Planiramo reci samo roditeljima na bozic, dobit ce cestitku pod bor, jedva cekam reakciju! Moja mama ce preplakat cijeli dan, vec je vidim hahha! Ostalima cemo reci kad prode 12 tjedna. Nadam se da cu izdrzat taj jedan dan u obilasku!
Danas sam se vagala i vec sam dosla na skoro -5kg
Netko je pitao za trgovne u slo! Ima baby center, mislim da je najveca ponuda tamo, pa bimbo.si, pikapolonica.si, ima ih jos al te sam gledala!
I da u ljubljani u Lesnini (centar Brdo) postoji baby odjeljak ako nekog vec zanima soping u ljubljani
Sanjarka, vidim, vidim da je 2u1, zakon stvar!
MIška, ja ti se sa tim kg uopće ne uzbudujem, prvi put dodem na pregled, ono 60,5kg, prokomentira sestra ajde do idući put pola kile više, idući put ja ono imam 58 a jela sam konstantno, vaga je bila ispravna, provjerila sam i na svojo doma kilažu sad sam se popela na 61kg...tak da...sve je to tu negdje meni još uvijek prihvatljivo.
Bruna, tetre za tetranje sam ja pročitala da su najbolje od Lole ribara i Tosamine to to, Lolu sam uhvatila u Kozmu jos u 10 mj imali su nekih 30% na baby stvari, a Tosamu u west gate-u a latenight shoppingu, mislim da se dučan zove bijeli štacun, pa me 10kom ispalo 100kn. Vidjela sam da i BC ima 10kom za 100kn, još kad uključim onaj porodiljni popust ispasti će još jeftinije. A ove od malog anđela su fora, ali su navodno tanke i nisu za tetranje. Preporuke sam cula i za ikea tetre, ali su 30kn dva kom...
Dunya je pitala kako smo provele vikend, evo mog izvještaja: MUČNINA, POVRAĆANJE, pa i opet MUČNINA. Ali će to brzo proći, barem se nadam. Jučer su bili vjenčani kumovi malo kod nas i nedjelja je brz prošla.
Ja sam se također prijavila u BabyCenter i Hipp...vidjet ćemo ako će što poslati.
Danas sam podigla sve nalaze, sve je u redu. Hvala Bogu. Rekla mi je ginek da će mi nakon 12 tt dati antibiotike da ne dobijem bakteriju u urinu. Jeste li vi to dobile?
Ja ću peći bijelu pitu, rafaelo kuglice, kuglof od naranče i limuna te zvjezdice s pekmezom. Obožavam slatko zadnja dva dana, a do sad nisam mogla ukusiti...samo slano i kiselo mi je pasalo.
teja4444, ja termin imam 11.1. tako da si ti prije mene. Ali znam kako ti je čekati da opet vidiš dvoju mrvicu :) Brzo će to doći. Krevetić mi je predivan koji misliš odabrati. BIG LAJK :)
Za mpp možete tražiti da vam pošalju uzorke, barem mislim. Tako skupite sve i vidite koje vam najbolje odgovaraju.
Tynchy, svaka čast..tako se to radi. Ide se po muža i nema cile mile..ima da je s tobom :)
Ja sam u trudnoću ušla s 58,7 kg (168 cm), sad se poslije nisam vagala.
Cro, samo ti zaposli muža za meljenje oraha, nek da svoj doprinos koliko može.
miska, joj, znam kako ti je. Izdrži, neće još dugo. Onda ćemo dalj uživati u čarima trudnoće
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji