Cure vidim svde ste lijepo provele vikend,svaka na svoj nacin
Mi smo obavili bozicnu kupnju,okitili bor,napravila sam samo vanilice za sad a kasnije cu jos cokoladne trupcice a onda sutra ili prekosutra becar kocke i nekakav kremasti
Ja sam na +4 prednjacim ovdje
Nemam osjecaj da sam se zdebljala igdje osim u trbuh i grudi,grudi su mi ajmeee velike i to mi je vec lagano fuuujjj
Starim i ti si nam bila vrijedna, neka neka
Što se cica tiče o moje su sreća ostale iste, ionako su velike same od sebe samo mi je još trebalo da narastu....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam sa kilama na +3, ne čini mi se da sam se udebljala osim trbuha i cice su mi punije, pa je vjerojatno to tu negdje. Nadam se da se neću previše udebljati...i ovako imam dosta i previše.
Ja se danas bacam na pećenje, u planu je minimalno 6 različitih + torta, rekla sam svaki dan dva kolača, uopće se više ne mogu forsirati, nakon 45min ikakvog rada ja sam umorna, tako da je i ovo puno.
Pogledala sam ovu tablicu od Dunyashe, odlično, imamo sve na istom mjestu, ja ću samo ubaciti još neke stvari koje znam cijenu, i znam da su dobre, i paralelno napraviti sortiranje od najjeftinijih do najskupljih. Cijenila bih da i vi javljate kako nađete neku dobru i povoljnu cijenu za nešto što nam svima treba.
Naravno, javite i dućan/webshop/katalog gdje ste to našle.
hvalaaaa...
Molim i meni
ja javim kako budem na što nailazila
Cro262 ja mislim da to nije ništa strašno pogotovo ako je sve u trbuhu i cickama
joj i ti ćeš bit bome vrijedna svaka čast... ja neznam kako bi stigla dva dnevno, dok dođem danas s posla, pa se evo danas mislim kako moram dovršit breskvice (uz kuhanje ručka naravno), vodit malu na gimnastiku, okitit bor aaaaaaaaj
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Naravno, pošaljem na mail svima koje žele, ako Dunyasha dopusti, ipak ona zadržava autorska prava.
Samo da se vratim na Tatamiu, moje je oduševljenje malo splasnulo kad sam vidjela da se sav dodatni accessories mora kupiti posebno, a npr one viseće plastične igračke koštaju 450 kuna!! Moram baš njihovo kupiti. Huh... Ista stvar je i sa bazom za Iso fix, baš od Peg Perega moram uzeti.
A ovo sto se tice tatamie i dodacima za kolica- ja sam bas to htjela izbjeci, tu primoranost da moram sve od istog proizvodaca kupiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji