Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    21. Prosinac 2015. 11:48

Kako vi ostale stojite s kilažom?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    21. Prosinac 2015. 11:56

Ej cure , da se i ja ubacim.. Sad za vikend podigla paket u DMu,knjizica s popustima je odlicna.. Mi jos nismo krenuli u shopping,polako cemo... Bez zurbe... 
    Moj je trbuh jos ne vidi,rekla dokica da je to jos malo da bi se vidjelo... A sa kilama sam na -2... I i dalje ne mogu bas jest,vec 3 dana me zeludac boli i nisam si sva svoja... Sad obavila malo setnju poa svjezem zraku, mozda se malo dobijem...:) 
    Ja cu popodne poceti sa kolacima, nekih 5 vrsta i to je to,ovu god necu pretjerivati :) ;)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    21. Prosinac 2015. 12:05

Bruna još malo ćeš i ti drugo tromjesječje pa će bit super stvarno svi ti prvi simptomčići prođu

5 vrsta? wow dobra si, što sve radiš?

Sanjarka88
    21. Prosinac 2015. 12:06

Betty zašto si opasku dobila? Ginić misli da je to malo ili?

a sveki ti jer biser svjetski cccccc
    daaaaaaaaaaaj sliku buše

Dunyasha
    21. Prosinac 2015. 12:12

Čini mi se da sam ,što se kila tiče ja u vodstvu, ja sam na zadnjoj kontroli bila na +3!! Doktorica mi je rekla da nije to strašno, jer nisam ušla u t s viškom kila, ali da ne bi bilo dobro da dobivam više od kg mjesečno. A ja od 9-14 tt dobila 2 kg.. Šta ću, kad mi je sve bilo fino i imala sam napadaje gladi neizdržive? 
    Uglavnom, od zadnjeg pregleda (2.12.) do dns nisam ništa dobila, unormalila mi se glad, jedem 3 obroka dnevno (lešo hranu njačešće) + obrok voća.
    Ne zamaram se jako s kilama, ali nikako ne želim dobiti više od 12 kila. A sad, vidjet ćemo s koliko u + ću otići rađati.. Skinut će se kile dojenjem... Tješim se.
    Ty, znači li to da je muž sad s tobom u Zgbu? Ako je, to je zbilja divno!!
    Sanjarka, mm na tjednoj bazi nešto lovi, pa sam već navikla. A nikad mu nije ništa.. Ah ti muški..
    Betty, ti samo 1 kg dobila? Blago vama, ja sam jela ko sumanuta prvih 12 tjedana..
    Bruna, čim prođu mučnine vratiti će ti se želja za hranom.
    Ja od sutra krećem na pilates za trudnice, od 10-11 ujutro. Baš se veselim!!!

Tynchy
    21. Prosinac 2015. 12:15

Je je! U Zagrebu je, rjesava obveze sa popisa kojeg sam mu ostavila. :)

Ja sam na istoj kilazi vec 2mj.

Evo bebo se taman probudio, kao da se lijeno rasteze. Mislim da vas sve pozdravlja :)

Tynchy
    21. Prosinac 2015. 12:19

MM poceo nesto kukati, poooovracam, muka miii jeee. Smrdi mi sveee. 

Rekoh: meni je tak bilo 3 mjeseca, izvoli se skockat, spakiraj se i dolazi!
    I tak je i bilo! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.