa mamom i sveki prokomentirati kako su one nas tetrale pa da mi daju koju pametnu.
Moje čudovište očito voli biti na poslu, već drugi vikend se doma ne javlja i dovodi me do ludila, a onda kad u ponedjeljak dođem na posao evo i njega/nje...
Usput, postala sam prava cmizdravica, dovoljno je samo da pročitam članak koji ima veze sa odgojem djeteta i gotova sam, suzne oci...

Kupili smo sve od Peg Perega. Odusevljena sam sa Tatamia. A kak je bilo lijepo vidjeti tatu kako slaze hranilicu za svoje dijete )
Potrosili smo oko 8000kn. Isli u Sloveniju, sva kolica su dosta jeftinija nego u Hr i jos dobili popust 20%..
Moze, posalji mi na tynchy1501@gmail.com
Ty si to sama shopingirala ili? super za sve kupljeno i aktivnog bebača
Teja svaka čast sveki, ja jučer poludila odlične su mi inače al neznam jel vride baš ovolikog truda hahha
krevetić je super

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cro262 ne stišću, niski stuk su mogu ih još bez problema
hehehe tvoj bebo će bit karijerist, možda si vikendom dosta u pokretu nema ležanja i to pa ne osjetiš
moj malac se prije javio, i sad mir

Ty, poslala sam ti!
A jel to muž ipak stigao prije Božića? Awwwwwwwwwwwwww....
Ty, poslala sam ti!
A jel to muž ipak stigao prije Božića? Awwwwwwwwwwwwww….
da ne hvali se ona nego mi moramo zeključivat hehehhehe, Ty baš mi je drago
Dunya tko to zna u prvoj t je bilo tako vidit ćemo gdje će sad kg otić sve , jedva čekam da se oblikuje trbuhu trudnički sad samo izgledam debeloooo

Sanjarka, super ti je bušica!! Ti ćeš biti jedna od onih koja će samo bušicu imati.
btw prije me zvao dragi, da se ne osjeća baš baš, da ga vrti u trbuhu, da osjeća da će dobit fibru.... aaaaaaaaaaaaaaaaj propucat ću se ako nas sad sve skupa ovaj tjedan pokosi viroza

Sanjarka, samo ne znam na koga, ali ok. Da vikendom sam uvijek u pokretu, pokušavam nadoknaditi nenapravljeno preko tjedna. Blago tebi što još staneš u normalne hlace.
Tynchy, di ste bili u Slo u shopping? Ajde baš mi je drago da ti je muz ipak došao, biti će ljepši Božić

Dunyasha, pogledam tvoju tbl pa se javim.
Nije MM dosao, ja sam otisla po njega :) " E, neces razbojnice, ima da dodjes doma!"
Dunyasha, pogledam tvoju tbl pa se javim.
Nije MM dosao, ja sam otisla po njega :) " E, neces razbojnice, ima da dodjes doma!"
Tako se to radi jel ozdravio?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji