Tynchy, ako ne uspiješ javno staviti, šalji i meni ako nije problem pa da prijavim cijene, akcije...jučer vidjela NUK na akciji u Muelleru, par kupna jeftinije, pa ako kome nešto znači...i u Lesnini plahta 70x140 za 30kn...
Sanjarka, ma mislim da je to ok za sada, to "debljanje". Biti ću vrijedna koliko mogu, tko zna na što će ličiti idući Božić sa bebom starom cca 6mj... Mislim da ću stići, ručak je za do Badnjaka unaprijed napravljen, djece nemam, muza ću zaposliti da melje orahe i ostalo kaj treba...
Da nemaju, iako nije mi toliko bitno, nije velik stan
drugi izbor mi je Cam Instante https://c2.staticflickr.com/6/5602/15635290439_7f64036ed2_b.jpg vidit ćemo koja će prevagnut
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cro, sto je od nuka na akciji?
Ja sam se dns prijavila za njihove popuste pa planiram otici po knjizicu.
Vi cure koje ste se vec uclanile (Ty, Sanjarka), kakvi se kuponi dobiju u Mulleru?
Vidim da ste bile jako vrijedne, pecete, kupujete a ja nemam energije za nis. Ubiju me ove mucnine i povracanje! Moja teta je inace frik za kolace i pece 10ak vrsta svake godine, i jucer ona meni salje video i slike sto je sve spekla a meni grop u grlu i ravno u wc! Ne znam kako cu izvest to da tajim jos mjesec dana jer sad kad dodemo za blagdane ce svi forsirat s tom hranom
Sto se tice opreme ja zivim u slo i stvarno je sve jeftinije nego u hr, i nista ne namjeravam kupovat u hr. Tu su i neki popusti svako malo tako da se skroz isplati!
Miska uh uh znači grdno je? znam kako ti je, drži se..... još gore što je tebi to baš oko Božića sad
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Miska, ti ako s tim mucninama uspijes blagdane prezivjeti u tajnosti, skidam kapu!!! 👏👏👏
A zasto ne kazete barem najuzoj obitelji da si trudna? Pa kakvo ce to veselje biti!!
Sortiraj odgovore
Najstariji