Dunyasha, mislim da su nabavljale sa svih strana. Znam da ona za sebe kupuje od hrvatskih sivalica, u rodi, preko windel.de, i slicnih njemackih stranica. A to je poklon za Bozic pa nisam smjela previse ispitivati. Nakon Bozica cu znat detaljnije. I uzimali su mi vise razlicitih vrsta iz razloga ako jedne ne pasu, mozda druge budu. Ja se nadam da sve budu
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Jutro trudnice!!
Kako ste?
U Zagrebu dns divno jutro bez magle i odmah pozitiva u glavi! Ja dns krecem s pilatesom za trudnicr, u 10 pocinjem, a onda kad se vratim doma krecem s pripremom kolaca. Obecah mami da cu i ja napraviti jedan, pa eto. 😊😊
Jos je od cokolade i kremast, bar cu polizati metlice od miksera. 😉😉
Vidim da ste pisale o tetrama, mene zanima dal se negdje njih moze nabaviti kao metraza? Imam ja mamu koja meni njih moze porubiti i iskrojiti, pa bi mi metraza dobro dosla. Inace su dosta skupe rekla bih...
Uzivajte cure, cujemo se nakon vjezbanja!!
Zabice, upregnut cu ja muza, nije upitno. Jučer sam legla u 1, pekla sam kolace, ubili su me, a nisu mi ni malo fini. Mislim da mi se okus/miris totalno poremetio,a slatko mi se nesto posebno ni ne jede...baš sam nikakva.
Dunyasha, ako nađeš negdje tetre na metre javi, meni nije ni palo na pamet. Uživaj na pilatesu, javi kako je bilo, kako ti paše tjelovježba. I da, dan je super, napokon malo sunca!
Jutro trudnice
Ja i moj malac sinoć do ponoć radili breskvice dok je ostatak kuće spavao. Ja sam ih punila i bojala i pjevala mu Bočićne pjesme, a on je skakutao hahahah
Uglavnom prošla sam kalvariju s breskvicama, kremu sam morala radit ponovno i tako to
izgledaju sasvim solidno za moj rad hehehe a kakve su za jest neznam otac mi je degustirao jednu prije finalnog punjenja rekao je može može valjda je to ok
Danas kolači broj dva, bor još nismo okitili. Dragi je pošteno zafibrao, ja sam trčala s curom na gimnastiku, valjda će danas bit mirniji dan, iako nas je upravo obradovala Božićnica pa idem danas posli posla još dovršit poklone i to
Dunya uživaj
uuuuu kolači nalizat će se dok ih radiš viruj mi
Zabice zašto atb? preventivno? ne kužim....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, breskvice su ti milina :) Ne znam zašto antibiotik, rekla je da spriječi moguću bakteriju u urinu koja se može pojaviti da ne ošteti plod. Pitat ću ja svakako na sljedećem pregledu čemu to...Ja sam -1 kg, bušika mi se polako nadzire :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sanjarka, pa breskvice izgledaju odlicno, pogotovo za prvi put! Ja sam fulala kaj sam pratila recept! Nemam pojma, samo mi se ne svidaju...
Zabice, baš me zanima ćemu antibiotik...meni isto nitko ništa nije spominjao...
Puno pozdrava ljetnice :) citam vas redovito a inace sam na proljetnim bebama.
S obzirom da tu ima buducih Mama u Njemackoj da vam javim.
Super su poklon paketi od Hippa i Rosmanna. Uclanite se u njihov klub i dode vam postom doma. Rosmann prvo daje kozmeticku torbicu s uzorcima kremica i uloscima i britvicom i dosta kupona s popustima. To sam podigla na blagajni. A sad mi Doma dosao i paket s casopisom o trudnoci, popustima i opet kremicama.
Na Hipp sam dosta dugo cekala ali se isplatilo. U paketu je bila zvecka i kremice.
DM i Müller imaj uisto Baby Club ali od njih jos nis nisam dobila. Jedino sam u DM-u podigla korice za trudnicku knjizicu ali moja ne stane unutra.
Pricale ste o cijenama kolica vani i kod nas. Ako mozete pogledajte si na Amazonu. Nasa su bila oko 200€ jeftinija ali na zalost rasprodana. A dostava u Hr bi ispala nekih 30€.
Puno srece na pregledima i drzim fige za sto manje mucnina :)
Sortiraj odgovore
Najstariji