Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    21. Prosinac 2015. 09:46

Jutro ženskice!!

Kako ste? Kako ste provele vikend?
    Kod nas u susjedstvo postavili borove, pa smo išli gledati, Bože, toliko ih ima da sam imala osjećaj da smo u šumi!
    Ja sam jčr bila vrijedna, otvorila excellice dvije, pa sam sastavila svoj popis za malecnu, c/p ću vam, pa si prilagođavajte. Našla sam dućane gdje što kupiti, sad se bacam na uspoređivanbje cijena i ubacivanje u tablicu (Ty, imaš ti možda želju neku statistiku napraviti? )
    Učlanila sam se u Baby centar i hipp klub, sad čekam njihov paketić (navodno kroz 2 tjedna stigne). Učlanit ću se u Bipa klub i Dm, i još ću vidjeti gdje šta mogu... Moram pitati svoje iskusne mame.
    Meni je trbuh ujutro pravi trudnički, skroz je narastao, do ispod pupka je kuglica, onda tokom dana malo splasne, pa navečer opet naraste.. Ja ili ne osjećam curicu još ili ne mogu prepoznati. Nekad imam osjećaj kao da nešto zatreperi u trbuhu, ali je li to to, ne znam.. Pa se pitam da mi se možda i pričinjava..
    Sanjarka, kako ti to osjećaš?
    Mala Koza, baš super da ste i vi mpp guza! Di su ti nabavljali pelenice? Ja ću pričekati mjesec, mjesec i pol, da se ufuramo s pelenama općenito, a u međuvremenu naručiti po nekoliko komada od proizvođača i vidjeti koje nam njviše odgovaraju, pa se za njih odlučiti. Čitala sam da se ne valja zaletiti pa kupiti od jednog sve, jer možda neće bebi odgovarati...

U sljedećem postu vam stavljam popis!!

Dunyasha
    21. Prosinac 2015. 09:49

Žabice, izdrži te mučnine, brzo to prođe!!
    Iva Lea, pa ženo di si ti, tako se rijetko javljaš....

Evo popis:

[table][tr][td]OPREMA[/td][td]TRGOVINA[/td][/tr][tr][td]SPAVANJE[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Krevetić[/td][td]Ikea[/td][/tr][tr][td]Madrac[/td][td]Ikea[/td][/tr][tr][td]Plahta (2 kom)[/td][td]Ikea[/td][/tr][tr][td]Vreća za spavanje[/td][td]BC**, MB***, Zara Home[/td][/tr][tr][td]Dekica[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Nepromočiva podloga za madrac (2 kom)[/td][td]BC, Perfecta dreams[/td][/tr][tr][td]Jastuk*[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Poplun*[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Posteljina*[/td][td] [/td][/tr][tr][td]U POKRETU :)[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Kolica 3 u 1[/td][td]Bebetto Holland[/td][/tr][tr][td]PREMATANJE I HIGIJENA[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Prematalica[/td][td]Ikea[/td][/tr][tr][td]Spužva za prematanje[/td][td]Ikea[/td][/tr][tr][td]Navlaka za spužvu[/td][td]Ikea[/td][/tr][tr][td]Košare za ladice[/td][td]Ikea[/td][/tr][tr][td]Dodaci za prematalicu[/td][td]Ikea[/td][/tr][tr][td]Kadica za kupanje[/td][td]Stokke[/td][/tr][tr][td]Ručnici za lice (10 kom)[/td][td]Ikea[/td][/tr][tr][td]Ručnici za kupanje (3 kom)[/td][td]BC, MB, Emezzeta, Muller[/td][/tr][tr][td]Trljačice (10 kom)[/td][td]BC, DM, Muller[/td][/tr][tr][td]Četka za kosu (mekana)[/td][td]DM[/td][/tr][tr][td]Štapići za uši (debeli vrh)[/td][td]DM[/td][/tr][tr][td]Toplomjer za vodu[/td][td]DM[/td][/tr][tr][td]Blazinice za pranje[/td][td]DM[/td][/tr][tr][td]Krema za guzu[/td][td]Kemig[/td][/tr][tr][td]Sudocrem[/td][td]Ljekarna[/td][/tr][tr][td]Tetra pelene (25 kom)[/td][td]BC[/td][/tr][tr][td]Jednokratne pelene (3-6 kg)[/td][td]DM, Konzum, Muller[/td][/tr][tr][td]Platnene pelene (30 kom)[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Podloge za presvlačenje (2 paketa)[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Šakrice s tupim vrhom[/td][td]DM[/td][/tr][tr][td]Maslinovo/bademovo ulje[/td][td]Zadar/Ljekarna[/td][/tr][tr][td]Fiziološka otopina[/td][td]Ljekarna[/td][/tr][tr][td]Šprice (4 kom)[/td][td]Ljekarna[/td][/tr][tr][td]Igla za fiziološku [/td][td][/td][/tr][tr][td]Pumpica za nos*[/td][td]BC[/td][/tr][tr][td]ZA PUPAK[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Sterilne gazice[/td][td]Ljekarna[/td][/tr][tr][td]Octenisept[/td][td]Ljekarna[/td][/tr][tr][td]ODJEĆA[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Benkice dugi rukav (kopčanje na stranu, 10 kom)[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Bodići dugi rukav (5 kom)[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Bodići kratki rukav (10 kom)[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Čarapice (3 kom)[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Kapica (2 kom)[/td][td] [/td][/tr][tr][td]BC[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Hlačice bez stopala (4 kom)[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Odjelca bez rukava (5 kom)[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Podbradnjak (6 kom)[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Dekica za kolica (2 kom, deblja i tanja)[/td][td] [/td][/tr][tr][td]PREHRANA I NJEGA DOJKI[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Bočice (2 kom-protiv kolika)[/td][td]DM[/td][/tr][tr][td]Četka za bočice[/td][td]DM[/td][/tr][tr][td]Duda[/td][td]DM[/td][/tr][tr][td]Kutija za dudu****[/td][td]DM[/td][/tr][tr][td]Kvačica za dudu[/td][td]DM[/td][/tr][tr][td]Izdajalica (ručna)*[/td][td]BC[/td][/tr][tr][td]Jastučići za bradavice[/td][td]DM[/td][/tr][tr][td]Krema za bradavice (Purelan)[/td][td]Ljekarna[/td][/tr][tr][td]OSTALO[/td][td] [/td][/tr][tr][td]Baby phone[/td][td]BC, MB, Elipso[/td][/tr][tr][td]Stolica za ljuljanje[/td][td]Dječji dućani[/td][/tr][tr][td]Neživin toplomjer[/td][td]Ljekarna[/td][/tr][tr][td]Deterdžent za bebinu robicu[/td][td]DM[/td][/tr][/table]

Sanjarka88
    21. Prosinac 2015. 10:09

Hvala Dunyaaaaaa nema veze, vidi se sve super ne sekiraj se

Ja sam prve dane osjećala kao kao da neki nježan mjehurić pucnuo u trbuhu, neznam kako drugčije objasnit.... sad već danima osjećam baš kao lagane udarce.... ono kao da mi netko kucka iznutra.... na vanjskom djelu trbuha se naravno to još ne primjeti.
    Kad ćeš nam stavit slikicu buše*?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    21. Prosinac 2015. 10:27

dinja? ooooo pa to bogme više nije malo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    21. Prosinac 2015. 10:37

Jutro cure.

Samo da vas kratko pozdravim, imam posla pa sam u guzvi.

Mi smo ovaj vikend kupili opremu, kolica, tatamia  ..  Trudnicki jastuk.

Moj bebo je aktivan, sece se po trbuhu, iskoci van ko neka gljiva. :)

Dunyasha, naravno da budem slozila troskovnik. Imas ovo u nekoj excelici?

MomM.94
    21. Prosinac 2015. 10:40

Jutro ljetnicee... 

Mi smo vikend proveli radeci kolacice, radila sam linzere i krašuljke jer oni mogu stajati, linzere obožavam. 
    Hvala vam na svim popisima, sve sam kopirala i zapisala, baš ste puno od pomoći... 
    Moj trbuh isto još nije pravi trudnički, al se malac nazire polako...
    Sljedeći nam je termin 7.1., ko če to dočekat 
    Sanjarka vidim da si radila breskvica, moja sveki je luda za njima ona ih radi za sve moguće blagdane i prigode, i to napravi po 3 ture stvarno neznam kak imate živaca to dubit i oblikovat...

Dunyasha vidim da ces i ti uzet krevetić u u ikei, mi bili u petak i ovaj mi je zapeo za oko 

http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/00257953/ 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Dunyasha
    21. Prosinac 2015. 10:47

Teja, mi neki dan bili u Ikei, gledali krevetice i nama je Stuva serija najbolja. I prematalicu tu cemo uzeti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.