Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    21. Prosinac 2015. 11:48

Kako vi ostale stojite s kilažom?

bettyboop_st
    21. Prosinac 2015. 12:01

Sanjarka88

Kako vi ostale stojite s kilažom?

Ciaaaaao curke.Udebljala sam se 1 kg, s tim da nisam povracala, ginic mi je da opasku, a sta cu :) nije da ne jedem.Bas mi je sveki jucer rekla ispred mojih staraca, kako se njoj cini da imam problema sa ishranom, jer ne jedem koliko ona misli

Moja mater je pogledala, ka neku ludjakinju...al dobro, jos sam u soku, od tog zakljucka??? Moj trbuscic je ko i Sanjarkin, imam osjecaj da naocigled raste

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    21. Prosinac 2015. 11:56

Ej cure , da se i ja ubacim.. Sad za vikend podigla paket u DMu,knjizica s popustima je odlicna.. Mi jos nismo krenuli u shopping,polako cemo... Bez zurbe... 
    Moj je trbuh jos ne vidi,rekla dokica da je to jos malo da bi se vidjelo... A sa kilama sam na -2... I i dalje ne mogu bas jest,vec 3 dana me zeludac boli i nisam si sva svoja... Sad obavila malo setnju poa svjezem zraku, mozda se malo dobijem...:) 
    Ja cu popodne poceti sa kolacima, nekih 5 vrsta i to je to,ovu god necu pretjerivati :) ;)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    21. Prosinac 2015. 12:05

Bruna još malo ćeš i ti drugo tromjesječje pa će bit super stvarno svi ti prvi simptomčići prođu

5 vrsta? wow dobra si, što sve radiš?

Bruna257
    21. Prosinac 2015. 12:13

Sanjarka88

Bruna još malo ćeš i ti drugo tromjesječje pa će bit super stvarno svi ti prvi simptomčići prođu

5 vrsta? wow dobra si, što sve radiš?

Ja se nadam da ce proc,nije mi zbog mene,izdrzat cu,nego se brinem da beba ne dobiva kolko joj treba zato jer ne mogu jest...

Radit cu raspucance(okrugli coko keksi koji se uvaljaju u secer pa se raspucaju tijekom pecenja :), štraftasti kolac(sa orasima,makom i coko biskvitima-3biskvita razlicita sa kremom od griza), medenjaci,marzipaneri(orah tijesto sa susenom kremom od zutanjka i na vrh krema od cokolade i oraha), i vanilin kiflice ili cimet zvijezdice... Moram se jos odluciti :D a mozda napravim i rafaelo kuglice... Za sve ovo manje vise su recepti na coolinarci... :)
    Da,ovu god manje kolaca,pred par godina sam iz dosade ispekla 14 vrsta :) u 3 dana.... Al to sam kos bila mlada i nadobudna ;)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    21. Prosinac 2015. 12:06

Betty zašto si opasku dobila? Ginić misli da je to malo ili?

a sveki ti jer biser svjetski cccccc
    daaaaaaaaaaaj sliku buše

Dunyasha
    21. Prosinac 2015. 12:12

Čini mi se da sam ,što se kila tiče ja u vodstvu, ja sam na zadnjoj kontroli bila na +3!! Doktorica mi je rekla da nije to strašno, jer nisam ušla u t s viškom kila, ali da ne bi bilo dobro da dobivam više od kg mjesečno. A ja od 9-14 tt dobila 2 kg.. Šta ću, kad mi je sve bilo fino i imala sam napadaje gladi neizdržive? 
    Uglavnom, od zadnjeg pregleda (2.12.) do dns nisam ništa dobila, unormalila mi se glad, jedem 3 obroka dnevno (lešo hranu njačešće) + obrok voća.
    Ne zamaram se jako s kilama, ali nikako ne želim dobiti više od 12 kila. A sad, vidjet ćemo s koliko u + ću otići rađati.. Skinut će se kile dojenjem... Tješim se.
    Ty, znači li to da je muž sad s tobom u Zgbu? Ako je, to je zbilja divno!!
    Sanjarka, mm na tjednoj bazi nešto lovi, pa sam već navikla. A nikad mu nije ništa.. Ah ti muški..
    Betty, ti samo 1 kg dobila? Blago vama, ja sam jela ko sumanuta prvih 12 tjedana..
    Bruna, čim prođu mučnine vratiti će ti se želja za hranom.
    Ja od sutra krećem na pilates za trudnice, od 10-11 ujutro. Baš se veselim!!!

bettyboop_st
    21. Prosinac 2015. 14:18

Dunyasha

Čini mi se da sam ,što se kila tiče ja u vodstvu, ja sam na zadnjoj kontroli bila na +3!! Doktorica mi je rekla da nije to strašno, jer nisam ušla u t s viškom kila, ali da ne bi bilo dobro da dobivam više od kg mjesečno. A ja od 9-14 tt dobila 2 kg.. Šta ću, kad mi je sve bilo fino i imala sam napadaje gladi neizdržive? 
    Uglavnom, od zadnjeg pregleda (2.12.) do dns nisam ništa dobila, unormalila mi se glad, jedem 3 obroka dnevno (lešo hranu njačešće) + obrok voća.
    Ne zamaram se jako s kilama, ali nikako ne želim dobiti više od 12 kila. A sad, vidjet ćemo s koliko u + ću otići rađati.. Skinut će se kile dojenjem… Tješim se. Ty, znači li to da je muž sad s tobom u Zgbu? Ako je, to je zbilja divno!!
    Sanjarka, mm na tjednoj bazi nešto lovi, pa sam već navikla. A nikad mu nije ništa.. Ah ti muški..
    Betty, ti samo 1 kg dobila? Blago vama, ja sam jela ko sumanuta prvih 12 tjedana..
    Bruna, čim prođu mučnine vratiti će ti se želja za hranom.
    Ja od sutra krećem na pilates za trudnice, od 10-11 ujutro. Baš se veselim!!!

Daaa samo kg, od pocetka trudnoce,zato me i ginic malo ukorija,da je to maaalo.Ma ko je vidija zamarat se kilazom u trudnoci,sve ce to otic,prije ili kasnije, uzivajmo dok mozemo, u blagodatima blazenog stanja, necemo se okrenit,a vec cemo roditBas divno za pilates, i ja sam gledala, al sve je ostalo na tome, nadam se uskoro krenit.

Do sada sam napravila 3 kolaca, u planu su jos dva, okitila bor, u kojeg smo MM i ja zaljubljeni, izgleda ko iz bajke figurice su na mafine,sladolede, i masnice, izgleda djeciji

Tynchy
    21. Prosinac 2015. 12:15

Je je! U Zagrebu je, rjesava obveze sa popisa kojeg sam mu ostavila. :)

Ja sam na istoj kilazi vec 2mj.

Evo bebo se taman probudio, kao da se lijeno rasteze. Mislim da vas sve pozdravlja :)

Tynchy
    21. Prosinac 2015. 12:19

MM poceo nesto kukati, poooovracam, muka miii jeee. Smrdi mi sveee. 

Rekoh: meni je tak bilo 3 mjeseca, izvoli se skockat, spakiraj se i dolazi!
    I tak je i bilo! :)

Sanjarka88
    21. Prosinac 2015. 12:41

Tynchy

MM poceo nesto kukati, poooovracam, muka miii jeee. Smrdi mi sveee. 

Rekoh: meni je tak bilo 3 mjeseca, izvoli se skockat, spakiraj se i dolazi!
    I tak je i bilo! :)

Kraljice 

Pozdrav tvom bebiju, u moga nema nježno ooooooooo bit će mami veselo

Dunya ne sekiraj se to je možda faza bila pa krenu kg i onda isto tako mogu i stat. sve je to po meni ok, ja sam sad u fazi da baš jedem nadam se da će bit kratkotrajna, ne sviđa mi se osjećaj da sam stalno gladna.

o nije moj dragi takav, kad on kaže da ga nešto lovi nije bezazleno.... nadam se da ipak neće bit ništa pa da blagdane provedemo  zdravi

Pilatesssssssssss odlično

Bruna svaka ti dala prava si domaćica
    i ne brini za bebu, uzima ona sve šta joj je potrebno. Ja sam bila na -4 tj 49kg dugo, jedva stala na nogama a bebo rastao kao iz vode

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI