Beba i ja okitile bor na punih 15 tjedana. I pitala sam ginekologicu. Nisam napuhnuta.beba je smještena skrooooz naprijed i čini mamu debelom :)
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Večer ljetnice...
Žabice trbuscic ti je krasan
Sanjarka breskvice izgledaju odličnoo
Danas mi je na mail stigao rezultat probira, i malo sam zbunjena jer iskreno ništa ne kužzm, pa ako bi mi mogla koja protumačit bar nešto:
Biokemijski rizik za T21:1:6384
Dobni rizik: 1:1492
Rizik za NTD:1:497
Izračunati rizik za trisomiju 18 je 1:10000, što ukazuje na niski rizik..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Jutro ljetnice
Kako ste jutros? Gdje nam je Ty nestala jučer?
Ja jučer opet polovično obavila shoping, poludit ću prvo sam kasno izašla sa posla, pa dok sam obavljala kupnju, pa dok sam doma s ručkom se izborila, pa curka zakurila na 38,5 ma veselo u svakom slučaju.... na kraju sam samo uspila od prve smjese za breskvice napravit kuglice i to je to, bor još nije okićen.... jaooooooo
Starim i MalaKoza predivneeeeeeee ste, to su zovu buše a ne ovo jada šta ja pokušavam ulovit fotoaparatom hahahahah, divno divno
MalaKoza i bor je predivan
Silvestrica jel i ovo prva t? ako je sumnjam da je beba no tko zna.... nadam se da će stresna situacija čim prije proć drži se
Dunyaaaaaa o bit će shopinga jaaaaaaaj
Teja ja isto ne kužim baš, no mislim da je to sve ok jer je granično 1:250 ako se ne varam?
nemam sad kod sebe rezultate svog da usporedim
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zabica, Starim, trbuščići su vam predobri! Super napredujete!
Sanjarka, tebi je stvarno veselo. Muž je zdrav ili i on kuri? Ajde držim fige da je sve to prolazno dan dva i da ćete ubrzo ozdraviti. Ja sam jučer radila polumjesece, i umakala suhe kekse u čokoladu i neke mazala bjelanjkom i vičem cijelo vrijeme kako ne valjaju. Na kraju mm pojeo ono kaj sam proglasila viškom i njemu nije bilo jasno koji to ne valja...
Jutrooo!!!
Kako ste trudnice??
Mala Koza i Starim, pa vi ste praaave trudniceeee!!! 💖💖💖💖💖
Skatki su vam trbusiiii!!!
Ja cu vam staviti svoj, samo se opet moram prisjetiti kako. 😂😂😂😂😂
Kako stavite samo sliku, bez linka?? Neka mi to neka objasni, mooolim vaas!!
Ja sam jcr riknuula!! Prvo pilates, pa tegli iz ducana, pa radi kolac, pa seci psa, pa idi u grad.. Jedva sam dosla doma. Otisla u Vincek, uzela si sladoled samo da mogu unutra sjesti i malo se odmoriti...
Doslovno sam se gegala do doma. Dns osjecam guzu, to je od vjezbanja, neka je. Dobro je!!
Mm dns doma pa spremanje stana i kupnja bora, sutra kicenje, pakiranje poklona, vecera i uzivanje s obitelji.
Teja, nalazi probira ti znace da statisticki, tvoja beba ima sanse 1: taj broj za odredenu kromosooatiju. Sve su to jako dobri nalazi i dobro kaze Sanjarka, 250 je granicno. Mozes biti mirna u potpunosti.
Sanjarka, pazi da se ne porazbolijevate svi, nadam se da cete biti zdravi za blagdane!!
Naravno da njima nije jasno šta ne valja hahhahaa , ti si kao i ja uvik vičem ajme zeznula sam, ne valja..... a uglavnom se sve smaže i svi zadovoljni eh mi žene.
Ja sam jučer samo te kuglice, dio valjala u kokos , dio u lješnjake.
danas su u planu krempite, i ovo https://www.coolinarika.com/recept/lesnik-gnezda/ i kičenje bora da da, da to sve ispunim mogao me Bog poštedit ove viroze koja hara u kući npr
Muž je dobro, samo jedan dan trajalo, cura se isto probudila jutros kao nova nek tako i ostane i da kao cool mama, na 38,5 joj nisam dala ništa za temp, nego sam je ubundala na kauču, pokrila dobro i temp je pala sama od sebe kroz 2h skroz i mala živnula, i to je bilo to.... ugledajte se na mene :D
Cure samo da vas kratko pozdravim, u gužvi sam, posla preko glave.
Od ponedjeljka sam na godišnjem pa ću vam poslikati trbuh. :)
Jučer sam išla kupovati poklone, malo sam se preforsirala pa me tako boljelo tamo di je bebo. MM ga je jučer prvi put osjetio, prvo jednom nogom bam, pa drugom nogom.. :)
dajte pogledajte onaj video na početnoj stranici, Božić sa bebom, plakala sam od smijeha :)
Pusa svimaaaa
Dunya nek guza boli, to je odlično mene moja boli od sjedenja u uredu
lip vam je plan za danas i sutra, uživajte na maskimum
Mi sutra radimo, al skraćeno računam da smo gotovi do cca 12h, posli toga je plan na mm selo, tradicionalno, a na zatim na večer i fritule kod mojih za polonoćku se još mislim, ili ćemo ipak na Bočić ujutro
naravno ovo sve ako nas zdravlje posluži...
Što se slika tiče, ako ćeš direktno a ne preko linka onda na tinypicu uplodaš sliku te kopiraš ovdje onaj link gdje piše
IMG Code for Forums & Message Boards
ako se ne varam dužna si nam sliku bušice
a ove moje kuglice, kad sam već išla tražit koji link se kopira
Ajmo probat da vidimo jel uspjelo!
http://i66.tinypic.com/259en2g.jpg
Sortiraj odgovore
Najstariji